Reacties voor: iPhone Dev Team brengt nieuwe redsn0w beta uit

Mensen met een iPod touch 2G kunnen sinds vandaag een nieuwe versie van redsn0w downloaden. Met de software kun je het jailbreaken van de iPod touch 2G makkelijker uitvoeren.
Lees het complete artikel → iPhone Dev Team brengt nieuwe redsn0w beta uit

Reacties: 16 reacties

  1. Eindelijk 😀

  2. Nu nog een update om de 30.03 te unlocken op de 3g iPhone 😉

  3. Het is of ze mijn gevloek en getier in de ruimte hebben gehoord. Heb een iPod touch van een collega, maar wat ik gemaakt heb met quickfree werkt voor geen meter. Ik zeg: BEDANKT DEVTEAM 🙂 (morgen even proberen)

  4. Ik kon het een maand geleden al met quickfreedom!!!

  5. @Tycho: inderdaad, en daar is geen gekloot met commandoregel.

    Snap dus niet echt het enthousiasme hier?

  6. Hallo,

    Dit is 3.0 maar moet je hem ook steeds updaten,
    Of hoeft dat niet omdat ze iets met die FW ”gekraakt”
    hebben ofzo?

    Alvast bedant,
    Voor de hulp.

    Groetjes mij

  7. EN hoe jailbreak je eigenlijk want ik kan nergens een url vinden op het internet hoe dat werkt (iPod touch 1gen) 16GB

  8. Ik vind het grappig hoe men tegenwoordig bang is voor de almighty command-line. 🙂 Ik moet zeggen dat ik me altijd beperkt heb gevoeld zonder een vette (ba)sh shell onder mijn voeten.

  9. werkt goed zelfs als je opnieuw start blijft cydia werken dus het is nu echt gekraakt die ipod touch 2.0 (FW.2.2.1) Imac gebruikt OSX 10.5.6. er zit een hele duidelijke tekst file bij de download en je hoeft geen moeilijke comandos in te typen…. dit heeft geen mooie interface nodig het werkt prima in terminal

  10. Wat ik me afvraag is wat is het verschil met de eerder uitgegeven redsnow. Die ik hier op heb staan. Is het de mooite te updaten?

  11. Brengt dit nog problemen als je hem wil updaten?Of kun je hem dan gewoon updaten en dan wachten tot het iPhone dev team een nieuwe versie uitbrengt?

  12. Mijn ipod touch 2G 32GB blijft rebooten nadat ik deze redsn0w heb toegepast. Begrijp er niks van.

  13. ik heb problemen gehad met het installeren wat bij mij heeft gewerkt is om eerst je ipod opnieuw te installeren (en niet te syncen met itunes als het klaar is) en daarna redsnow erop gooien. nu is mijn ipod touch gejailbreaked en blijft dat ook na een reboot. alleen je krijgt cydia en geen installer

  14. installer heb je nieteens nodig.. cydia is veel chiller. maar bij mij is het nog steeds niet gelukt. Ik wacht wel ff tot de officiele full release.

  15. Ik heb dat gedaan met redsn0w. maar nu flipt mijn itunes. hij zegt dat mijn ipod niet te herstellen is en als ik dan op shift + herstllen klik dan is dat ipsw dat ik heb niet goed. Kan iemand me helpen want me iPod doet het nu ook niet meer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.