Reacties voor: iPhone firmware 3.0.1 beschikbaar via iTunes (Update: jailbreak/unlock)

Apple heeft via iTunes een firmware-update beschikbaar gesteld. De update verhelpt het sms-lek, dat gisteren bekend werd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 128 reacties

  1. Thats fast… Dammn

  2. Heeft deze update ook invloed op de jailbreak en ultrasnow?

  3. Hm, iemand die al weet wat er met je jailbreak / unlock gebeurt?

    Edit: RVJ net 1 minuutje eerder met dezelfde vraag 😉

    Edit2:

    Mensen die een jailbreak of unlock hebben uitgevoerd, moeten nog even geduld hebben, voordat ze op de update-knop kunnen drukken.

  4. @Willem
    Zie je wel, ze kunnen het wel bij Apple.
    Waarom hebben ze dat ‘vroeger’ niet gedaan: een snelle update.

    Ja, oke, dit was een ‘ernstig’ lek, maar toch… 😛

  5. Zo.. das idd snel!!!
    Maar dat probleem heb ik niet gemerkt.
    What was wrong?

  6. Ben nu erg benieuwd hoe lang het duurt voordat er een patch voor android en WiMo beschikbaar komt.

  7. Bedankt voor de mededeling. Zal meteen even mijn ”problemen met de kwetsbaarheid van de sms-functionaliteit” oplossen 🙂

  8. Zit deze oplossing al in 3.1beta3 ? Die draai ik momenteel maar is natuurlijk hoger in numerering dan de 3.0.1 van nu.

  9. Go fast or furious……

    Apple= echt snel! Top!

  10. Mooi op tijd. Even downloaden dan maar.

  11. Ik hoopte eerder op 3.1, hier zie ik niet zo veel in.

  12. Origineel geplaatst door iKnidreeg
    Bedankt voor de mededeling. Zal meteen even mijn ”problemen met de kwetsbaarheid van de sms-functionaliteit” oplossen Edit: Blijkt geen patch te zijn zoals voorspelt. Complete software (230MB) dient opnieuw te worden gedownload.

    dat is altijd zo, brein

  13. Origineel geplaatst door Emiel Janson
    Ik hoopte eerder op 3.1, hier zie ik niet zo veel in.

    3.1 is waarschijnlijk niet te downloaden binnen 2 weken, als je begrijpt wat ik hiermee bedoel.

  14. Dit is niet snel. Dit probleem was al er Lang bekend.

  15. What the hack!
    Ik sla 3.0.1 over. Er zit geen functionaliteit in die iets toevoegt. De uiteindelijke 3.1 zal dit probleem ook oplossen en wel nieuwe functionaliteit bieden.

  16. @Hub: Hopelijk krijg je een smsje met een teken erin. Kleine moeite om even te updaten.

  17. Lang leve LaTeX!! (Gebruikt voor het verklarende document..)

  18. ben bezig, is inderdaad snel gedaan ben benieuwd wanneer 3.1 uit komt.

  19. Moet hersteld worden :S onbekende fout!! Alle media er weer af. GVD

  20. Zit dit toevallig ook al in 3.1b3 waar ik nu op draai? :’)

  21. Volgens mij is de SMS-App nu ietsie sneller geworden 🙂

  22. Wanneer kunnen de jailbreakers wel op het update knopje drukken dan?
    (heb sinds kort een jailbreak, nog nooit mee geupdate)

  23. Heeft er iemand al meer nieuws over gebruik met jailbreak van iPhone 3G, hij is niet hacktivated (zonder abo gekocht) ?

  24. @Frank: Niet als je een jailbreak hebt uitgevoerd. Aardig van je…

  25. Wow, nu al?!
    Apple is goed bezig.

  26. De update gedraaid en ging uitstekend. Misschien inbeelding maar ik heb het idee dat backuppen via iTunes een stuk sneller gaat.

  27. Hij staat al op mijn iPhone 3G: Version 3.0.1 (7A400).

    Met de Amerikaanse iPhone 2G moet ik zeker wachten op een nieuwe versie van het Dev-team?

  28. @Applefreedom:

    Hmja, bij CNet las ik dat Apple al zes weken terug van dit lek op de hoogte is gebracht. Niettemin blij dat het gefixed is!

  29. Ook ik benieuwd zoals velen of dit invloed heeft op Jailbreaked en Ultrasnow anders wachten we nog even met de update.

  30. Waarom gaan al die mensen vragen of het ook in 3.1 beta zit… Waarschijnlijk niet he? Anders hadden ze nu ook geen 3.0.1. update…

  31. damn pretty fast.. Nice hoor ff downloaden dan maar 😉

  32. @Frank:
    Ja, niet als je een jailbreak hebt natuurlijk 😉

    @Topic:
    Deze update zal vast niet alleen de SMS app fixen maar vast ook iets met de jailbreak te maken hebben.

  33. Ik installeer em niet, deze hack is toch al niet meer interessant aangezien bijna iedereen zich er binnen korte tijd tegen kan beschermen.
    En sowieso heb ik geen zin om deze update uit te voeren, voor zo’n kleine fix weer een uur lang al je muziek etc. synchen, mij niet gezien :S.
    Als ik een smsje met 1 teken krijg zet ik mn iPhone wel uit, doe ik dan de update wel.
    En anders wacht ik op 3.1 of 3.2 als 3.1 niks boeiends voor de 3G brengt.

  34. Kijk eens aan. Vandaag mijn nieuwe iPhone gehad en meteen al een update van de firmware..

  35. @NMS, als je gewoon Update doet, en niet Herstel, hoef je helemaal niets opnieuw te synchoniseren…

  36. Heeft er iemand bewijs gezien dat er daadwerkelijk middels een SMS de hele telefoon te ontregelen is? Want de aankondiging is groot gebracht, maar een werkelijke demo heb ik nergens gezien.

    Daarom denk ik dat het goed mogelijk is dat de hele poespas is om alle jailbreakers en geunlockte iphones bang te maken voor iets dat er niet is, om ze gewoonweg een gelockt toestel te bezorgen. Precies zoals het gegaan is, nadat per 1 januari jl een unlock beschikbaar kwam die vervolgens door een nietszeggende update precies 3 weken later ongedaan is gemaakt door de update naar 2.2.1 die vervolgens duizenden iphones langdurig heeft gelockt!!!

  37. Ik heb even een waarschuwing erbij gezet voor mensen die al 3.1b3 geïnstalleerd hebben (met dank aan Philip Plotnikov).

  38. Iedereen die commentaar heeft op dat voor mensen die een jailbreak hebben.. Ik vind zelf dat iedereen zich maar gewoon aan de firmware van Apple moet aanpasen, doe je dat niet, dan is het ook jouw probleem als je iPhone straks een smsje krijgt (wat mij de kans ook erg klein lijkt).

  39. Origineel geplaatst door Kevin
    Waarom gaan al die mensen vragen of het ook in 3.1 beta zit… Waarschijnlijk niet he? Anders hadden ze nu ook geen 3.0.1. update…

    beta3 van 3.1 komt op de nummer ladder na 3.0.1 dat snap je zelf ook wel lijkt me.

    En omdat “normale” gebruikers niet op 3.1beta3 kunnen draaien is het dus logisch dat Apple een patvh uitbrengt voor die groep en dat het dus mogelijk in beta3 al verwerkt zit toch?

  40. Raar genoeg staat er niks over op apple.com

    Even bijwerken op me iphone.

  41. Voor alle duidelijkheid. Deze patch zit niet verwerkt in OS 3.1 B3 (7C116a). Immers deze os was al beschikbaar voordat Apple met de patch kwam.

    Het is aan te raden om (voor consumenten) de update te installeren. Je raakt er niets door kwijt en kost je hooguit 10 minuten. Wat het je oplevert? Stukje zekerheid.

  42. @Philip Plotnikov (Jamoo.nl):

    Is het verstandig om eerst je gejailbreakte iphone te herstellen voor datt je de nieuwe firmware wilt bijwerken.

    Ik neem aan dat je iphone alleen wordt bijgewerkt niet HD gewist.

  43. Zijn er meer mensen die merken dat de SMS-App sneller is geworden?

  44. The chance you will get the sms is small on a jailbroken iphone as you use a sim from a non iphone provider , the problem can only effect the owners who use t-mobile as these phones are activated by itunes which sends the data to apple , that is where the chance a hacker gets to know the phone number and imei number , to be honest you have more chance of your iphone overheating and burning your pocket than you have getting the sms , if 3.1 is a few weeks away then its better to wait for the real update rather than risk being stuck on the pink pansy network , if your jailbroken that is as dev team wont make an update for this small update

  45. @Roy:

    Sms je elke minut. of wou je dat alleen teste :p

  46. @Mister Y:

    Whahaha, nou beide eigenlijk 😉 😛

  47. Zit er ook weer een baseband update “ingebakken” in deze 3.0.1 firmware?

  48. Doet apple slim, gebruik maken van een media hype over een sms hack, zowel de concurent (Winmobile en android) als de jailbreakers en unlockers weer een stapje voor te zijn.

  49. Werkt prima

  50. @Kevin: Natuurlijk zit het ook in 3.1. Elke update bevat ook de updates van de vorige versies. Aan iedereen die denkt dat het niet in 3.1 zit, dat is niet zo. Je download bij een update namelijk een complete firmware, en niet een kleine aanpassing. Daarom is elke update ook zo groot. Misschien zit het nog niet in de huidige beta van 3.1, maar in de uiteindelijke wel.

  51. @Kevin:Kevin (Diesel, Amando, whatever), wat een stomme gedachtegang. Blijkbaar zit het al in 3.1b3 anders was daar ook een update voor gekomen. 3.1 voor het gepeupel komt pas in september uit.

  52. Heeft iemand die hack al zien werken? Of wat zijn de instructies ervoor?

  53. @Roy:Is niet sneller geworden want daar is niks aan gefixt: deze update bevat alleen een quickfix voor de hack, meer niet.

  54. Voor de mensen die 3.1b3 hebben en terug willen naar 3.0.1 het volgende.

    Update je iPhone met 3.1b3 met 3.0. Op een gegeven moment krijg je een fout melding en de iphone komt in herstel modus. Bemachtig nu een versie van quickpwn voor een beta van os 3.0. Deze zijn nog makelijk op het web te vinden. Start quickpwn op en deze detecteert dat de iPhone in een fout situatie zit en vraagt de power+home 15 seconden in te drukken en zodra het apple logo komt power nog 2 seconden in te drukken. Nu boot je iphone en je zit in 3.0 met al je applicaties. Upgrade nu naar 3.0.1 Ook nu gebruik je quickpwn weer omdat je baseband nieuwer is.

  55. @Nms:Zo, waaghals!! Ik zou wachten tot OS 4.0: zo’n 3.7 update is ook niet alles! Wel goed dat je ons het even laat weten: vroeg het me al af wat je deed (NOT).

  56. @Joost; wat ben jij van plan 😉

    Netjes van Apple dat ze voor dit soort zaken snel een update leveren. Dit soort exploits heeft zich nog niet voorgedaan voor de Iphone, mooi dat ze hier wel eens mooi uit de verf komen!

  57. Volgens modmyi zou (op de 3GS althans) jailbreak geen probleem zijn, unlock nog onduidelijk. Ik wacht nog even af, just to be sure.

  58. @Wizard:Fix zit er al in hoor, dus niet nodig. Over deze hack werd al langere tijd gespeculeerd, de 3.01 fix
    is puur PR.

  59. Ook netjes de credits gegeven door Apple:
    http://support.apple.com/kb/HT3754

    iPhone OS 3.0.1

    *

    CoreTelephony

    CVE-ID: CVE-2009-2204

    Available for: iPhone OS 1.0 through iPhone OS 3.0

    Impact: Receiving a maliciously crafted SMS message may lead to an unexpected service interruption or arbitrary code execution

    Description: A memory corruption issue exists in the decoding of SMS messages. Receiving a maliciously crafted SMS message may lead to an unexpected service interruption or arbitrary code execution. This update addresses the issue through improved error handling. Credit to Charlie Miller of Independent Security Evaluators, and Collin Mulliner of Fraunhofer SIT for reporting this issue.

  60. Zojuist succesvol 3GS gejailbreaked met ultrasn0w op de Mac:

    Eerst updaten naar 3.01 via iTunes. Daarna de 3.0 firmware gebruiken voor de jailbreak. No worries.

    Alles werkt weer, thanks Steve!

  61. @Milton:

    Na die update is mijn iphone wel sneller geworden. Hij start ook sneller.

  62. @Freek: Verbeter me als ik fout zit, maar op de manier hoe jij nu hebt gejailbreakt zit je weer gewoon op 3.0 en is de 3.0.1 update verloren gegaan.

  63. Dus als ik het goed begrijp moet ik nu de 3.0.1 handmatig downloaden, die jailbreaken via pwnagetool oid en dan updaten met de custom firmware. Klopt dit?

  64. @Patrick, nee hoor dat heb je inderdaad fout. Ik heb de 3.01 firmware erop gezet, ultrasn0w zet er niet de 3.0 terug op, maar gebruikt daar alleen de bestanden uit die voor de jailbreak van belang zijn.

    Ik heb dus écht gewoon helemaal de 3.01 erop staan.

    @GJ: Je “moet” gewoon updaten via iTunes naar 3.01. Daarna ultrasn0w downloaden en in die map zet je ook de restorefirmare van je iPhone versie en 3.0. Daarna ultrasn0w doorlopen met de 3.0 firmware en Klaar is GJ.

  65. @Freek: Ik heb een T-Mobile iPhone met T-Mobile abo, ik heb dus geen ultrasn0w nodig. Of zie ik dit verkeerd? Want het lijkt me dat als ik gewoon via iTunes update naar 3.0.1, dat dan Cydia en mijn apps enzo weggaan, en daar heb ik niet zoveel trek in eigenlijk, haha :p.

  66. @GJ: Jij kan in principe gewoon “veilig” via iTunes naar 3.01 updaten via iTunes, alle apps blijven erop behalve de cydia apps. Als je die er weer op wil hebben heb je dus weer wél ultrasn0w nodig.

  67. @Freek: Maar ultrasn0w is toch alleen voor de unlock van je telefoon? Ja sorry, maar ik ben geen pro jailbreaker ofzo :P, ik weet hoe ik een unjailbroken iPhone naar jailbroken 3.0 update en daar houdt het dan ook op.
    Ik gebruik trouwens een Mac, ik weet niet of ultrasn0w daar beschikbaar voor is of dat ik dan een alternatief moet zoeken.

  68. bedankt voor de tip voor unlockers… not.

    Simkaart wordt niet ondersteund na de update.

    tnx a lot, iphone 1g van 3.0 naar 3.0.1

    edit: iets te snel, redsnow 0.8 eroverheen en alles werkt weer.

  69. Daar bieden we geen ondersteuning voor.

  70. Leul update gedaan cydia en winterbord verdwenen.
    Kan weer opnieuw beginnen, alles gelezen en kon veilig update doen stond hier beschreven.
    Thanx hier heb ik wat aan.

  71. @GJ: jij hoeft niet te unlocken, ik ook niet. Jij omdat je een T-mobile kaartje hebt, ik heb KPN maar mijn 3GS is Italiaans en dus origineel simlockvrij.

    Daarom hoef je Ultrasn0w alleen te gebruiken om te jailbreaken zodat je Cydia en andere third-party apps erop kan zetten en via SSH toegang kan krijgen tot de bestandenstructuur van je iPhone.

  72. @Bransko: Jailbreak via redsn0w en om te Unlocken ultrasn0w downloaden via Cydia.

    @Marc en Sunny: Jailbreak via redsn0n.

  73. ja dus kheb het is geprobeerd maar inderdaad alle cydia programmas vallen weg maar je kan hem terug jailbreaken met redsnow (gebruik wel de 3.0 ispw file niet de 3.01 want dat werkt niet)

  74. @Matthijs:

    Inderdaad slim, maar veel slimmer dat ze eerst de hype rond de sms hebben afgewacht en niet eerst een fix hebben uitgebracht. Nu halen ze misschien 2 keer uitdrukkelijk het nieuws.
    Terwijl ze anders slechts zijdelings genoemd zouden zijn in de zin van: blablablabla… Apple heeft voor de iPhone reeds een update vrijgegeven die de problemen verhelpt…..blablablablabla

  75. @Milton:

    Fijn dat je je zo kunt opwinden over de manier waarop ik mijn hardware gebruik;)
    Slaap lekker…hopelijk morgen weer een beetje afgekoeld:)

  76. @Freek: Oke, maar ultrasn0w is toch een iPhone iets wat je via Cydia binnen haalt? Ben je nu in de war met redsn0w of ben ik nu gewoon dom aan het praten…

  77. Nog iets leuks na de update blijft iTunes mijn programmas opnieuw installeren, fijne update en goede informatie hier…….

  78. @Pascal:

    Jailbreak via redsn0w..
    Unlock via ultrasn0w.

    Als je alleen een Jailbreak wil heb je dus alleen redsn0w nodig, als je ook wil unlocken moet je na de jailbreak ultrasn0w uit cydia downloaden.
    Is het werkelijk zo moeilijk om het juist uit te leggen?

  79. Jailbreak had ik al gedaan met 3.0, maar na nu blijkt moet je die dus opnieuw doen dat stond voorheen nergens…..

  80. Als je 3.0.1 jailbraked met de 3.0 jailbrake dan kopieer je de gepachte kernel van 3.0 over de 3.0.1 kernel. Als de update mbt sms in de kernel zit, dan zit je gewoon weer op de vesie zonder de sms patch. Alleen indien de patch niet in de kernel zit dan is hij nog aanwezig. Is het nummer van de baseband hoger? Ik las dat de baseband voor het smsen wordt gebruikt. Zoja, dan zit de fix hier waarschijnlijk in.

  81. Mmm daar heeft in Cupertino iemand voor moeten overwerken;-)
    maar ben ik na die update nu mijn jailbreak kwijt of niet? Een beetje duidelijkheid graag.
    Ik vraag me trouwens af, of als Apple een nep update uitbrengt, of er dan nog steeds mensen zijn die denken dat hun iPhone sneller is! 🙂

  82. Je bent net als ik je jailbreak gewoon kwijt.

  83. Las net het volgende op twitter “it’s still iBoot-596.24, it seems literally all they did for 3.0.1 was fix SMS vuln.”. Tevens las ik “I just ran strings on iboot file & version was the same. Also, baseband is still 4.26.08”. Met andere woorden er komt binnen 1 a 2 dagen een nieuwe jailbrake uit. Ze hoeven hier bijna niets voor te doen.

  84. Origineel geplaatst door Sunny
    Je bent net als ik je jailbreak gewoon kwijt.

    Gewoon terug jailbreaken via redsn0w

  85. @Jean-Paul Horn:
    Er staat letterlijk dat je gewoon kunt updaten naar 3.01 niet dat je de jailbreak kwijt bent dat staat er en verder niks een waarschuwing dat je opnieuw moet jailbreaken staat er dus niet, vandaar mijn commentaar.

  86. @Sunny: Daar wordt mee bedoelt dat deze versie geen aanpassingen heeft die het jailbreaken onmogelijk zouden kunnen maken. Het is al jaren algemeen bekend dat je opnieuw moet jailbreaken na een update.

  87. Vandaar ook mijn vraag. Maar is nu duidelijk. Bedankt JP. Goede tip die Aptbackup trouwens.

    Origineel geplaatst door Sunny
    @Jean-Paul Horn:
    Er staat letterlijk dat je gewoon kunt updaten naar 3.01 niet dat je de jailbreak kwijt bent dat staat er en verder niks een waarschuwing dat je opnieuw moet jailbreaken staat er dus niet, vandaar mijn commentaar.

  88. Dat weet ik maar de update blijkt dus een gewone firmware update te zijn ( dan had ik dit wel geweten ja) er staat hier in de comments vermeld dat je gewoon kunt updaten naar 3.01 en niet dat dit een complete nieuwe firmware versie is waarna je opnieuw kunt beginnen.

  89. @Sunny: Dan alvast een tip voor de volgende keer: elke iphone softwareupdate is een complete firmwareupdate.

  90. nog zoiets fijns restore via aptbackup restore only happen after a backup has been performed and the iphone has been restored DAT HEB IK NU DUS gedaan en nog krijg ik deze melding @@$##%$^%^%&^^^

    Origineel geplaatst door Patrick
    @Sunny: Dan alvast een tip voor de volgende keer: elke iphone softwareupdate is een complete firmwareupdate.

    fijn om nu te lezen stond hier nog nergens vermeld..

    Hoe kun je restoren zonder cydia kwijt te zijn en dus ook je aptbackup?
    Ik had hiermee dus al een backup gemaakt en wil die dus nu terug zetten

  91. hoe kan ik de 3.0.1 installeren zonder jailbreak, alleen unlock op mijn iPhone 2G (1ste gen)? want ik gebruik egt helemaal niets meer waarvoor ik een jailbreak nodig zou hebben. ik hoop dat er iemand hier een antwoord op heeft :). thx

  92. 3.0.1 is nu ook gewoon te jailbreaken.

    Gelukkig maar 🙂

  93. toch wel, ultrasn0w, daar heb je een jailbreak voor nodig

  94. @RVJ: zeg dat wel
    per ongeluk mijn 3GS laten updaten en nu doet ie niks meer.

  95. @Jengels

    niet…

    Ook voor een 1stGen is een JB nodig voor een unlock… (bootneuter)

  96. Tjee het lijkt wel een forum hier bij de comments….

  97. Ben alles kwijt, cydia, sb settings enz enz #$%$#@ k.. sofware zeg.

  98. Ik ben blij dat ik de iphone niet gejailbreakt heb…..elke keer weer opnieuw jailbreaken en dat voor een paar extra programma’tjes 🙂

  99. Ik sla deze over. Geen zin om alles er af te hebben of te verliezen.

  100. Ik wordt een beetje moe van al die mensen die een ander veroordelen voor jailbreaken/unlocken, ik heb aan de rand van lelystad waar ik woon geen t-mobile ontvangst(maar dan ook echt niet)…dan maar geen Iphone…ik dacht het niet, kpn en vodafone doen het prima met de Iphone, alleen moet ik ook op een 2 jaar oude Iphone nog steeds jailbreaken/unlocken. Kortom ik ben wel erg blij met alle tips hierover!!!

    Bedankt aan iedereen…

  101. @Romeo: Misschien is het verstandig om even de in’s en out’s over het jailbreaken te bekijken, voordat je echt gaat jealbreaken. Het is bekend dat je bij een softwareupdate de jailbreak automatisch verliest.

  102. Ik sla deze ook over op mijn sinds gisteren gejailbreakte 😉 iPhone. Wat ik me wel afvraag, als ik de nieuwe firmware erop zet, ben ik dan alle apps kwijt die ik middels cydia heb geïnstalleerd? En feitelijk is het toestel dan weer zoals hij nieuw uit de doos kwam. Correct?

  103. Bij mij is alles zonder problemen verlopen.
    –> Het is nog niet mogelijk om de nieuwe firmware in je forumprofiel aan te passen ?!

  104. Ik heb al wel wat problemen ondervonden

    De iPhone gaat sinds de update niet automatisch meer in sluimerstand. Gevolg is dat mijn iPhone heel erg heet word.

    Ook kan ik mijn mail niet meer binnenhalen! Als ik ik handmatig wil doen, dan springt die automatisch na een seconde of 5 weer naar de homescreen.

  105. Dag jailbreak!

    Goed, er is zeker geen manier weer terug te gaan naar 3.0 ?

  106. Is de firmware ook rechtstreeks te downloaden van een Apple Server? Redsn0w geeft een error ‘Unable to recognize specified IPSW’ (terwijl ie toch uit mijn library-itunes-iPhone Software Updates komt)…

  107. @Julian:

    Ff rebooten denk ik 😉

  108. Ik heb van alles geprobeerd maar ik kom niet terug naar 3.0 jammer en ik kan ook niks met purplera1n ik krijg cydia niet op.

  109. @NeoYeah:
    Dat klopt

  110. kan ik nog purlplerain gebruiken voor mijn iphone 3GS 32GB

  111. Lekker hoor, wil je even de nieuwe firmware downloaden en installeren, krijg je een foutmelding en moet je de iPhone ‘even’ herstellen..

  112. @even god has a iphone: purplerain dat weet ik niet. redsn0w en ultrasn0w wel

  113. Hier is de update ook door een onbekende fout mis gegaan. En nu? de Iphone wordt ook niet meer door iTunes herkend, en de iPhone opstarten met de thuisknop + USB kabel erin stoppen werkt ook niet… Enige wat ik nog te zien krijg is een scherm dat de USB kabel met iTunes verbonden moet worden.

  114. Origineel geplaatst door anna
    Dag jailbreak!Goed, er is zeker geen manier weer terug te gaan naar 3.0 ?

    Jailbreak zegt: Hoi Anna!

  115. Ik denk dat ik deze update dan maar laat en wacht op de 3.1 🙂

  116. Let op! Deze update zit OOK in OS 3.1b3
    Staat op iPhone developer forum heb ik gehoord 😛

  117. Ik heb de 3.0.1 update ook geinstalleerd maar de “purplera1n” jailbreak werkt niet meer. na een downgrade naar versie 3.0 kon ik em gewoon weer jailbreaken. En redsn0w 0.8 kan ook niks met de nieuwe firmware. (Unable to recognize specified ISPW)

  118. Origineel geplaatst door Roy
    Ik heb de 3.0.1 update ook geinstalleerd maar de “purplera1n” jailbreak werkt niet meer. na een downgrade naar versie 3.0 kon ik em gewoon weer jailbreaken. En redsn0w 0.8 kan ook niks met de nieuwe firmware. (Unable to recognize specified ISPW)

    Het is verwarrend. de stappen zijn.
    1. Update iPhone naar 3.0.1
    2. Download redsnow
    3. Download 3.0 (nee niet 3.0.1) restore file
    4. Gebruik redsnow en selecteer de 3.0 file

    RedSnow vervangt alleen een deel van de iPhone dat belangrijk is voor het jailbreaken, dus je iphone zal gewoon 3.0.1 zijn.

  119. Wl na het selecteren van de 3.0 ispw niet meer herstarten. En na een reset (home-uit knop) gaat het wel verder. Maar blijft na de melding finish en herstart alleen een noodoproep mogelijk geven….. mooi K

  120. Moet ik nu per se redsn0w gebruiken om mijn iPhone te jailbreaken? Ik gebruikte eerst redsn0w maar kwam erachter dat mijn iPhone bleef crashen wanneer ik mijn SpringBoard wilde reloaden. Dit probleem had ik niet bij purplera1n en heb op dit moment dus purplera1n in gebruik..

  121. Origineel geplaatst door Nms
    @Julian: Ff rebooten denk ik

    Heb ik ook al geprobeerd, maar geen resultaat helaas. Hebben meer mensen hier last van na deze update?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.