Reacties voor: Gerucht: ‘Toekomstige dualsim iPhone komt niet naar Nederland’

De 6,1-inch dualsim iPhone die later dit jaar op de markt moet komen, zal alleen in China verkrijgbaar zijn. Dat zegt het Chinese Economic Daily News.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Pfff wat een domper, dit is echt de enige feature waar ik op zit te wachten.

  2. Zou wel gierig zijn om dit alleen in China te verkopen en niet in de rest van de wereld. Zou het wel prettig vinden om een zakelijk en privé 06-nummer op één device te hebben.

  3. Zou het ook een goede toevoeging vinden maar vind de X al groot

  4. Ken alleen al bij mij op het werk een tiental mensen die een dualsim iPhone meteen zouden kopen. Als dit bij elk bedrijf zo is dan gaat Apple gouden tijden tegemoet als ze deze wereldwijd gewoon aanbieden.

  5. Origineel geplaatst door Mark
    Ken alleen al bij mij op het werk een tiental mensen die een dualsim iPhone meteen zouden kopen. Als dit bij elk bedrijf zo is dan gaat Apple gouden tijden tegemoet als ze deze wereldwijd gewoon aanbieden.

    Dus al die mensen gebruiken nu 2 telefoons (dus 2x aanschaf van hardware/apps/accessoires, 2x meer kans op inkomsten door repairs etc) en met een dualsim maar 1 telefoon. Welk scenario is het meest winstgevend voor Apple denk je?

  6. Snap de wil voor een dual Sim echt niet, ik hou mijn zakelijk abonnement echt gescheiden met mijn privé.

    Twee toestellen waarbij ik in mijn vrije tijd het zakelijk toestel uit doe en weg leg.

  7. Ik denk nog steeds dat er 1 digitale sim chip in komt en een ouderwetse sim kaart en dat dit de laatste iPhone zal zijn met een sim kaart. Het is on-Apple’s om deze features alleen voor de Chinese markt uit te brengen.

  8. @Michel: Helemaal mee eens.
    Ik heb zelf ook twee toestellen, één zakelijk en één privé.

    Een dual-sim toestel lijkt dan een mooie oplossing, maar is dat naar mijn mening niet.

    Het begint al met het feit dat een werkgever waarschijnlijk geen privé toestel toestaat voor zakelijke doeleinden, omdat ze daar geen controle over hebben. (Mijn zakelijke toestel wordt beheerd via een MDM oplossing).

    Zou het al zo zijn dat je zakelijk een dual-sim iPhone krijgt (met de hoeveelheid geheugen naar jouw keuze), waar je je privé sim in kan stoppen, dan beheert je werkgever dus ook de telefoon die je privé gebruikt. Mijn werkgever blokkeert bepaalde standaard apps welke ik privé veel gebruik zoals de podcast app, dus daar heb ik gewoon last van.

    Dat is voor mij al een reden om er niet aan te beginnen.

    Verder wil ik niet altijd maar bereikbaar zijn voor mijn werkgever, hoewel je waarschijnlijk wel de telefoon en dataverbinding per simkaart uit kan schakelen.

    Daarom houd ik het liever gescheiden. Buiten werktijd kan de zakelijke telefoon thuis blijven en kan je privé het toestel kopen naar jouw keuze zonder last te hebben van eventuele restricties die je werkgever oplegt.

    Een dual-sim toestel met een gewone simkaart en een e-sim zie ik overigens wel zitten.
    Ik heb dit ook in mijn iPad pro. Ik heb deze nog nooit nodig gehad, maar ik kan me voorstellen dat dit een mooie oplossing is voor in het buitenland (met name buiten Europa) voor het afsluiten van een tijdelijk data abonnement.

  9. Origineel geplaatst door Mark
    Ken alleen al bij mij op het werk een tiental mensen die een dualsim iPhone meteen zouden kopen. Als dit bij elk bedrijf zo is dan gaat Apple gouden tijden tegemoet als ze deze wereldwijd gewoon aanbieden.

    Origineel geplaatst door Sander
    Dus al die mensen gebruiken nu 2 telefoons (dus 2x aanschaf van hardware/apps/accessoires, 2x meer kans op inkomsten door repairs etc) en met een dualsim maar 1 telefoon. Welk scenario is het meest winstgevend voor Apple denk je?

    Ik snap wat je wil zeggen, maar de meeste hebben een iPhone en een android toestel of een android toestel met dualsim. Er is maar een enkeling met 2 iPhones (ik) (vorige en huidige model).

    Het zakelijk en prive en beheer door werkgever kan ik inkomen. Heb ik geen last van, maar dan zou ik ook 2 toestelen behouden. Ik zeg altijd dat ze me altijd kunnen bellen, maar als ik niet opneem dat ze pech hebben 😛 .

  10. Dus je doet er eerst alles aan om de simkaart zo klein mogelijk te maken, en dan plaats je 2 ouderwetse simkaarten in je nieuwste toestel? Enige logische lijkt mij dat de simkaart geheel komt te vervallen en dat we virtuele simkaarten kunnen toevoegen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.