Reacties voor: iPhone DSLR Remote ook voor Nikon te gebruiken

DSRL Remote, een iPhone-applicatie waarmee je je Canon-spiegelreflexcamera op afstand kunt bedienen, krijgt zeer binnenkort ondersteuning voor Nikon.
Lees het complete artikel → iPhone DSLR Remote ook voor Nikon te gebruiken

Reacties: 11 reacties

  1. Geweldige applicatie. Alleen jammer dat je niet van iphone naar camera gaat. Ik wil geen tussenkomt meer van enig desktop. Hoop dat dat daar nog verandering in komt.

  2. geweldige app maa die prijs laat maar

  3. Wellicht dat de Nikon versie ook communiceert met de Nikon WT4 (wifi opzetkastje van dikke 700 euro!) Kan ik best gebruiken voor mijn 8 meter hoge paalstatief!

    PS, prijs van de app is heel netjes, zeker voor een niche-product! Een simpele infrarood AB die alleen de sluiter bedient kost al snel 30 euro!

  4. Super vet. Goedkoop. Maar dan dat kastje er tussen is duur. Ik wacht nog even tot ik wat meer weet 😉

  5. ik heb de nikkon afstandsbediening met timer controls etc daarvoor heb ik geen laptop nodig, wel fijn natuurlijk dat alles verder in te stellen is in de app, maar dan moet die laptop er weer aan.. nou ja…

    nee, leuk speeltje, maar weinig meerwaarde voor mij.. en m.b.t. de prijs, sja, 8 euro op een camera van 500 – enkele duizenden euro’s…

    @henri: wat fotografeer jij als je je camera op een 8 meter hoog statief zet?

  6. @paul:

    ik fotografeer ‘alles’, vanaf een (niet geheel) willekeurig punt maak ik 360 graden opnames, die hoogte geeft juist een bijzonder oogpunt!

  7. Super direct de pro versie gekocht en uitgeprobeerd werkt geweldig met mn 5dmk2 liveview mode is ook top 😀

    Die prijs is echt niks voor wat het kan.

  8. Origineel geplaatst door Henri
    @paul: ik fotografeer ‘alles’, vanaf een (niet geheel) willekeurig punt maak ik 360 graden opnames, die hoogte geeft juist een bijzonder oogpunt!

    Ik heb je panorama’s bekeken.
    Erg mooi en technisch ook erg goed!

  9. Origineel geplaatst door Henri
    @paul: ik fotografeer ‘alles’, vanaf een (niet geheel) willekeurig punt maak ik 360 graden opnames, die hoogte geeft juist een bijzonder oogpunt!

    Zwaar offtopic, maar wat een gave plaatjes staan er op je site! Is dit nou stitchwerk, iets met pinch in Photoshop, of…?

  10. Prijs voor Professional is inmiddels 16 euro.!!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.