Reacties voor: iPhone Charge Card: iPhone-lader die in je portemonnee past

De iPhone Charge Card is een platte oplader voor de iPhone, die niet groter is dan een creditcard. Het is gemaakt van duurzaam ABS ([plastic) en is voor 18 dollar te bestellen, als je investeerder via Kickstarter wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ja leuk allemaal, Hoeveel meer accu capaciteit krijg je voor je geld?

  2. Stijlvol!
    Ik vind hem mooi. Benieuwd of het ze gaat lukken.

  3. Geniaal!

  4. Het is geen accu, maar een usb dockconnector kabel. Een kabeltje in mijn zak zou voor mij makkelijker zijn. En goedkoper.

  5. En dan komt de volgende generatie iPhone met nieuw dock-connector en je mag hem samen met je vervallen creditcard wegsmijten

  6. Ik zag die batterij op een screen d8 is een accu zelfs dat is het niet eens, Dan heb je er al helemaal niks aan :p

  7. Natuurlijk heb je hier wel wat aan. Ik zit op school elke dag op mijn laptop en heb mijn iPhone eigenlijk altijd nodig, maar vergeet constant dat kabeltje. Dan is dit toch net zo handig als een kabeltje wat ik constant vergeet?

  8. Kabeltje past ook in je portemonnee

  9. Als zij dit product voor een eventuele nieuwe dockconnector standaard maken, koop ik deze sowieso. Geen gehannes meer met al die kabels.

  10. Ik heb zo’n USB-stekkertje van 2,5 cm.
    Kost geloof ik 1,50 dollar of zo.
    Gaat net zo makkelijk in zak of portemonnee.

    Maar ja, dit is wel een stuk cooler natuurlijk. ; )

  11. Ja en nu altijd je laptop meenemen, zeer handig die USB oplader in je portemonnee !

  12. Verder lijkt het me sterk dat iets dat drie keer zo dik is als een creditcard, overal inpast. Om te beginnen past het al niet in het standaard portefeuillegleufje voor creditcards.
    (Red.)Fout aangepast.

  13. @Jos: Nee want je kunt ook een kabeltje in je jaszak of tas stoppen. Die dingen vergeet je nou ook niet bepaald snel mee te nemen. Plus dat je een portemonnee ook wel eens kunt vergeten of kwijtraken en dan? Het is in ieder geval een peperduur kabeltje ter grootte van een creditcard. Het zou mooier zijn geweest als je ‘m ook daadwerkelijk in een stopcontact kunt stoppen, dat zou wel uniek zijn.

  14. Of dat je er ook wat data op kan zetten. 2 in 1.

  15. Zou nog mooier zijn geweest als de oplaadsysteem ook nog als USB stick kan gebruiken!

  16. Ben ik de enige die dit compleet nutteloos vind? Ik neem liever gewoon een klein kabeltje mee.. Als je dit ding alleen meeneemt heb je dus een laptop met USB nodig dus heb je ook wel plek voor je normale lader.. Je hebt dus ook je 220 naar USB converter nodig als je geen USB oplaadmogelijkheid hebt

  17. zoiets bestaat al en nog kleiner ook

  18. Geniaal dat ze dit uitbrengen net voor de lancering van de nieuwe dock connector ! sarcasme

  19. Dit werkt toch niet? Een kabeltje is flexibel waardoor je je iphone altid wel ergens kwijt kan. Dit is alleen handig als je het ding vlak naast je computer (lees: laptop, die staat op tafel) kan leggen. In een front USB van een tower zou het al lastig worden, hangt het ding te bungelen aan je computer.
    Maar even snel in een stopcontact steken met de adapter gaat ook niet.

    onzinnig design over function ding.

  20. @nic the miller:

    Hey Marco,

    Nothing has been confirmed about the next iPhone connector, and we will indeed be designing for iPhone 5 if and when new specs are released. For the time being, ChargeCard works for the over 200 million iPhones sold and the many hundreds of millions of iPods.

    Noah

  21. We Hope so!

    Thanks so much to all the supporters from iPhoneclub NL!

    Noah
    @sashimi:

  22. Ik heb hierop gereageerd via Kickstarter, maar ik kan nergens zien of mijn aanmelding gelukt is. Weet iemand hoe dat werkt ?

  23. Ik heb me lader altijd bij me? Zoveel ruimte neemt die niet in beslag toch??

    En vis USB opladen gaat zo traag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.