Reacties voor: iPhone Dev Team kan iPhone 3G modemfirmware downgraden

Het iPhone Dev Team is erin geslaagd om de modemfirmware van een iPhone 3G te downgraden. Een unlock is het nog niet, maar het is wel een eerste stap op weg daarnaartoe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Gelukkig eindelijk weer nieuws over de iPhone 3G unlock! Top

  2. Hahaha hele strategische tekst, dit nieuws staat al een paar dagen op hun blog hoor!

    Desalniettemin is dit heel goed nieuws!

  3. strategisch? Ik dacht jet niet, gewoon vergeten te melden zeker staat zoals gegezegd al een hele tijd op hun blog en nu ook al een tijdje op jullie forum… Kom er gewoon eerlijk voor uit, je verdient dan meer respect hoor…

    Greets

  4. Nou, nou, er kan toch wel eens een nieuwtje over het hoofd worden gezien. Vind dat ze er wel een grappige draai aan hebben gegeven, wat maakt het uit.

  5. Volgens mij betalen we niks voor deze site!
    Dus mag je al blij zijn met alle info die ze hier vrijgeven.

  6. Ha critici, er is voor ons een verschil tussen OMG!-breaking-news-moet-meteen-online! en hmm-wel-grappig-nieuws. Bij belangrijk nieuws laten we alles uit handen vallen en proberen we het zo snel mogelijk op de site te hebben, eerder dan andere websites. Bij minder belangrijk nieuws denken we ook wel eens: “Mwoah… ook leuk, maar ik heb nog een paar andere nieuwtjes die eigenlijk interessanter/origineler/baanbrekender/nuttiger zijn.” Het is geen kwestie van over het hoofd zien, maar een keuze om sommige onderwerpen nog even te laten liggen omdat we ook maar twee paar handen en 24 uur in een dag hebben. Als het belangrijk genoeg is komt het binnen 1 a 2 dagen toch wel weer bovendrijven in de gigantische verzamelbak van onderwerpen waarover we iets zouden kunnen schrijven. Deze doorbraak van het Dev Team is relatief gezien wel belangrijk, maar niet tijdkritisch.

    Bij deze tropische temperaturen mag je bij veel websites al bij zijn als er 1 of 2 nieuwsberichtjes per dag op de site verschijnen. En hoezeer iPhoneclub ook een 24-uurs-lifestyle voor ons is geworden… we willen zelf ook wel eens achter de computer vandaan en lekker de stad in. Nu de helft van onze bezoekers op vakantie is heeft het sowieso geen zin om de website vol te plempen met 30 nieuwsberichten per dag.

  7. Groot gelijk.
    DevTeam-ers zijn ook jongens met een lange horizon, dus wat maken die paar dagen uit.

  8. Ik ben benieuwd wat dit gaat brengen. Als je de screenshot bekijkt, zie je dat de baseband versie inderdaad ‘oud’ is, maar dat de iphone zich nog niet kan aanmelden op het netwerk (‘no service’).
    Als je dat naast geohot’s verhaal legt ([url]http://iphonejtag.blogspot.com/2008/07/infineon-we-have-problem.html[/url]) over de beveiliging van de Infineon chip (die onder andere de telefonie en netwerkverbindingen verzorgt), ga je je toch afvragen hoe lastig het gaat zijn om niet alleen de baseband te vervangen, maar ook de lock te verwijderen.

    Iphone dev team communiceert vrij uitgebreid over kleine stapjes voorwaarts, dus dit betekent niet per se snel groot nieuws.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.