Reacties voor: ‘iPhone gaat beter samenwerken met Bing en andere Microsoft-webdiensten’

Er zijn nieuwe geruchten dat Apple de zoekmachine Bing van Microsoft gaat ondersteunen op de iPhone. Ook andere webdiensten van Microsoft komen daarin aan bod.

Reacties: 22 reacties

  1. NEEEEE ik haaat micro$oft 🙁

  2. gelukkig kan je nog wel voor google kiezen:D

  3. Zal apple niet eens zich zelf moeten focussen op een eigen zoekmachine

  4. @kaas: ik was ook zo, maar momenteel krijgt Ms toch meer respect van mij dan Google hoor…

  5. @hoi
    Zo roepen sommigen dat Google niet van alles moet doen of naapen! Maar Apple moet ook een zoekmachine starten???

  6. Als de kaartdienst van Bing op de iPhone komt zal dit zeker een vooruitgang zijn. Die van Bing is namelijk veel mooier dan van google.

  7. @Daejji
    Ik zeg niet dat Google alles na-apen. Apple was ook niet s’werelds eerste met mobiele telefoons en nu gaan ze moeilijk doen, al snap ik dat wel een beetje. Apple moet alleen niet afhankelijk zijn van google in de situatie waar ze nu in zitten, ook al verdient apple gigantisch op google.

  8. Prachtig. Ik zou graag zien dat de informatie die ik verspreid op het internet niet door 1 bron verzameld wordt. Dus naast gmail wat nog naar behoren werkt zou ik best een andere zoekmachine willen gebruiken.
    Sowieso neemt Apple de laatste tijd steeds meer de underdog positie in t.o.v. Google. Leuke ontwikkeling die ik van harte verwelkom.

  9. Och nee toch! Bing is echt slecht in vergelijking met Google. Please laat die maar een geruchtje zijn.

  10. Ik ga toch niet weg bij Google xD Zelfs mijn MSN adres is geen @hotmail.com of @live.nl

  11. @Hoi
    Ik noemde jou ook niet, maar ik zei sommigen.
    Bedoel daar meer de overdreven apple fanboys mee die niet meer neutraal kunnen oordelen.

  12. Origineel geplaatst door Dagaloni
    Och nee toch! Bing is echt slecht in vergelijking met Google. Please laat die maar een geruchtje zijn.

    Huh, je doet net alsof de wereld vergaat. Wat voor last heb je nou als eindgebruiker als er een extra optie voor de zoekmachines bijkomt? Los daarvan: meer dan de helft van de bezoekers van iPhoneclub is Windows-gebruiker, dus met die zogenaamde Microsoft-haat valt het ook wel mee.

  13. ik ga direct over op bing!!! Fantastisch!!! Goed nieuws!!! I LOVE MICROSOFT!!!

  14. Als ze nou is gaan samenwerken om Hotmail met iChat the laten werken daar kan ik pas blij van worden niet dit soort nieuws.

  15. @Jack, wat doe je met een iPhone dan. Koop een windhoos phone dan

  16. Bing is zo ontzettend traag en slecht met resultaten, dat het geeneens eeb heel klein beetje concurreert met Google.

  17. Dit is base mijn mening gewoon het volgende hoofdstuk dat Apple minder afhankelijk wil worden van Google. Apple is duidelijk klaar met Google en probeert ze dus op alle mogelijke manieren minder belangrijk te laten zijn. Ik geloof niet dat Bing de standaard zoekmachine van de iPhone wordt. Ik vermoed dat er een hele grote bak met geld door Google betaald is om de standaard zoekmachine van de iPhone te zijn en daar zal wel een langdurig contract tegenover hebben gestaan.

    Aan de andere kant moet Apple misschien toch iets voorzichtiger met zijn voormalige vrienden zijn: als Google het vertilkt om bijvoorbeeld alle flash filmpjes van YouTube speciaal voor de iPhone te converteren dan valt De iPhone in een heel donker gat zonder flash.

  18. microsoft is prima met windows. maar zoekmachine kunnen ze beter laten vallen.

    vergelijk je zoekresultaten in google met bing. het lijkt wel alsof ik 10 jaar terug in de tijd reis terug naar de oude zoekmachines voor google.

    ik hoop toch echt dat google sowieso in de iphone blijft. anders word men volgende telefoon sowieso android…

  19. @hoi:

    Nee, search is van Google. Apple zal het nooit voor elkaar krijgen om van waarde te zijn in de zoekmarkt, net zoals Bing ook nooit echt groot zal worden voor MS. Die markt is verzadigt door Google. Net zoals de iPod voor de mp3 markt.

  20. Zo goed is Google niet meer hoor.
    Veel te veel ‘ruis’ & ad results.

  21. Wat een fijne discussie
    (tussen mensen die kennelijk geen bookmark kunnen vastleggen)

  22. Ik weet niet of het al gezegd is, maar het is al mogelijk om hotmail te ontvangen. Kies voor ‘Anders’ en vul je gegevens in. Lukt het de eerste keer niet, probeer het dan nog eens. Meestal doet hij het dan wel. Bij mailserver of zoiets dergelijks (is alweer een tijd geleden) moet je mail.hotmail.com of mail.live.nl of iets dergelijks opgeven (ligt eraan of je mail-adres eindigt op @hotlmail.com of @live.nl of iets anders.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.