Reacties voor: iPhone Dev Team bevestigt jailbreak voor iPhone OS 3.0 final

Het iPhone Dev Team bevestigt dat iPhone OS 3.0 final gejailbreakt kan worden. Alleen met hardwaremaatregelen kan Apple nog iets tegen een jailbreak doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. persoonlijk, twijfel ik er niet aan dat we een hardware update kunnen verwachten, maar in welke manier, dat zal ik niet be-argumenteren. kijken en afwachten tot de 3.0 OS & iPhone release.

  2. prachtig, nu de unlock nog!

  3. ik mag nu een nieuwe phone maar w8 geduldig de nieuwe iphone af 😀

  4. nice 😀

  5. is dit ook voor de ipod touch of dat nog niet?

  6. Beetje arrogant om te denken dat 3.0 te jailbreaken blijft omdat de beta’s dat ook zijn. Zou juist een slimme zet zijn, om de nieuwe beveiliging pas in de final te stoppen. Zo heeft Apple een soort garantie dat mensen die perse 3.0 willen hebben, een tijdje zonder jailbreak moeten doen.

  7. Hallo allemaal ik heb nu een gejailbreakte Iphone met kpn als provider. Betekend dit nu dat ik hem gewoon, als de final er is, me telefoon kan updaten en vervolgens gewoon alles er mee kan. Of moet er nog iets anders voor uitkomen?

    Thanks

  8. @Whacko: Nee hoor, is niet arrogant. Ze maken gebruik van een bug in de bootcode die hardwarematig is ingebakken. Deze kan Apple dus niet wijzigen zonder een nieuwe versie iPhone uit te brengen!

  9. respect !

  10. Kan ik ook mijn 3g ook updaten met dev team jailbreak zonder test account? Of is dit af te raden?

  11. Ik wil geen spelbreker zijn, maar een jailbrake is nogal simpel te detecteren. Ook voor Apple. Zeker als je de zaken zo documenteert en je zo profileert als DevTeam.
    Lekker slim dus deze publicaties, die het hek open zetten voor een counter-defense met een low-level check vanuit de 3.0 FW (die Apple natuurlijk niet in de beta zal stoppen)
    Het kletsverhaal rond de HW-matige afhankelijkheid betreft hooguit het Tfn-gedeelte dus ik denk dat dit eerder om een unlock-garantie gaat.

  12. Cycorder is toch overbodig bij versie 3.0?

  13. Ik denk eerlijk gezegd dat Apple niet actief Jailbreak zal tegen gaan. Ze moedigen het niet aan om dat het een voor hun niet te overzien veiligheid lek kan zijn. Zo kunnen ze altijd tegen iemand met een jailbreak phone zeggen waarbij het is fout gegaan dat dit op eigen risico was.

    Het oogluiken toestaan wat nu gebeurt geeft hun een aardig kijkje in wat iphonegebruiker willen en ze kunnen zo makkelijk de kunst afkijken

  14. @ Justin

    Alleen overbodig voor de iPhone 3GS, niet voorde oudere modellen 2G en 3G.

    Ik hoop stiekem een beetje dat ze de video applicatie kunnen loswrikken uit de 3GS en deze ook op de 3G en de 2G te kunnen laten draaien.

  15. ik heb nu de final 3.0 geïnstalleerd omdat ik de a2dp functie echt hard nodig had 🙂 het werkt allemaal prima

    ik mis mn jailbrake iphone nog niet 😉 het komt vanzelf wel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.