Reacties voor: iPhone-gebruiker verbreekt onofficieel sms-record

Een iPhone-gebruiker heeft het onofficiële sms-record met drie seconden verbroken. Binnen 22 seconden typte Brian Sweet twee lange en moeilijke zinnen.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 53 reacties

  1. Gewoon een LogMeIn viral 🙂

  2. Wow, onzinnig snel!

  3. Niet normaal joh !!!! Mooi om te zien.

  4. Dit moet je niet met een 3G met OS 4.0 proberen 😛

  5. op het filmpje is duidelijk te zien dat hij de woordenboek functie niet gebruikt

    goede snelheid van typen 😀 ik kan het ook aardig snel maar dit gaat toch iets te ver 😀

    wellicht als je lang oefent op het zelfde stukje tekst zou het moeten lukken.

  6. Dit is wel heel snel, een geen woordenboek functie gebruikt!

  7. En zelf ook nog eens de timer aan en uit zetten .. Held!!
    Het swype record is gebroken zou ik zo zeggen. Daar zit je dan met je slogan..1,5x sneller tekstinvoer!!

  8. Erg netjes. Ik ga dit niet eens proberen!
    Beetje jammer dus dat swype. Ben wel nieuwsgierig om te kijken hoe doet op een iPhone werkt. Staat dit in cydia toevallig?

  9. Als je zo snel typt, zie je het witte labeltje van de woordcorrectie niet maar dat wil niet zeggen dat het geen woorden aanpast.

  10. Maar: wist die vrouw de zin vantevoren? Kon zij dus ook oefenen?

  11. Euh, ik zag één correctie in beeld schuiven, maar dat kan aan mij liggen. Wel twee typefouten of twee woorden die niet in het woordenboek op de iphone staan.

    Toch is dit echt de ultieme recordpoging, want Swipe is wel zo matig. Kan trouwens ook wel op de iPhone met JB 😛

  12. HAHA kan alleen op een iphone 3gs of 4g anders hapert die

  13. Volgens mij word de woordenboekfunctie wel gebruikt. Op 16 seconden kun je het zien. Volgens mij met het woord freshwater. Desalniettemin een prestatie om U tegen te zeggen.

  14. Op een 3G met IOS gaat dit niet werken haha.

  15. @Dennis de Jong:
    Hoe heet dat jailbreak programmatje

  16. Dit is geen sms, maar een notitie;)

  17. woow, en ik dacht dat ik het al snel kon…:)

  18. Zo dat maakt een eind aan al dat gezeik over het touchscreen toetsenbord!

  19. Ik zou het nog sneller kunnen, met de cut en paste optie. Dat zit vast niet op de galaxy?

  20. Origineel geplaatst door Eric
    Dit moet je niet met een 3G met OS 4.0 proberen

    Exactly 🙂

  21. Mij lukt het anders in 19,7 sec.

  22. Hij is feitelijk zelfs nog iets sneller dan 21.8 sec, want hij zet zelf nog de stopwatch aan en uit.

  23. Origineel geplaatst door Misterx
    Mij lukt het anders in 19,7 sec.

    ik zou zeggen go for it!!

  24. Weet er iemand een goeie app om te leren zo snel te typen, liefst gratis, maar betalend mag ook :), en in nederlands zou ook wel leuk zijn :)?

  25. Schitterend !!! 

  26. @peter: Dit is het standaard stukje tekst dat al sinds de jaren 90, meen ik, gebruikt wordt voor sms records via Guinessbook of Records.

  27. Hoe dan ook. Toch snel!

  28. Ik heb zo ongeveer alles met met de iPhone gedaan maar wist niet dat er een spellingscontrole op zat. Triest. Aangezet en ga me diep schamen.

  29. Mike Mo Capaldi (skateboarder) lukte het toch in iets van 16,7 seconde.

  30. Daar gaat je status heen met de swipe functie die niks uitmaakt. Maar mooi dat de iPhone die even verbreekt weten we ook dat het niks uitmaakt die swipe.

  31. Ik las het bericht op maandagmorgen 23/08 om 6u reeds dus ‘gisteren’ is dat record niet verbroken!

  32. Dit is wel heel snel, alleen vraag ik mij af of bij het officiële record ook de zin van te voren was bekendgemaakt. Als je de zin van tevoren weet, kan je blijven oefenen op die zin.

  33. @pelar waarom zou dit in Gods naam een logmein viral zijn? Er staat inderdaad een logotje maar verder heeft het echt niks te maken met de functies die logmein bied

  34. Record of niet, sms of notitie: ik ben enorm onder de indruk!

  35. Hij is eigenlijk nog wat sneller…Als iemand anders voor hem ging timen, had hij een nog kortere tijd…Het aan en uitzetten van de timer kostte ook tijd, bij elkaar opgeteld toch wel minstens een halve seconde…

  36. Wow, niet eens op Landscape.. :S

  37. Ik zier hier veel negatieve reacties over swype. Ik heb swype sinds gisteren draaien op mijn android (sorry ik scheld in de kerk) maar ik vind het echt top. het is misschien niet veel sneller maar ik vind het een veel prettigere manier van tekst invoer en ik maak veel minder fouten.

  38. Wat heeft hij in vredesnaam die arme iPhone aangedaan? Moet het op een Samsung gaan lijken? Ik ben er trots op dat mijn iPhone niet op een Samsung lijkt, maar op een iPhone!

    Toch een mooi record, ik doe het hem niet na (vingers te dik waarschijnlijk, het lukt me meestal niet met twee handen te typen).

    En inderdaad, dit is niet de SMS app, maar het kladblok. In mijn beleving lijkt het kladblok wat sneller te reageren als de SMS app, mogelijk vanwege de langere regellengte.

  39. tja het regent daar 24/7 , wat moet je anders doen he

  40. @marcoooo: ik denk wel dat veel mensen niet zo snel kunnen typen. Voor mainstream mensen zal swype nog altijd sneller blijven 🙂

    Alsook heeft die gast wss er lange tijd op getraind. ALS ze nu eens een officiële wedstrijd zouden waarop allen niet mogen op oefenen, dan zal je merken dat ze nog niet aan de helft van hun records komen 🙂

  41. @Reimzter:

    op landscape duurt het juist langer omdat de letters verder van elkaar staan.

  42. @Rene Nieuwenhuis: Een typische iPhone gebruiker dus. Niet weten wat het toestel kan maar wel de iPhone kopen omdat het een iPhone is.

  43. Origineel geplaatst door Rob
    Ik zier hier veel negatieve reacties over swype.

    tot het punt waar jij poste: 2 matig negatief, 1 neutraal; daarna nog een positief – mogelijk voel jij je als Android gebruiker een beetje in je kruis getast op dit moment – maar blijf dan wel bij de feiten – geldt overigens ook voor de Apple-Fan-Boys… feiten ipv van hardnekkige vermoedens maakt het leven veel prettiger

  44. Hoezo mag het woordenboek van de iPhone niet gebruikt worden?! Swype heeft toch ook een functie ingebakken die “ziet” wat je intvoert? Je gaat namenlijk met je vingers over bepaalde letters heen, en aan de hand daarvan kijkt swype welk woord er getypt wordt, ook een soort woordenboek functie, toch?

  45. Nederlandse auto-correctie is nu best onhandig.. Heb er 56 seconden over gedaan 😛

    THE raapt-gootjes piranha’s of THE genera Serrasalmus and Pygocentrus are THE most ferocious freshwater fiat in THE Wiels. In reality they seldom attack á human.

  46. Origineel geplaatst door phoenix
    mogelijk voel jij je als Android gebruiker een beetje in je kruis getast op dit moment — maar blijf dan wel bij de feiten — geldt overigens ook voor de Apple-Fan-Boys… feiten ipv van hardnekkige vermoedens maakt het leven veel prettiger

    *zucht* Kunnen mensen niet eens ophouden met dit kinderachtige gezeur. Ik heb 2 jaar lang met volle tevredenheid een iPhone 3G gehad en heb nu een Android telefoon. Beide hebben hun voors en tegens. Ik kies wat mij de beste telefoon lijkt en dat is nu niet de iPhone 4 (daarmee zeg ik niet dat die slecht is).

    Ik lees 4 (matig) negatieve reacties. Waarom zou ik me in mijn kruis getast moeten voelen? Swype zit niet eens standaard op een android telefoon. Het kan iig wel, op een iphone komt het (met alle respect) waarschijnlijk over een jaar of 2 als Apple het heeft gekopieerd en er dan trots mee gaat pronken.

  47. @Rob:

    Rob, maak je maar geen zorgen. Duidelijk een Apple fanboy himself.

    Wat ik vind van die reacties van “gaat die slogan van 1.5x sneller typen met swipe”. Dat slaat nergens op. Deze mensen trainen zichzelf om zo snel te kunnen typen. Het gaat bij deze slogan om de mensen die gewoon veel smsen. Het is handiger en ook sneller.

  48. Wie had gedacht dat je van SMS’en een wedstrijd kon maken 😀

  49. Zinloos record, lijkt me.

  50. android heeft geloof ik vanaf het begin al cut en paste hoor 0_o swype werkt wel aardig, vooral als je in beweging ben is het makkelijk.@Flugel:

  51. @Jan Aart: Gewoon een UK toetsenbord erbij installeren en even wisselen tijdens het typen naar UK (met het wereldbolletje links naast de spatiebalk). Dan werkt de spellingschecker perfect, ook voor Engelse teksten dus…

  52. En voor degenen die zich afvragen of er ook een Swype voor de iPhone beschikbaar is:

    Shapewriter

    Gewoon gratis te downloaden vanuit de AppStore zonder jailbreak!!

    Enige nadeel: er is (nog) geen NL woordenboek beschikbaar, maar voor UK teksten werkt het prima!

  53. @Flugel: Tuurlijk wel Copy Paste is een standaard functie die in Android zit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.