Reacties voor: iPhone 3G en iPod touch voldoen volgens Apple aan milieuregels

Apple zou volgens Tweakers van mening zijn dat het voldoet aan de nieuwe Nederlandse milieurichtlijnen die door VROM zijn gesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Maar wie gooit in godsnaam zomaar een iPhone weg? Ik heb nog nooit een telefoon weggegooid laat staan een iPhone.

  2. dat regeltje heb ik ook gelezen

  3. Stel dat het verwijderbaar is. Denk dat 90% hem toch gewoon in de kliko gooit. (net als vincent everts: http://www.vk.tv/opinie/article1055748.ece/Vincent_Everts_over_de_iPhone_piece_of_shit :p)

  4. misterMISTER ga jij je iPhone eeuwig houden? Binnen pakweg 10 jaar zullen er wel meerdere mensen zijn die hun iPhone weggooien. Dus jij reactie vind ik maar aan de slappe kant..

  5. Ik vind het sneu dat de heksenjacht op de iphone eindeloos door gaat. Ten eerste zijn het niet alleen producten van apple die geen verwijderbare batterij hebben (of toch niet zomaar effe…)! TomTom en dergelijke,wegwerphorloges, allerlei mp3 spelers (heb er zelf eentje van sony) en ga zo maar voort. Ten tweede MAG je geen electrische toestellen zomaar in de prullebak gooien en ten derde…. geef nou eens even toe… als je je ouwe Nokia dan toch wegsmijt omdat niemand hem nog wil, dan wordt ie toch ook gewoon MET batterij en al bij ‘t huisvuil gesmeten?! Tegenwoordig kan je bij veel GSM verdelers je oude mobieltje inleveren bij de aanschaf van een nieuwe waar je dan korting op krijgt naargelang de waarde van het oude toestel, dus tenzij je jouw iphone van de 17de etage naar beneden hebt laten vallen zie ik geen reden waarom hij in de vuilbak zou belanden… .
    Het is allemaal een hoop geleuter,volgens mij in gang gezet door een pantoffelheld die ondanks zijn politieke macht geen iphone mocht aanschaffen van z’n vrouw want hij had net de nieuwe HTC gekocht 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.