Reacties voor: iPhone Dev Team toont Android werkend op de iPhone (jailbreak)

Planetbeing van het iPhone Dev Team heeft in een Youtube video Android werkend op de iPhone laten zien. Voorlopig is Android alleen beschikbaar voor de originele iPhone (2G).
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 90 reacties

  1. Interessant, maar kan je ook iPhone OS op een Android toestel draaien 😉

  2. Dit gaan we natuurlijk meteen proberen 🙂 goed werk!

  3. En komt er een cidiya ckr? Of een android mrlt

  4. Ziet er geweldig uit, en lijkt ook nog zeer stabiel te draaien! Hopelijk brengen ze ook een versie uit voor de iPod touch.

  5. En iPod touches???

  6. Als ik android zou willen dan had ik wel een android telefoon gekocht. Useless dus!

  7. Je hebt een iPhone dan laat je hem toch niet op andriod draaien!!!!!

  8. Origineel geplaatst door Rogier
    En iPod touches???

    Dit was mijn gedachte ook meteen. In hoeverre ondersteunen de iPod Touch’s Android?

    Want daar heb ik er nog wel een van die verstoft, en straks geen updates meer krijgt omdat het de allereerste generatie is.

  9. Ik wil het niet meteen als “useless” bestempelen. Het is misschien meer iets van “leuk dat het kan”, maar persoonlijk vraag ik me inderdaad ook wel af waarom iemand met een iPhone in godsnaam Android zou willen draaien. Maar er zijn vast wel mensen die er iets in zien.

  10. Werkt dit op itouch 2g mc model?

  11. dat muziek afspelen werkt natuurlijk niet geweldig, als je eerst je iphone moet scannen voor muziek…

  12. Origineel geplaatst door Peabz21
    Als ik android zou willen dan had ik wel een android telefoon gekocht. Useless dus!

    Ben ik wel met je eens, maar het feit dat het kan en er mensen zijn die het voor elkaar krijgen, mijn respect!

  13. Origineel geplaatst door Lswpb
    Interessant, maar kan je ook iPhone OS op een Android toestel draaien

    Waarom zou je dat willen???

  14. dit moet ik over 1 jaar hebben als de iphone 3g geen updates meer krijgt whahaha

  15. Iphone os met de apps en games op android, dat zou pas echt mooi zijn. Schakel ik meteen over naar een htc desire.

  16. This is a nice project , but its not from iphone dev as the title says , shame he uses 1.5 for android but it is nice to have a choice on your iphone , bit like the mac systems allow windows

    Planetbeing is one of the most prominent members of the loosely affiliated iPhone Dev Team. Even though it was not posted through the website of the iPhone Dev Team, planetbeing developed something for the iPhone with help from other members of the team (CPICH & marcan), so I don’t believe it’s too big of a big leap to mention him in his capacity as a member of that team.

  17. Hier heb je echt niks aan iPhone os is super goed….. En mijn k*t htc magic ligt stof te happen in de kast…

    Op andriod werkt alles veel minder mooi.. Dan ga ik op mijn iPhone toch geen andriod zetten

  18. sweet, dit ga ik proberen. ben al een tijdje bezig om win 7, linux én osX draaiende te krijgen op 1 pc lol…

  19. Origineel geplaatst door Stephan
    Hier heb je echt niks aan iPhone os is super goed….. En mijn k*t htc magic ligt stof te happen in de kast…Op andriod werkt alles veel minder mooi.. Dan ga ik op mijn iPhone toch geen andriod zetten

    wat dacht je van flash op je iphone heb je dan ook niks aan ?

  20. Ik zou het intressanter vinden om Wm 6,5 of zelfs 7 op me iphone te kunnen zetten.

  21. @anna:

    eh via bootcamp op een mac is dat in een uurtje gepiept hoor… Gewoon 3 partities en bootcamp doet de rest. En dan kun je ze in os x ook gewoon virtueel starten via parallels of vmware..

  22. Niks voor mij, als dit zou willen had ik wel een android phone gekocht! Wel gaaf dat ze dit allemaal voor elkaar krijgen! (ik zeg mac osx voor iphone :p)

  23. Eerst dacht waarom zijn sommige nou zo enthousiast over Android op je iPhone. Toen moest ik denken aan een bericht dat ik gisteren las: http://feedproxy.google.com/~r/brightmagazine/~3/_7pYToByI3U/steve-jobs-android-voor-porno

    veel plezier jongens!

  24. iphone OS EN android, is vet!

  25. @dirk:Omdat de HTC desire goedkoper, sneller, en een groter scherm heeft dan de iPhone…

  26. HIER zit ik al tijden op te wachten. Roep het regelmatig op het forum. Een dualboot met Android. How cool would that be!!!!
    Ik doneer graag als dat nodig is..
    Helemaal geweldig en ik hoop dat dit een positief vervolg gaat krijgen.

  27. Linkje werkt niet.
    Moet volgens mij http://linuxoniphone.blogspot.com zijn

  28. Origineel geplaatst door Stephan
    Hier heb je echt niks aan iPhone os is super goed….. En mijn k*t htc magic ligt stof te happen in de kast…Op andriod werkt alles veel minder mooi.. Dan ga ik op mijn iPhone toch geen andriod zetten

    Of iPhone OS supergoed is zijn de meningen over verdeeld. Het werkt goed, maar is dan ook vrij beperkt in functionaliteit.

    Minder mooi op Android. Heb je OS2.1 zeker nog niet werkend gezien!

  29. Ik hoop dat men eens een keer met een untethered jailbreak kwamen voor de 3Gs.Ik heb helaas nieuwste firmware hierop,en kan niet meer terug.
    Dat is veel beter dan een android op mijn iphone.

  30. Origineel geplaatst door Janalleman
    @anna:eh via bootcamp op een mac is dat in een uurtje gepiept hoor… Gewoon 3 partities en bootcamp doet de rest. En dan kun je ze in os x ook gewoon virtueel starten via parallels of vmware..

    ja, op een Mac wel lol. osX draaiende krijgen op pc is iets ingewikkelder 🙂

  31. Leuk! Mijn original iphone gaat in Juni de kast in voor de 4g. Zo heeft het ding nog een bestemming. Want ik volg android, maar vind dat de hardware maar matig is van die toestellen.

  32. Ik vertrouw simpelweg de hardware van HTC niet. Bijvoorbeeld, ik denk niet dat de desire het langer dan 2 jaar volhoudt. De Iphone heeft goede hardware en met het OS is ook niets mis.
    Maar dan….
    iTunes…..
    Ja, denk daar maar eens aan, een leven zonder iTunes, zonder bigbrother, lijkt mij heerlijk !
    iphone + android = magical !

  33. Wow, hij loopt al zo ‘soepel’ op een 3G, laat staan op een 3GS of evt van de zomer die nieuwe iPhone. Mijn abbo loopt af over een paar maanden, dus ik hoop dat ik dan de nieuwe iphone kan bemachtigen. Anders zet ik dit wel op mijn 3GS:) Als dit natuurlijk nog verder ontwikkeld word voor andere iPhone’s. Ik weet niet hoe serieus ze hier mee bezig zijn ofdat ze dit nu voor elkaar hebben gekregen en inzien dat het te lang duurt om dit ook op de nieuwe iphone te doen.(weet niet hoe lang zoiets duurt, maar kan me voorstellen dat het lang duurt.

  34. Leuk. Maar ga het toch niet gebruiken. De iphone heeft de beste interface dus geen reden om een buggy android erop te zetten.

  35. @Oentje13: Ja maar dan heb je wel beperkte software. Zit je nog vast aan steve jobs regime. Wie wordt daar blij van. Jaar geleden was de iphone Top qua software nu erger ik me mateloos aan het keuringsbeleid met scheve regels.

  36. lijkt me wel vet om een keertje te draaien…

    @Anna:

    je moet iDeneb eens proberen ;), dat is voor osx op een Windows pc. Ik heb het ook geprobeerd, maar werkt maar voor de helft, daarom heb ik nu de iMac gekocht :). Je moet wel eerst zorgen dat mac osx werkt en dan pas Windows en Linux installeren 😉

  37. Ziet er een beetje uit als een 2g of ben ik nou gek?

  38. @dirk:

    Noem eens 1 App waar jij niet zonder kan, maar niet mag hebben van Boze Steve.. Ik ben benieuwd..

  39. Waarom zou je in vredesnaam Android op je iPhone willen hebben? Koop dan een Android telefoon als je het zo’n goed besturingsysteem vindt…

  40. @ Anne
    Mij is het gelukt! Althans, Windows 7 en OSX. Heb twee hardeschijven. In de bios vertel ik dan welke ik wil opstarten! Werk perfect. Heb zelfs een apple toetsenbord aangeschaft en de magic muis volgt nog!

  41. Wat gaaf! Respect voor iPhone Dev Team.. en zo leuk om te zien dat het nu de omgekeerde wereld is t.o.v. wat er op de PC kant gebeurt.. Daar wil men het goede OS van Apple op cheap-ass PC hardware, hier gaat men voor de “dure” hardware van Apple en draait er een cheap-ass OS op :-p

  42. Origineel geplaatst door Berrie
    lijkt me wel vet om een keertje te draaien…@Anna:je moet iDeneb eens proberen , dat is voor osx op een Windows pc. Ik heb het ook geprobeerd, maar werkt maar voor de helft, daarom heb ik nu de iMac gekocht . Je moet wel eerst zorgen dat mac osx werkt en dan pas Windows en Linux installeren

    heb een pc en een max, maar wil osX draaien op de pc. Gewoon, omdat het kan. Probleem is dat ik amd quad core heb, en die doet moeilijk 🙂

  43. Super cool! wacht nog wel even tot het in een verder stadium is voordat ik het ga proberen 😀

  44. Heel tof! Ik heb liever iPhone OS maar Android erbij is ook erg leuk natuurlijk. Alleen ook ik wacht nog even tot het verder ontwikkeld is voordat ik er iets mee doe. Wellicht kan ik het op m’n 3GS proberen als de 4G binnen is.

  45. Wat grappig om te zien hoe sommige mensen bij zoiets altijd totaal ongeinteresseerd zijn en alleen reageren met een opmerking als: “Waarom zou je dat willen??”… Nou, omdat het *kan*!! 🙂 Het verschil tussen hackers, geeks en, bij gebrek aan een beter woord, “normale” mensen…

    Ik vind het enorm boeiend. Zodra het voor de iPhone 3G beschikbaar is, wil ik het zeker proberen. Of het bruikbaar is, komt daarbij op de tweede plaats.

  46. Origineel geplaatst door Anna
    Origineel geplaatst door Berrielijkt me wel vet om een keertje te draaien…@Anna:je moet iDeneb eens proberen , dat is voor osx op een Windows pc. Ik heb het ook geprobeerd, maar werkt maar voor de helft, daarom heb ik nu de iMac gekocht . Je moet wel eerst zorgen dat mac osx werkt en dan pas Windows en Linux installerenheb een pc en een max, maar wil osX draaien op de pc. Gewoon, omdat het kan. Probleem is dat ik amd quad core heb, en die doet moeilijk

    Als je een beetje rondkijkt, zijn er ook VM-images te vinden waarmee je OSX in een virtual machine kan draaien. Niet helemaal the real deal, maar kan wel handig zijn.
    AMD is inderdaad wel lastiger, op mijn Intel machientje was het echt TE simpel (EmpireEFI) en nu heb ik een stabiele ‘MacPro’ 😉
    (overigens: Ik heb een MacbookPro en een MacMini.. maar dit soort dingen doe je inderdaad omdat het kan. 😀 )

  47. Waroom niks nieuws ontwikkelen voor de 3gs 3.1.3.

  48. Interessant! Ik zou het zeker installeren echter waarschijnlijk nooit gebruiken… iPhone OS is zo veel superieurer dan Android

  49. @mehdibudak:

    Ga je gang zou ik zeggen, de sourcecode is gepost.. En als je dan toch bezig bent doe ook gelijk even de iPad en iPhone 4HD versie.. 🙂

    Serieus nu, dit zijn vaak hele kleine teams die keuzes moeten maken over welk platform ze als eerste targetten. Gaanderweg doen ze genoeg ervaring op om de andere modellen wat sneller voor elkaar te hebben, maar het kan ook zijn dat bijv. De 3GS wat moeilijker zal blijken te zijn en dus wat langer gaat duren.

  50. Erg zonden, koop je zo’n krachtige telefoon en dan zet je er android op! zelfde als een macbook kopen en dan er windows opzetten!

  51. hey luitjes, in plaats van zeiken over hoe nutteloos dit project is kan je je beter afvragen waarom je (reagerende lezer) hier op afgeeft. dat het niet je ding is okay, valt mee te leven. Maar de kortzichtigheid van velen onder jullie is gewoon te pijnlijk om op het net te zien. dit soort dingen als Android OS op Iphone werkende te krijgen en dan ook nog een movieshot ervan opnemen is moeilijker als je zou denken. Hulde aan Planetbeing dat het hem gelukt is android werkende te krijgen. Niet meer en niet minder..

  52. knap gedaan ! die iBoot keuze in het begin.. daar kunnen ze nog meer dingen miss mee uitvinden ..!

    Ben el benieuwd wat er in de toekomst nog meer gaat gebeuren .. 😛

  53. @ciato: Je bent niet gek 😉

    Voorlopig zijn alleen een image van een alpha-versie en de broncode te downloaden voor de originele iPhone, maar volgens planetbeing kan de code eenvoudig worden aangepast voor de iPhone 3G.

    Moet je dus eens bedenken. Dit is de originele iPhone. Op een 3G draait-ie dus nog soepeler en als ze ‘m voor de 3Gs kunnen aanpassen, draait-ie nog soepeler! 😀

    Nu nog android 2.1… en die dan op de aankomende iPhone zetten 😛 Niet omdat het beter/fijner werkt dan het iPhone OS, maar gewoon omdat ‘t kan. 😀

  54. zo ik heb just een iphone gekocht om dat die andriod niets is en dat wil ik niet op de iphone hebben………
    maar wel leuk gevonden en veel werk zal dat zijn , hulde aan Plannetbeing………………..

  55. Grappig!!! Wat mensen allemaal niet kunnen he!!
    Ik hou het gewoon bij iPhone os maar toch geinig dat het kan!!

  56. Waarom zou ik Android op miin iPhone willen? Al

  57. dual boot zou wel lachen zijn

  58. Primeur !!!
    (stabiele Wifi op een iPhone…)

  59. Origineel geplaatst door sNicker
    @ciato: Je bent niet gek Voorlopig zijn alleen een image van een alpha-versie en de broncode te downloaden voor de originele iPhone, maar volgens planetbeing kan de code eenvoudig worden aangepast voor de iPhone 3G.Moet je dus eens bedenken. Dit is de originele iPhone. Op een 3G draait-ie dus nog soepeler en als ze ‘m voor de 3Gs kunnen aanpassen, draait-ie nog soepeler! Nu nog android 2.1… en die dan op de aankomende iPhone zetten Niet omdat het beter/fijner werkt dan het iPhone OS, maar gewoon omdat ‘t kan.

    *zucht* De iPhone 3G heef dezelfde processor en hoeveelheid Ram-geheugen als de 2G. De 3G is NIET sneller dan de 2G. Het heeft alleen 3G technologie en GPS. Verder geen verschillen…

  60. Tja, het kan, hoera.
    Verder volkomen nutteloos natuurlijk.

  61. Nooit gedacht dit te zeggen maaaaar:

    wat ziet dit er zoveel beter uit dan de iphone os!

    dat ziet er toch strak uit.. scherm van onder popt up. van boven naar beneden “swipe”. Ik ga het zeker eventjes testen..

    Top, dankje voor verslag legging..

  62. Origineel geplaatst door Thaurin
    Wat grappig om te zien hoe sommige mensen bij zoiets altijd totaal ongeinteresseerd zijn en alleen reageren met een opmerking als: “Waarom zou je dat willen??”… Nou, omdat het *kan*!! Het verschil tussen hackers, geeks en, bij gebrek aan een beter woord, “normale” mensen…

    Bij de iPhone is die verschuiving al een tijdje gaande, dat gewone mensen het toestel kopen. Die willen niet over coole dingen lezen, maar willen weten wat er te halen valt. Dus eigenlijk verbazen die reacties me niet zo. Bij Android zie ik die ontwikkeling de laatste tijd trouwens ook: massa’s mensen die hun eerste Android-toestel kopen maar geen idee hebben wat voor OS erop zit.

  63. @martin:

    Haha, heb een macbook en heb Mac OS en windows 7,, just beacuse its possible.. en omdat niet alle programmas die ik gebruik op een mac werken..

  64. @galip91: Hè sorry dat ik je aan het zuchten maak 😛

    Dat wist ik niet. Ik heb de 3G overgeslagen. Mijn 3Gs is wel veel sneller dan de 2G en ik verwachtte dus eigenlijk dat de 3G ook iets sneller zou zijn.
    Nouja, dan draait Android dus ook soepel op de 3G, maar nu ook met 3G en GPS. 😛

    Nu de 3Gs nog. En Android 2.1. 🙂

  65. Echt te gruwelijk voor woorden dat het kan én ook nog eens goed schijnt te werken. Zou dit wel graag op mijn 3Gs willen hebben. Hopelijk komt het snel. Niet dat ik het nodig heb, maar gewoon omdat het kan en ik wil weten wat mensen ervan zullen vinden. Die zullen echt verbaasd zijn.

  66. Origineel geplaatst door BofD
    @dirk:Noem eens 1 App waar jij niet zonder kan, maar niet mag hebben van Boze Steve.. Ik ben benieuwd..

    SBSettings. Gebruik dat bijna elk uur wel om 3G aan en uit te switchen en om mijn Wifi aan en uit te switchen.
    Ook gaat de brightness control een stuk sneller als in je settings te rommelen of uit een app te moeten.
    Backgrounder, spreekt dan weer voor zich.
    Winterboard, hou nou eenmaal van goeie graphics.
    etc etc….

    Als dit mogelijk is is een dual iPhone OS dan ook mogelijk. Dan zou ik die installeren om mee te rommelen en een vaste OS om mee te werken. Daar zie ik het nut dan wel van.

  67. Origineel geplaatst door BofD
    @dirk:Noem eens 1 App waar jij niet zonder kan, maar niet mag hebben van Boze Steve.. Ik ben benieuwd..

    MCleaner. Onder andere.

  68. Origineel geplaatst door sNicker
    @ciato: Je bent niet gek Voorlopig zijn alleen een image van een alpha-versie en de broncode te downloaden voor de originele iPhone, maar volgens planetbeing kan de code eenvoudig worden aangepast voor de iPhone 3G.Moet je dus eens bedenken. Dit is de originele iPhone. Op een 3G draait-ie dus nog soepeler en als ze ‘m voor de 3Gs kunnen aanpassen, draait-ie nog soepeler! Nu nog android 2.1… en die dan op de aankomende iPhone zetten Niet omdat het beter/fijner werkt dan het iPhone OS, maar gewoon omdat ‘t kan.

    Waarom zou hij op de 3G soepeler draaien dan op de originele iPhone? Ze hebben dezelfde processor, zelfde grafische chip en allebei evenveel RAM geheugen. Op de 3G-chip na zijn ze hardwarematig identiek.

  69. @sNicker:
    haha is al goed 🙂

    Als dit goed werkt op de 3G dan hoef ik hem niet te verkopen als ik de 4G/HD haal.

    Heb ik iOS en Android op 2 prachtige apparaten!

  70. Wow, ik zie echt veel reacties als: “Gewoon omdat het kan!”

    Wat een drogreden.

  71. Origineel geplaatst door BofD
    @dirk:Noem eens 1 App waar jij niet zonder kan, maar niet mag hebben van Boze Steve.. Ik ben benieuwd..

    Porno?

  72. @Marco: Zo als ik al naar galip91 antwoordde: dat wist ik niet 😉

    @Peabz21: Mij lijkt het erg leuk om naast het iPhone OS ook Android te kunnen draaien, gewoon om het uit te proberen. 🙂

    @PlaceR: Dan kun je net zo goed daarvoor bestemde websites gaan bezoeken of jailbreaken en op zoek gaan naar dat soort apps… Ik denk dat Android vooral leuk is om het OS te kunnen uitproberen en als éxtraatje op je iPhone te gebruiken.

  73. Dat het kan vind ik zelf geen reden DAT het opzicht mogelijk is, is natuurlijk wel mooi. Het laat maar weer zien waar deze hackers tot in staat zijn. Het geeft ze weer nieuwe ervaring, en misschien word er tegelijkertijd wel weer een exploit ontdekt die kan helpen bij onze Jailbreak. Vanuit dat oogpunt vind ik het positief. Zelf zou ik nooit een Android telefoon kopen, laat staan het OS op me iPhone gooien, omdat ik het simpelweg gewoon bagger vind.

  74. @Peabz21: je mist denk ik de verborgen premisse dat geeks het leuk vinden om hun hardware iets te laten doen waar deze normaal niet toe in staat is (een punt dat overigens wel is genoemd in de bovenstaande reacties).

  75. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik wil het niet meteen als “useless” bestempelen. Het is misschien meer iets van “leuk dat het kan”, maar persoonlijk vraag ik me inderdaad ook wel af waarom iemand met een iPhone in godsnaam Android zou willen draaien. Maar er zijn vast wel mensen die er iets in zien.

    Sommige programma’s zijn enkel en alleen in de android market te verkrijgen, door dit nieuws word de iphone de ultieme telefoon omdat het ook android draait en dus uit 2 markten kan kiezen, android market & app store. iOS is voor zover bekend nog niet mogelijk op android toestellen.

  76. Origineel geplaatst door StephanHier heb je echt niks aan iPhone os is super goed….. En mijn k*t htc magic ligt stof te happen in de kast…Op andriod werkt alles veel minder mooi.. Dan ga ik op mijn iPhone toch geen andriod zetten.
    Origineel geplaatst door Musti
    Wat dacht je van flash op je iphone heb je dan ook niks aan ?

    NEE, absoluut geen toevoeging

  77. Allemaal heel leuk. Maar ik heb tussen twee iPhones door twee zware maanden gehad met een android toestel. Dus waarom moeilijk doen als het veel gemakkelijker kan?

  78. Android op ipohen en hopelijk op ipod touch zou wel interessant zijn als je de andriod marked zou kunnen gebruiken

  79. Beetje zonde eigenlijk, kan je net zo goed een HTC Hero kopen :’)

  80. Waarom?!? iPhone OS is veel mooier en gerbruiksvriendelijker! En als je veel opties wil jailbreak je hem, maar dan ga je toch niet zoiets afschuwelijks draaien?

  81. Origineel geplaatst door Keetveter
    Waarom?!? iPhone OS is veel mooier en gerbruiksvriendelijker! En als je veel opties wil jailbreak je hem, maar dan ga je toch niet zoiets afschuwelijks draaien?

    Android gaat een stuk volwassener om met dialogs (modal, non modal, lists, zoomable)
    Idem met zoomen in webbrowser.
    Betere mail, SMS, contacts, social apps.
    Stabielere wifi enz. Ooit geprobeerd ?

  82. @Jens Kortmeijer:

    Daar is Jens weer met zijn wifi dat zou zuigen.. kom lucht je hart nou eens, vertel waar het aan schort.. wifi werkt hier perfect.. op de 2G, op de 3G en op de 3GS. Wifitrack open dan tel ik zeker 8 verschillende zichtbare Wifi netwerkjes en ik weet dat er zeker ook nog een stuk of 3 “onzichtbare zitten” mijn dichtst bij zijnde airportExtreme zit hier 1 verdieping hoger en ik heb alle balkjes vol, Strength -56 op #2.

    Deel je ervaringen met ons.. misschien kan ik of iemand anders hier behulpzaam zijn bij het oplossen van je bad user experience..

  83. Leuke practical joke!

  84. Ik ga proberen om Windows op mijn iphone te zetten.

  85. Brrr… vind het toch wel eng worden zoals apple hier door velen wordt geadoreerd. Gevolg: oogkleppen en vooral maar niet willen/kunnen/durven geloven dat er andere besturingssystemen zijn die minstens net zo goed zijn!

  86. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer
    Origineel geplaatst door KeetveterWaarom?!? iPhone OS is veel mooier en gerbruiksvriendelijker! En als je veel opties wil jailbreak je hem, maar dan ga je toch niet zoiets afschuwelijks draaien?Android gaat een stuk volwassener om met dialogs (modal, non modal, lists, zoomable) Idem met zoomen in webbrowser. Betere mail, SMS, contacts, social apps. Stabielere wifi enz. Ooit geprobeerd ?

    Beter mail alleen Gmail dat is op de iphone prima..maareh exchangemail heeft android nog nooit van gehoord: ik heb bovenstaande optie gedaan maar Wifi en de Camera dev’s werken nog niet.
    maar ik wil echt nit ruilen wat een draak van een interface en iphone mist knoppen dus alles wordt gedaan met de home en powerbutton…

  87. is het al te verkrijgen??

  88. Leuk initiatief! Keep on going!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.