Reacties voor: iPhone-codeslot makkelijk te omzeilen in iOS 6

Via de noodoproepfunctie van de iPhone kun je het codeslot omzeilen en toegang krijgen tot de Telefoon-app. Dit ontdekte YouTube-gebruiker videosdebarraquito.
Lees het complete artikel → iPhone-codeslot makkelijk te omzeilen in iOS 6
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Werkt niet bij mijn 4S..

  2. Da’s de kerel waar ik de Newsstand-hack vandaan had 🙂

  3. Ongelofelijk dat iemand dit ontdekt.
    Toch wel een aardig stappenplan wat je moet doorlopen, ik heb het geprobeerd en je timing moet echt goed zijn anders lukt het niet.

  4. Nou lekker zijn jullie om dit online te zetten @iCulture! De volgende keer als er een iPhone gejat gaat worden kan de persoon lekker naar het buitenland bellen. :S

    En dan zit de gebruiker opgescheept met een hoge telefoonrekening.
    En dan niet aankomen met het feit dat de klant zijn iPhone kan gaan deleten via Find My iPhone!

  5. @Michiel: Een beetje veel frustraties?

  6. Na 5 minuten proberen is het mij ook gelukt :). Timing moet precies zijn

  7. K krijg een zwart beeld

  8. Ik vraag me elke keer weer af, hoe iemand dit kan verzinnen? Je moet toch behoorlijk vindingrijk zijn om een combinatie van handelingen te vinden die toegang tot de iPhone geeft.

  9. Net geprobeerd op de 3gs vaneen klasgenoot en het werkt, bij werkt het niet omdat ik een ander lockscreen heb dankzij een jailbreake.

  10. A otro perrito con ese hueso ! Spanjaarden hebben blijkbaar veel tijd (of veel “achtergelaten” iphones) om dit klusje uit te vinden en dan te openbaren. Whazzup bashing Michiel? Wat hij zegt is juist. In any case, mijn phn neemt een kiekje en stuurt die naar mijn inbox, als je de code niet weet

  11. Het is te doen, wat iedereen zegt goede timing en je moet je home button iets langer vasthouden. Als je er eenmaal in bent kun je alleen maar de app telefoon gebruiken, je kunt dus bellen en Facetime gebruiken. Je kan niet dat scherm naar beneden schuiven en als je 1 of 2 keer op de home-button drukt ga je direct weer terug naar je lock-screen. Het is dus alleen leuk dat je mensen kunt bellen etc maar verder kan je niets…

  12. @bobs: Welk appje is dat?

  13. Ik snap de ophef niet zo, vanuit het lockscreen kan je ook gewoon mensen bellen door de homeknop ingedrukt te houden en Call/bel ******* te zeggen

  14. Deze hack is al jaren bekend. Ik dacht dat apple zelf toen met een fix was gekomen bij een ios update maar blijkbaar niet..

  15. @Referix:

    Ja, maar je kan geen contactgegevens zien..

    Doe gewoon niet zo dom en erken dat er een bug is.

  16. Via Siri zit je zo in het contactboek. Niks nieuws dus.

  17. Als je een jailbreak phoontje hebt, cydia, disableEmergency.
    Dan is het niet meer mogelijk

  18. Heb het geprobeerd met mijn iPhone 5 maar krijg het niet voor elkaar.

  19. Origineel geplaatst door geraaar
    Deze hack is al jaren bekend. Ik dacht dat apple zelf toen met een fix was gekomen bij een ios update maar blijkbaar niet..

    Dit is andere, soortgelijke, bug.

  20. Het is je misschien al opgevallen dat Siri/Voicedailing ook vanuit het toegangsscherm kan worden gebruikt. Opzich erg handig, maar wanneer je je iDevice voorziet van een codeslot kun je alsnog Siri/Voicedailing gebruiken. Niet erg handig want Siri kent al jou persoonlijke informatie en je kan zomaar je Mail, Berichten, enzovoorts raadplegen. Volg onderstaande procedure om Siri/Voicedailing te verwijderen uit het toegangsscherm:

    • Open Instellingen
    • Tap op Algemeen
    • Selecteer de optie ‘Codeslot’
    • Deactiveer de optie ‘Siri/voicedailing

  21. Gelukkig heb ik er Igotya op ziiten, dmv. Jailbreak. En de optie gekozen dat je de telefoon niet kan uitschakelen. Dus bij mij luktt dan ook GELUKKIG niet.

    En hij stuurt inderdaad ook een foto plus locatie naar je ingevoerde mailadres.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.