Reacties voor: iPhone-conferentie iCE09 komt naar Amsterdam

Op 26 en 27 november vindt in Amsterdam het evenement iCE Amsterdam plaats. Tijdens deze conferentie zal worden gepraat over mobiele ontwikkelingen, zijn er technische tracks en draait alles om het motto: "Challenge the iPhone!".
Lees het complete artikel → iPhone-conferentie iCE09 komt naar Amsterdam
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. alleen al door die belachelijke inschrijfprijs zullen vele mensen met goede ideeen en de “gewone liefhebbers” dit evenement gaan mijden,jammer.

  2. Die toegangs prijzen is niet voor iedereen bestemd

  3. Gelukkig is een conferentie altijd zo duur… Hele gewone prijzen en ook eigenlijk alleen bedoelt voor de proffesioneel betrokken mensen. Is niet voor niks een conferentie. Anders had het wel de iphone beurs geheten of zoiets.

  4. Geen koopje! Belachelijk hoge prijzen, koop je haast een nieuwe iPhone voor.

  5. Ik ga alleen. Neem geen vrienden mee want anders krijg ik korting. En dat willen we niet!

  6. Duidelijk dat dit niet voor Jan Modaal is bedoeld. Wat een prijzen zeg.

  7. Dit zijn gewoon de gangbare prijzen voor zulke evenementen. Er zijn veel lagere bezoekers aantallen in vergelijking met beurzen als bv. in de RAI. Verder is het natuurlijk een zakelijke investering.

  8. iPhoneclub is vast uitgezocht als mediapartner om verslag te doen voor de mensen die de toegangsprijs niet kunnen of willen betalen. Criminelen zeg, echt duur.
    Wat wel vet zou zijn: een stream om daar live een kijkje te nemen. Maar dat zal wel weer niet mogen.

  9. Haha! Die prijzen zijn heel gangbaar hoor,voor bedrijven zeker. Ga maar eens naar een congres als blackhat ofzo, dan betaal je 1800 euro voor 2 dagen.

  10. …dan koop ik liever een unlockfree iPhone…(nog iets bijleggen). Heb ik veel meer plezier aan. De rest (nieuwtjes) volg ik wel op de Iphoneclub/AppStore.

  11. Voor bedrijven die b.v. iphone (of voor een ander mobiel platform) ontwikkelen een mooie investering.

    En voor de lucky developers natuurlijk die met hun app een fortuin(tje) hebben verdient.

  12. Net als picnic. Ik dacht oh mooi usability meeting nog veel duurdere entree dan dit. Maja ti’s waarschijnlijk alleen voor bedrijven.

  13. Dit is wel heel duur. Ik wil starten als ontwikkelaar en dacht toen ik het las mooi daar ga ik heen.
    Ze moeten een studenten prijs maken van 50 euro. Zo schrik je de jonge creatiefelingen wel heel erg af.

  14. Kunnen we niet, als er 5 mensen van iphoneclub heen willen, registeren als 5 personen?
    Ik wil best heen, als developer, maar heb er geen 500 voor over..

  15. Origineel geplaatst door dborhem
    alleen al door die belachelijke inschrijfprijs zullen vele mensen met goede ideeen en de “gewone liefhebbers” dit evenement gaan mijden,jammer.

    Dat vind ook altijd het grote bezwaar: de echt creatieve mensen hebben vaak een eigen bedrijf en geen baas die het bedrag wel even van het opleidingsbudget afboekt. Als je het in de tijd van de baas kunt doen en het niet uit eigen zak hoeft te betalen, is het een stuk makkelijker. Ik heb eens naar andere conferenties gekeken en op zich valt de inschrijfprijs nog mee: bij een soortgelijke conferentie in Keulen vragen ze 400 euro per dag. Het kan ook anders: aanstaande zaterdag is WordcampNL, waar Jean-Paul aan meewerkt. Daar betaal je 50 euro per dag, gewoon omdat iedereen er wat vrije tijd in steekt en vindt dat zo’n evenement er moet komen. Sites die veel aan WordPress hebben gehad (zoals Autoblog en iPhoneclub) stoppen wat sponsoring in de pot en iedereen is blij. Je kan alleen de zaken wat minder groots aanpakken. Zodra er een professionele event-organisator aan te pas komt gaat de teller lopen: dan verwachten mensen een ontvangstbalie met ingehuurde dames, een dienblad met champagne bij het binnenlopen van de zaal en een pr-bureau die de perscontacten afwikkelt. Tja, daar betaal je voor.

    Dat is het verschil tussen “het bedrijfsleven pakt het op” versus “de community pakt het op”.

  16. O ja: Frankwatching en DutchCowboys zijn ook mediapartner, dus daar kun je ook t.z.t. verslagen zien (al zullen die vast meer businessgericht zijn).

  17. @Gonny: (“de echt creatieve mensen hebben vaak een eigen bedrijf “). Is niet het gros van alle iPhone-ontwikkelaars eigen baas? En snijdt de organisatie zich daarbij niet in de vingers? We zullen het zien.
    Het programma ziet er overigens wel indrukwekkend uit, ofschoon je je kan afvragen of Amerikaanse of Britse marketingtips & tricks wel geldig zijn voor de kleine nederlandse markt.

  18. KPN als één van de sponsors…

    het wordt eens tijd dat ze met een goede iPhone deal komen… ze hebben nog 7 maanden de tijd om at eens te regelen, zodat ik bij mijn volgende iPhone in juni een KPN contract heb met een betere dekking dan T-Mobile

  19. @Glenn:
    Ik ben van plan om me in te schrijven.

    Iemand die mee wil inschrijven? Dan profiteren we beiden van een lagere prijs.

    Reageer svp even snel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.