Reacties voor: iPhone Dev Team demonstreert: iPod touch 2G booten zonder computer

Met een speciale dongle is het niet langer nodig om een computer bij de hand te hebben, als je je iPod touch 2G na een jailbreak opnieuw wilt starten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Wat is dat nou voorn computer rechts?

  2. Dat ze nou eens opschieten met de originele versie van de jailbreak i.p.v. de hele tijd de mensen hun kop zot te maken met nieuwe zaken waar 3/4 van de mensen toch nog niets mee kan doen!

  3. @Bordyl: Het feit dat ze het nu via een dongel kunnen is al een heel wat vind ik.

    Er word ook gezegd dat ze al heel ver zijn met het booten van een gejailbreakte iPod Touch. Dit is te zien door het laten starten via die druk op de knop.

    Het feit dat ze nog steeds iedere keer die booter aan moeten passen zorgt ervoor dat ze niet kunnen starten zonder dongel voorlopig.

    Om dit aan te passen moeten ze:
    -of een extra chipje solderen op de printplaat (bijvoorbeeld intern, direct na de 30-pins connector)
    -of de chips op de iPod zodanig aanpassen dat de 8 alfanumerieke characters daarin opgenomen kunnen worden. Echter levert dit weer het punt op van waar laat je die, implementeer je die, welke volgorde moet ie in booten en waar word de hack gebruikt.

    Snap je?

  4. Nut?

    Warom zou je onderweg een Jailbreak willen uitvoeren. Lijkt me meer iets voor rustig thuis. Zo’n haast heeft dat soort zaken niet.

  5. Origineel geplaatst door driemaal raden.
    Nut?Warom zou je onderweg een Jailbreak willen uitvoeren. Lijkt me meer iets voor rustig thuis. Zo’n haast heeft dat soort zaken niet.

    Jij snapt het dus niet. Op dit moment start je iPod niet gejailbreakt op zonder via je computer de redsn0w patch naar de bootloader/iBoot te sturen. Met die doungle wordt het dus mogelijk je iPod te booten met eeen druk op de knop. De doungle stuurt het command “run rs\n” naar de bootloader en de redsn0w patch doet zijn werk.

  6. Zie ik daar nou een flash filmpje??

  7. Origineel geplaatst door Vassili
    Wat is dat nou voorn computer rechts?

    Dat is een macbook pro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.