Reacties voor: iPhone Dev Team: ‘Pas op voor fake yellowsn0w’

Het iPhone Dev Team waarschuwt voor websites die zich voordoen alsof ze yellowsn0w aanbieden. Het gevaar is dat je met een virus of spam wordt opgezadeld. Kies liever het origineel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Spelfout: adviesen moet adviezen zijnn. Stukje over Quickpown.
    Er was toch al het eea bekent over nepperds met jb-apps enz?

  2. Origineel geplaatst door TheStijg
    Spelfout: adviesen moet adviezen zijnn. Stukje over Quickpown.Er was toch al het eea bekent over nepperds met jb-apps enz?

    Het recht om dit te zeggen is jou bij deze meteen ontnomen.

  3. Nou dat ene spelfoutje dat je daar gonny op wijst de uberposter van de meeste nieuws en andere berichten.
    Als je zoveel post op een dag dan sluipt er wel eens een foutje in.
    Ontopic:
    Mooi dat ze wachten met unlock software zodat ze zeker weten dat het goed is.

  4. Origineel geplaatst door TheStijg
    Spelfout: adviesen moet adviezen zijnn. Stukje over Quickpown.
    Er was toch al het eea bekent over nepperds met jb-apps enz?

    ik vind “bekent ipv bekend” pakken erger dan adviesen….

  5. Origineel geplaatst door TheStijg
    Spelfout: adviesen moet adviezen zijnn. Stukje over Quickpown.
    Er was toch al het eea bekent over nepperds met jb-apps enz?

    Dit posten en dan zelf ‘bekend’ met een ‘t’ schrijven?!? Hahahaha… pot, ketel, verwijten, zwart… zo ook balk, splinter, oog, zien… lol. Vraagje: Is het muggezifter of muggenzifter? 😉

    On-topic: Ik gok dat het iPhone DevTeam toch wel met een nieuwe versie van yellowsn0w bezig is, 2.2.1 bevatte geen essentiële updates, 3.0 daarentegen wel… dus ja…

  6. allemaal erg intresant reacties.. Houw je kop bij het les gappiess

  7. i-spellcheck?

  8. Straks heeft niemand yellowsnow nodig als je bij 1 jaar kun het simlock vrij maken bij t-mobile , alleen mensen dat heeft een 3g later moet het doen .

  9. Bij het les..? Hmm :stem

  10. Ik trek me terug 🙂 stom 🙂

  11. @Thumper:
    Bij mij niet hoor, mijn iphone komt uit amerika namelijk. Ik heb vast wel een hoop gemist ookal kijk in elk uur op iphoneclub.nl, maar kan je geen OS3.0 draaien met baseband 02.28.00, dan blijft Yellowsn0w toch gewoon werken? Ik zal er wel naast zitten. Natuurlijk is het Dev Team bezig met de unlock van de nieuwe baseband, iedereen wil 3.0 op zijn iphone straks.

  12. OS 3.0 draait NIET op BB 02.28.00

  13. Tekst weggehaald.

    Sorry, mijn reactie was misschien wat te eh… enthousiast. Toch blijf ik bij het punt, dat het veel reageerders nog niet lukt om twee, drie zinnen foutloos te schrijven.

    Het is natuurlijk hartstikke fijn dat iemand even op een spelfout wijst. Maar het is een beetje jammer als de discussie onder een nieuwtje alleen nog over die ene spelfout van mij en de nog grotere spelfouten van de reageerder gaat.

    Mijn voorstel: iemand ziet een spelfout, meldt dat zonder daar een heel verhaal aan vast te knopen met belerende praatjes. Wij passen het aan, reactie kan gewist worden, iedereen is blij en kan relaxed het artikel lezen zonder zich eerst door discussies over triviale spellingskwesties te hoeven worstelen.

  14. Gonny ownt bij deze de fel reagerende ppl 😀 maar beetje respect mensen, zij is de gene die er voor zorgt dat wij altijd verse iphone nieuws voorgeschoteld krijgen.. Bij zoveel artikelen is het wel normaal dat er een klein typefoutje in zit.. Gonny trek je hier niets van aan.. Thnx voor de beste iphone nieuws

  15. Nu weer volledig on-topic;
    Ik heb tot op heden nog geen enkel bericht gelezen, of ontvangen vanuit mijn omgeving, dat er door een software unlock de iPhone kapot is gegaan. Volgens mij kun je hem ( mocht die gechrast zijn) gewoon resetten…
    Misschien heb ik iets gemist?????

    Off-topic; Gonny, keep up the good work!!!!!!! En laat je niet op de kast jagen door een aantal “wereld verbeteraars” die zelf de spellingscontrole hard nodig hebben…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.