Reacties voor: Apple verstuurt uitnodigingen: datum iPhone-event definitief op 10 september 2019

“By innovation only”
Apple heeft zojuist de uitnodigingen van het aankomende iPhone-event verstuurd. De datum van het iPhone-event 2019 is vastgesteld op dinsdag 10 september 2019. Check hier alle info!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. 12+12=24+7=31+9=40+9=49. 4+9=13 september
    😂

  2. Ik ga voor 10 sept

  3. @ManOmanO: LOL goed gevonden!

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd vanwege de uitnodigingen.

  5. Et Voilá, het nieuwe Apple logo???

  6. Aan de uitnodiging te zien denk ik dat het oude logo terugkomt. Misschien in een andere stijl maar het lijkt me wel mogelijk.

  7. Het zijn de nieuwe iphone kleuren van dit jaar???

  8. Nieuwe iPad?

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Geel en rood zit redelijk op elkaar geplakt. Wat misschien wijst op de al gesuggereerde draadloos opladen op je iPhone. En de nieuwe kleuren.

  11. Nieuw logo? Nee hoor, dit zijn de kleuren voor de opvolger van de XR 🙂

  12. By innovation only.

    Dat is een nogal gedurfde uitspraak. In alle eerlijkheid komt er de laatste tijd meer (betaalbare) innovatie uit China dan uit Californië. Kijk daarom uit naar wat er gepresenteerd wordt straks. De kans op teleurstelling qua prijsstelling en geboden specs is erg groot. Maar laat me graag weer eens (positief!j verassen.

  13. De gele is aan de bovenzijde als een watch en de rode aan de rode is net of dat dit een iPhone is in een meer ergonomische vorm gegoten. Met in het midden een verdieping in het scherm.

    Onderste gedeelte ziet er als een van de oude gekleurde, kubus vormingen monitoren met beeldbuis.

    De 2e van boven ziet er uit als Siri logo.

  14. De groene rugbybal van de kiwi’s valt precies tussen de billen van de Maori prinses die nogal Rubensachtig gevormd is. Helemaal aan de andere kant zien we bilpartijen van de paarse brexit tegenstanders die klaar staan om het kabinet te penetreren. Daartussen het ontstane vuur, de symboliek van het rode vuur wat de Amazone bedreigt wordt spottend gevoed door de gele zon en wanhopig geprobeerd te blussen door schimmige Amerikaanse belangen met het blauwe water. Het is een hele duidelijke dikke middelvinger van Tim Apple naar D.Trump en het toenemende populisme wereldwijd. Merkwaardig dat dit nog niet is opgepikt door de mainstream media maar waarschijnlijk bewust verzwegen. By innovation only we will overcome!

  15. Apple in glas. Apple glasses!

  16. Dit dus,..

  17. Die uitnodiging lijkt wel een 3D Appletje te zijn 🤔

  18. Een nieuwe homepod speaker misschien in doorzichtig gekleurd met wit kunststof net als bij de vroegere mac-jes?

  19. Is er eigenlijk ooit door Apple een uitnodiging achteraf verklaard? Zo van: deze hints zaten in de uitnodiging? Zou me best wel eens interessant lijken. Hoeveel ziet men wat er eigenlijk niet was…

  20. Ik verwacht ook dat dit de kleuren van de nieuwe XR zijn.

  21. Ik zie in de uitnodiging de transparant gekleurde imacs G3 duidelijk terug. De eerste generatie. Wellicht krijgt de iMac een geheel nieuw uiterlijk.

  22. Glazen logo + By innovation only 🤔 AR verrassing (nieuwe product launch) ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.