Reacties voor: iPhone Dev Team kraakt nu al iPhone 2.0

Het is het iPhone Dev Team gelukt om nog voordat de iPhone 2.0-firmwareversie vrijgegeven is deze al volledig te jailbreaken, op basis van de vrijgegeven iPhone SDK-firmware.
Lees het complete artikel → iPhone Dev Team kraakt nu al iPhone 2.0
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. O_o…. wow.. zou leuk zijn?

  2. volgaerne 😉

  3. looking good

  4. “Jerry”, “Pwnd” en nu dit vage bericht, het wordt tijd dat ze daadwerkelijk ook wat gaan releasen…

  5. ondanks dat ik niet kan wachten totdat ik 2.0 in handen heb (Exchange) wil ik dit pas geloven als ik een daadwerkelijke release zie ipv een vage screenshot.

  6. hoe vaak moet ik nog zeggen dat 2.0 het zelfde is als 1.2.0? Die “1” is de hardware versie van de telefoon. De 3G versie wordt pas nummer twee niet een software update.

  7. @ Martijn

    Een update wordt meestal uitgebracht om ontoelaatbare tekortkomingen, zoals bugs of beveiligingsrisico’s te herstellen of om een klein deel van het programma te wijzigen. Een upgrade brengt meestal grotere veranderingen met zich mee, zoals volledig nieuwe functionaliteit, een nieuw uitzicht, …
    Updates zijn meestal te herkennen aan het feit dat het tweede getal van het versienummer met 1 verhoogt. Bijvoorbeeld van 1.1 naar 1.2 of van 1.12 naar 1.13
    Bij een upgrade verhoogt normaal het eerste getal van het versienummer en wordt het tweede getal terug op 0 gezet. Bijvoorbeeld van 1.5 naar 2.0.

  8. Dus het hoeft niet perce een hardware update te zijn, ik hoop het athans van wel!!

  9. @ Martijn

    ik snap je probleem niet helemaal. Apple heeft gewoon besloten om dit software versie 2.0 te noemen. Dan is het toch wel zo handig dat iedereen die het er over heeft dit ook doet? Bovendien kan dat bij de iPhone gewoon omdat het geen losstaand apparaat is maar een platform. Wanneer Apple een nieuwe imac introduceerd blijft OS X toch ook gewoon op dezelde versie zitten.

  10. Hoe dan ook, of het nu versie 2.0 gaat worden of 1.2.0, wacht ik smart op een release ipv een screenshot. Heb de laatste tijd veel leuke ideeen gezien van Dev Team maar nog weinig concreets gezien.
    Blijft dat ik graag over ga naar de nieuwe versie, puur al om de exchange koppeling.

  11. —- oops niet goed gelezen.

  12. Nice:-) ik ben reuze benieuwd!!!!!

  13. Ikzelf heb een Vodafone Abo in combinatie met Iphone + Zorgloos internet afgesloten en is me in de handleiding vertelt Absoluut geen updates te nemen op me iphone en itunes ook niet te update! zit nou nog met firmware 1.1.2 en itunes 7.5 … Kan ik nou update ofnie??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.