Reacties voor: iPhone Dev Team: video BootNeuter 2.0 voor iPhone firmware 2.0

Het iPhone Dev Team heeft vandaag twee nieuwe video's online gezet: BootNeuter 2.0 toont de nieuwe optie om eenvoudig je iPhone te unlocken en Demo 2.0 toont nog eens aan hoe Installer, Cydia en de App Store vreedzaam naast elkaar werken.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. ik kan niet wachten!
    vraagje: zijn deze tools alleen voor mac of ook windows?

  2. alleen voor mac. je zal op winpwn moeten wachten of iemand opzoeken met een mac ๐Ÿ˜‰

  3. Dus als ik het goed begrijp kan je met dit programmatje de 3G unlocken als je hem bijvoorbeeld uit zwitserland haalt??

  4. Is dit dus wat deze bootneuter doet?:

    De meeste software-unlockmethoden passen je baseband (of eigenlijk je modem) aan om ervoor te zorgen dat je andere simkaarten kunt gebruiken dan de standaard toegestane simkaarten van AT&T, T-Mobile, Orange en O2.

  5. @nathan,

    Nee, goed lezen ๐Ÿ˜‰

    “De videodemonstratie laat zien dat het unlocken van een iPhone 1.0 met firmware 2.0 over enkele dagen als Pwnage Tool en BootNeuter beschikbaar komen een fluitje van een cent is.”

    Geen iPhone 3G dus maar 1st gen iPhone

  6. @ Grample

    Oh haha, iets te vroeg gejuiched dus(A)…..maar kunnen we ervanuit gaan dat er wel snel binnenkort een unlock komt voor de 3G?

  7. Kan niet wachten op Winpwn, wil eerst 2.0 wel eens bekijken voordat ik beslis of ik over ga op de 2de gen Iphone

  8. @ nathan:

    Snel en binnenkort is een beetje dubbelop natuurlijk, laat ik er binnenkort van maken:P

  9. okee, maar nu dit. ik heb net een nieuwe iphone gekocht gewoon via t-mobile legaal dus.
    maar ik wil ook die installer.app installeren hoe moet ik dat dan doen?

    en JA ik ben een noob

  10. Betekent dit nieuwsbericht dat er dan ook binnenkort een programmatje zal komen om de 3G te ulocken??:

    http://www.nu.nl/news/1653274/51/iPhone_3G_binnen_een_dag_gekraakt.html

  11. @ iPhoneclub:

    Heel verwarrend nieuwsbericht dan inderdaad…..thanks voor de verduidelijking:)

    Hebben jullie (iPhoneclub) enig idee op wat voor termijn er wel een unlock voor de 3G te verwachten is?

  12. @ iPhoneclub

    Ik had namelijk begrepen dat je op http://www.iphonehelpdesk.nl al geunlockde 3G iPhones kon kopen (nu out of stock)…..dus dat zou betekenen dat er een unlock ontwikkelt is nietwaar?

  13. Het is dus dat je dalijk op de 1e iphone de 2.0 gehackt kan draaie?
    Is het dan ook mogelijk voor de Ipod Touch?

  14. Volgens mij zal de iphone 3g met dit stukje software ook gehackt worden, want op de blog van het iphone dev team wordt er gezegd dat ze iphone 3g’s gekocht hebben om Pwonage erop te testen en ze zeiden daar dat het ‘zoals verwacht’ werkte. Of dit echt zo is, zullen we na dit weekend weten, omdat ze dan verwachten het programma uit te brengen.

  15. Ben ik effe blij dat ik net een Mac heb gekocht ๐Ÿ˜‰

  16. Dit ziet er wel heel erg simpel uit ja. Toch maar weer knap dat deze jongens dat weer voor elkaar krijgen. Tijd voor een kleine donatie.

    Nog even een off topic vraag of het unlocken (wil het niet op het forum doen)..is het theoretisch mogelijk om spullen uit de app store te plaatsen in de app installer?

  17. @nathan

    Als je een iPhone uit Zwitserland, Belgie of Italie haalt hoef je deze niet te unlocken. Er zit geen sim lock op deze iPhones!!!

  18. excuus Zwitserland heeft wel een sim lock op hun iPhones

  19. En al 2.0 nieuws van iLiberty ?

  20. Ik heb net voor het eerst een iPhone (3g), maar vraag me af of ik dit bootneuter nou nodig heb om installer.app te hebben wat volgens mij nodig is als ik apollo im wil draaien.

    Ik wil mijn telefoon verder niet simlockvrij hebben o.i.d. En zover ik begrijp heeft de 3g al de laatste firmware voor zowel de baseband als de rest. Heb nu wel 2.0 (5A347) in plaats van 2.0 (5A345), doordat ik herstellen heb geklikt in iTunes. Hopelijk kan ik dan nog steeds installer.app krijgen.

  21. ik d8 dat die belgische iphones niet met nederlandse simkaarten gebruikt konden worden? Er zat toch een soort country lock op of ietd dergelijks?

  22. Is het straks mogelijk om een applicatie te kopen via de app store en die daarna gratis in de installer te plaatsen?

  23. Uh, waarom zou je dat willen? Als je een applicatie koopt, kun je die gewoon via iTunes op je iPhone zetten…

  24. @Erwin: jij moet je telefoon dan alleen jailbreaken… en hoeft dus niet te unlocken. Volgens mij kan dat ook met Pwnage (zie eerste filmpje van het dev team)
    correct me if I’m wrong…

  25. ‘t leuke is overigens, dat ik al allerlei apps heb gedownload, terwijl ik nog niet eens de 2.0 firmware heb… ๐Ÿ˜› Zodra die erop zit, meteen iTunes de apps erop laten pompen!

  26. Mijn iTunes loopt nu al te schreeuwen dat 2.0 beschikbaar is. het is zo vervelend omdat knopje niet in te drukken ๐Ÿ™ Ben benieuwd hoe dat gaat. Ik heb nu 1.1.4 en om dan over te stappen naar 2.0… ben benieuwd. hoop iedergeval niet op een baksteen.

  27. Nou nick, het leuke daarvan is dat 1 persoon een applicatie koopt en die vervolgens aan de hele wereld gratis via installer aanbiedt. Ik vroeg me af of apple dit op een of ander manier heeft afgeschermd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.