Reacties voor: iPhone-gebruikers iets optimistischer dan Android-gebruikers

Wat blijkt uit meer dan 700.000 ondervraagden van de website Hunch? iPhone-gebruikers houden meer van een minimalistische inrichting dan Android-gebruikers; en zo zijn er nog meer leuke wetenswaardigheden.
Bart Breij -

Reacties: 20 reacties

  1. Persoonlijk denk ik dat dit onderzoek meer verteld over de gebruikers van hunch.com dan over alle android of iOS gebruikers.

  2. De titel had net zo goed kunnen zijn iPhone-gebruikers zijn leiders ipv volgers 😉

  3. Simpel: Kinderen gebruiken Andoid en volwassenen meer iPhone.
    90% van de verschillen verklaard…

    @Dereck: iPhone gebruikers zijn dus ouders, Android gebruikers hun kinderen

  4. Zucht (@onderzoek)
    Straks komt er nog een onderzoek wie de grootste heeft: iPhone of Android gebruikers?

  5. Natuurlijk een belachelijk onderzoek om te doen, maar ik vind het wel een leuk onderzoek om te weten :$.

  6. Wat een volstrekte onzin dat kinderen-ouderen vergelijk. Je kiest een OS. Ik heb een iPhone 4 iOS 5 beta 5 en een Samsung Galaxy S2 op Android 2.3.4 en ontdek dat je met Android domweg echt veel meer kunt dan met iPhone’s iOS 5. Probeer eerst ‘s beide toestellen GOED voordat er kort-door-de-bocht vergelijkingen worden gemaakt!

  7. Er zit wel wat in het idee android=jongeren/iOS=volwassenen. Niet iedereen heeft een rijke papie of Mamie die voor hen een iPhone koopt. Maar tegenwoordig wil je als hip generatie-c kind toch wel het liefste met een smartphone rondlopen. Dan kom je al snel uit bij een van de goedkopere android toestellen.

  8. Dat is toch logisch. Destijds toen ik nog een samsung galaxy s had, vond ik de app’s en games om te huilen. Echte rommel op market(en het is nog steeds rommel). Met mijn iPhone nu, ben ik echt tevreden. Dus ik denk dat die stelling wel klopt.

  9. Ik ben hier 13 en heb een iphone 4 dus die kinderen-volwassen klopt niet helemaal

  10. @Jerry: Ik ben 15 en ik had (rust zacht) een iPhone 3GS. Het klopt dat er jongeren zijn met een iPhone, maar het overgrote deel van mijn vrienden kiest een android of blackberry toestel met meestal de prijs als reden.

  11. @Jerry: Je hebt gelijk, er zijn zelfs ouderen met een Android, maar JIJ hebt de juiste keuze gemaakt, goed dat je hier bent!

  12. Ben 48 en deze stelling gaat in mijn kennissenkring aardig op. Ouders iPhone en kids vooral Blackberry van 170 euro. Plastic gepriegel maar pingen er zo belachelijk snel mee… Ik doe het niet na. Kids met daarnaast een iPod zie ik wel weer veel in de omgeving.

  13. Wát voor muziek dien ik als iPhone gebruiker mooi te vinden??
    Nooit van gehoord.

  14. Ik vraag me af in hoeverre de antwoorden vertekend zijn door mensen die helemaal niet weten welk OS hun telefoon draait.

    Ik denk bijvoorbeeld dat mensen met een Samsung, Motorola of HTC vaker niet weten welk OS hun telefoon draait dan mensen met een iPhone.

    Je krijgt dus bij Android een vertekening richting eigenschappen van mannelijke tieners, die technisch goed op de hoogte zijn, maar maatschappelijk nog niet erg gearriveerd en zuinig met hun geld.

  15. Origineel geplaatst door Peter
    Zucht (@onderzoek) Straks komt er nog een onderzoek wie de grootste heeft: iPhone of Android gebruikers?

    Belachelijk, dat weten we toch al? 😉

  16. @Bubbly:
    whahahhahahaa mooi

  17. Ik ben 14. Heb een iPhone 4 32g en een vriendin van mij ook. Ik kan trouwens ook nog heel veel mensen met een iPhone aanwijzen op school. Dus de verhoudingen… 😉

  18. Origineel geplaatst door Rene: Ben 48 en deze stelling gaat in mijn kennissenkring aardig op. Ouders iPhone en kids vooral Blackberry van 170 euro. Plastic gepriegel maar pingen er zo belachelijk snel mee… Ik doe het niet na. Kids met daarnaast een iPod zie ik wel weer veel in de omgeving.

    Inderdaad. Ik en veel van mijn vrienden hebben een ipod met dan een goedkope samsung telefoob , of gwn zo’n blackberry . Persoonlijk zou ik nu wel graag een iphone hebben , maar 600 euro ? Nee dankje … Dan een ipod pruts gsmtje

  19. Even naar alle tieners met een iPhone;

    Ik heb zelf ook een iPhone terwijl ik 15 (bijna 16) ben. Maar dit is gebasseerd op de hele wereld(ga ik van uit.). En hoe groot is Nederland vergeleken met de rest? Onze aantallen vallen in het niets bij die van grotere landen zoals bijvoorbeeld de V.S.

  20. Sommige beroepen zich op het android os wat meer kan dan het iOS van Apple, maar het is niet het os wat het verschil maakt, maar ook de applicaties, kwaliteit, innovativiteit, gebruikers ervaring enzovoort. Dan is dat bij Apple gewoon beter geregeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.