Reacties voor: iPhone Dev Team maakt redsn0w v0.9 beschikbaar (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft de definitieve versie van redsn0w v0.9 beschikbaar gemaakt. Met de jailbreaktool kan elke iPhone en iPod Touch gejailbreakt worden. Kun je op dit moment alleen tethered jailbreaken, dan brengt redsn0w daar geen verandering in.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Leuk maar waarom kan je beter baseband 04.26.08 houden? Ik heb hem al geupgrade naar 3.1.2 met de nieuwe baseband.

  2. @Harm: voor de unlock! Of wil je in t buitenland vastzitten aan t mobile 😉

  3. @Harm & @Atille:

    ADVICE: DO NOT USE REDSN0W AFTER DOING A STOCK APPLE UPGRADE TO 3.1.2 IF YOU NEED A CARRIER UNLOCK AND ARE CURRENTLY USING BASEBAND 04.26 OR EARLIER. The key part of that advice is “do not do a stock Apple upgrade to 3.1.2”. You really want to keep that 04.26 baseband on there because then you can keep using ultrasn0w. Ultrasn0w doesn’t have the wifi issues that some people (10-20%) report when using geohot’s blacksn0w unlock on 05.11. If you are at 04.26 or earlier, use a custom IPSW from PwnageTool to update your firmware to 3.1.2, or just stay at 3.0 and use redsn0w there (redsn0w and ultrasn0w work on both 3.0 and 3.1.2, but ultrasn0w needs baseband 04.26).

  4. @Paul Durden: oftewel: het dev-team kraakt weer eens alles af wat niet van hun is hoewel ik wel moet toegeven dat ze zelf altijd voor zeer stabiele software zorgen.

  5. hmm toch jammer dat er nog stééds geen jailbreak is voor de 3Gs ik wordt helemaal gek van mn standaard iphone… en thetered jailbreaken schiet niet op want ik ben maar 1x per week thuis… maar bij een gsm winkeltje in de buurt kun je hem voor 25 euro wel laten jailbreaken zonder dat je hem aan de comp. hoeft te hangen nadat je hem opnieuw opstart…. dat moet toch ook ergens op i-net te vinden zijn toch? snap niet dat iPhoneclub daar nog nix op gevonden heeft…

  6. Overal waar je geld moet betalen om je iphone te laten jailbreaken wordt je opgelicht. Alles over jailbreaken (wat er nu bekent is) staat op het forum. En zoals boven ook al genoemd staat zijn iphones van na week 45 niet untethered te jailbreaken dus een winkeltje die 25 vraagt ligt je dus kei en keihard op;)

    Origineel geplaatst door Rick
    hmm toch jammer dat er nog stééds geen jailbreak is voor de 3Gs ik wordt helemaal gek van mn standaard iphone… en thetered jailbreaken schiet niet op want ik ben maar 1x per week thuis… maar bij een gsm winkeltje in de buurt kun je hem voor 25 euro wel laten jailbreaken zonder dat je hem aan de comp. hoeft te hangen nadat je hem opnieuw opstart…. dat moet toch ook ergens op i-net te vinden zijn toch? snap niet dat iPhoneclub daar nog nix op gevonden heeft…

  7. @Rick:

    Neem nou maar aan dat ze bij dat telecom winkeltje niks meer of minder hebben dan redsnow of blackrain. Als er iets beters was dan stond dat wel uitgebreid op het internet.

  8. @Rick:

    Als je er echt zo gek van wordt is het die € 25,- wel waard toch?

    Test de echtheid van dat verhaaltje maar eens voor ons…

  9. @janalleman:

    ik denk het dus wel hoor, ze hebben daar net zo goed de mogelijkheid tot unlocken zoals t-mobile zelf dat ook heeft
    mbv het opvragen van de unlock codes via de DB van t-mobile. Meeste mensen weten namelijk niet dat je na 1 jaar abbonement je tel gratis kan laten unlocken bij je provider.

    zo is mijn iphone nu legaal unlocked omdat ik al langer dan 1 jaar mijn abbonement heb

  10. is goed! ik zal hem zodra ik weer in enschede ben zal ik hem weer laten jailbreaken ik heb mn iphone net weer terug mijn “oude” iPhone ook na week 42 had ik ook gejailbreakt tenminste! ik had er rock en cyida op ik moet eerlijk bekennen dat ik met iphonebrowser niets kon omdat hij zij dat hij niet gejailbreakt was maar ik had Rock en dat is wat matters…

  11. ohkej hehe mijn vorige iphone bleek dus niet van voor week 42! ik heb die gsm turk ff gebeld en idd hij kon niets voor me betekenen maar…. nu is mijn vraag:P lekker noob als ik mijn iphone opnieuw start krijg ik dat ituneskabeltje te zien… wat moet ik dan doen? als ik hem dan aansluit op de pc dan wil hij de originele firmware er weer op zetten of moet ik Blackrain eerst starten en dan de iphone starten?…

  12. Wanneer ik Blackra1n gebruik na officiele unlock kan ik niet tetheren. Pas als ik ook de Blacksn0w unlock installeer kan ik weer tetheren. Het lijkt er op dat de officiele unlock de tether functie verwijdert?
    Probleem met de Blacksn0w unlock is dat elke keer mijn telefoon gesprekken wegvallen. (als ik iemand wil bellen, mislukt dat de eerste keer).

    Heeft iemand een idee of ik d.m.v. deze jailbreak weer zou kunnen tetheren en gewoon een officiele unlock kan doen? Zodat ik geen last heb van de problemen die Blacksn0w mij biedt?

  13. @BlietZ:

    Die mogelijkheid hebben ze daar dus niet Blietz..
    T-Mobile kan alleen aan de server van Apple doorgeven dat een bepaald IMEI unlocked moet worden. Je telefoon wordt daarna unlocked wanneer je een restore doet en hem daarna aansluit op iTunes. Het heeft dus niets met unlock-codes te maken.
    T-Mobile kan een IMEI registreren bij Apple als unlocked, that’s it. Dat kan een ander telefoonwinkeltje niet zomaar.

  14. @rick

    Het is een tethered jailbreak. Dat betekent dat je blackrain moet gebruiken om je iPhone opnieuw op te starten. Dus als je dat itunes logo krijgt moet je blackra1n openen en drukken op make it rain. Je verliest trouwens geen data

  15. Weet iemand of deze jailbreak geen problemen geeft met push notifications? Blackra1n heeft dit namelijk wel bij mij!

  16. Heeft iemand enig idee wat “verbose boot” betekend? En wat je eraan hebt natuurlijk!

  17. Origineel geplaatst door Rick
    hmm toch jammer dat er nog stééds geen jailbreak is voor de 3Gs ik wordt helemaal gek van mn standaard iphone… en thetered jailbreaken schiet niet op want ik ben maar 1x per week thuis… maar bij een gsm winkeltje in de buurt kun je hem voor 25 euro wel laten jailbreaken zonder dat je hem aan de comp. hoeft te hangen nadat je hem opnieuw opstart…. dat moet toch ook ergens op i-net te vinden zijn toch? snap niet dat iPhoneclub daar nog nix op gevonden heeft…

    Laat die kerel eens proberen, eis daarna het dubbele van het geld terug.

  18. Ik zou wel eens willen weten als ik nu met redsnow zou jailbreaken, zou ik dan geen problemen meer hebben met push notificaties. tot nu toe geen push namelijk als dit inderdaad zo is ga ik direct jailbreaken met redsnow
    al die bug fixes youtube fil afc2add fix push notifications fix
    etc. Iedereen wilt gewoon een jailbreak zonder functies
    van je iphone te verliezen.

  19. Ik heb nu blackra1n, ik kan de mobiel niet uit doen of iets anders moet ik m dus weer aan pc hangen en blackrain starten, ik kan ook geen YouTube kijken? Weet iemand hier iets van? En met deze nieuwe versie kan je m dn wel uit doen en weer aan doen zonder pc? Thnx!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.