Reacties voor: iPhone Configuration Utility 2.0: zakelijk beheer van de iPhone

De iPhone Configuration Utility is een hulpmiddel van Apple waarmee systeembeheerders iPhones in een zakelijke omgeving kunnen beheren. Je kunt configuratiebestanden maken, onderhouden en distribueren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Certificaten werken niet meer sinds 3.0 firmware, zelfs de laatste update van 3.1 beta heeft nog altijd geen oplossing voor dit probleem.

  2. Nice, zal eens een link naar onze beheergroep doen zodat ze het daar eindelijk ook eens gaan snappen, kunnen de Tytn II’s eindelijk in de vullisbak 😀

  3. Is dit programma gratis te gebruiken? of moet je daar een SDK-kit/account voor nodig hebben?

  4. Ik heb het programma gewoon gratis kunnen gebruiken. Ik wilde het gebruiken om meerdere google calendars toe te voegen. Omdat het via dit programma toch niet goed stond (de URL’s bleken verkeerd), heb ik het uiteindelijk toch met de hand ingevoerd (7 losse CalDAV’s, wat is die copy/paste functie dan toch fijn). Wat ik direct opmerkte is dat ik het configuratieprofiel idd niet kon verwijderen via het programma. Maar wat bij mij werkte om het profiel toch te verwijderen: Settings –> General –> Profile –> Delete!

  5. vorige tool wilde niet op osx 10.4 draaien! deze versie wel?

  6. aha en ook voor windows…

  7. Tegelijk met OS 3.1 en iTunes 9 is ook hiervan een nieuwe versie (2.1) uitgebracht:

    http://support.apple.com/downloads/iPhone_Configuration_Utility_2_1_for_Windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.