Reacties voor: Het is officieel: datum iPhone 12-event is 13 oktober 2020!

Apple heeft nu echt de datum van het iPhone 12-event aangekondigd. Op dinsdag 13 oktober kondigt Apple de nieuwste generatie iPhones aan. Bekijk hier de uitnodiging van Apple's iPhone 12-event.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. (Red.) Artikel bijgewerkt na officiële aankondiging iPhone 12-datum.

  2. Benieuwd naar de mini, de uitvoering is lekker SE achtig en dat bevalt me wel ipv die ronde randjes. 5,7 groot genoeg voor mij. Benieuwd naar de start prijs.

  3. Yessss🙌🤩

  4. Het Apple logo in de aankondiging staan in een cirkel die wel heel erg lijkt op de achterkant van de AirTags (zie renders van Jon Prosser). Zou het dan eindelijk…?

    Zou ze direct kopen, hopelijk tegelijk met de AirPods Studio!

  5. Origineel geplaatst door Rik
    Het Apple logo in de aankondiging staan in een cirkel die wel heel erg lijkt op de achterkant van de AirTags (zie renders van Jon Prosser). Zou het dan eindelijk…?
    Zou ze direct kopen, hopelijk tegelijk met de AirPods Studio!

    Maar waarom? Ik weet werkelijk niet waarom ik zo’n groot apparaat aan een apparaat zou hangen of plakken? Het is niet alsof die AirTags zo groot en dik zijn als een euromunt..

  6. @Sander: Ik zou ze ook niet aan een ander apparaat plakken (die staan bij mij meestal toch al in de ‘find my’ app), maar wel aan mijn rugzak, sleutelbos en weekendtas. Daar lijken ze me prima geschikt voor.

  7. Mag ik het zo zeggen, EinDeLijk weet dat het door corona komt maar ja ik heb zitten wachten op iPhone 12 (misschien pro) kom maar door ben weer zoals altijd benieuwd

  8. Kan ik al geld overmaken? 🙂

  9. ‘Hi, speed’

    Hi Apple Silicon? Wellicht toch nog een ‘one more thing?’
    De vooraankondiging van een nieuwe macbook?

  10. Hi, Speed.

    Ik denk aan 5G.

  11. Het kan mij niet snel genoeg gaan totdat de iPhone 12 pro Max besteld kan worden, ook wacht ik op de de nieuwe koptelefoon.

  12. Kom maar op! Wil graag upgraden naar de 12 pro!

  13. Origineel geplaatst door Swen
    Kan ik al geld overmaken? 🙂

    Ik zal zo mijn rekeningnummer in een dm sturen 😉

  14. Eindelijk het moment om na jaren plezier te hebben gehad van mijn iPhone 6 Pro de upgrade te maken naar de 12 Pro Max 😃

  15. Wordt een twijfel de pro of toch de mini vanwege het prettige formaat. Momenteel in het bezit van een iPhone X maar het formaat werkt niet het meest prettig voor mij persoonlijk maar schermgrootte is dan weer wel lekker twijfels twijfels

  16. @Maurice: iPhone 6 pro heeft nooit bestaan, wellicht bedoel je 6 plus?

  17. @Ruud: Same here. De pro zal wel weer wat extra verleidelijks aan boord hebben, waardoor ik toch meer naar de pro overhel. Ik zou willen dat de pro er ook in mini formaat komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.