Reacties voor: iPhone blijft voorlopig een consumentenproduct

Slechts twee procent van de CIO's is van plan de smartphone binnen een jaar zakelijk te gaan gebruiken. Maar volgens Apple wil 35% van de bedrijven uit de Fortune 500 graag zakelijke ondersteuning bieden.
Lees het complete artikel → iPhone blijft voorlopig een consumentenproduct

Reacties: 4 reacties

  1. Tsja,

    Zolang de iPhone nog uitsluitend gekoppeld is aan consumenten abonnementen met een provider lock-in gaat het ook niet snel gebeuren dat de iPhone de Blackberries van de wereld gaat vervangen.
    Ik vrees dat Apple zelf hier de plank volledig mee misslaat.

  2. Ben ik het niet geheel met je eens. De zo geheten iphone abbo’s zijn naar verwachting ook in nederland zakelijk te verkrijgen. Verder moet je eens kijken als een bedrijf 100 iphones wil afnemen bij T-mobile, wat er dan plotseling allemaal mogelijk is.

    Oke T-mobile kan hem wel beter aanbieden maar de mogelijkheden zijn er wel degelijk.

    Bron? kijk op onderstaande link.

    http://www.t-mobile.de/business/iphone/0,14027,19435-_,00.html

    juriaan

  3. Veel bedrijven doen zaken met KPN. dat is gewoon een feit. In nederland zijn ze dus verplicht om over te stappen naar een ” andere ” zakelijke aanbieder ?
    Ik zie dat niet zo snel gebeuren bij de grote jongens alleen om een iphone binnen het bedrijf te krijgen.

  4. Ik overweeg zelf ook een iPhone aan te schaffen voor zakelijk gebruik, maar nu ik me meer en meer oriënteer blijken er ook alternatieven te zijn (naast de obligate Blackberry’s). Grote verschil is -zo komt het op mij over althans- het OS.
    Apple heeft natuurlijk een fantastisch marketing apparaat dat een hele hype rond de iPhone heeft gemaakt, en anderen producenten (Samsung/Sony-Ericsson bijvoorbeeld) doen dat niet.
    Wat me stoort aan Apple is dat voor de hand liggende zakelijke applicaties EXTRA moeten worden aangeschaft. Daarnaast is er geen keuze in de telecom provider, en dat vind ik ook hoogst irritant.

    Waar ik twee weken nog 100% zeker was van de aanschaf van een iPhone, is dat nu aanmerkelijk minder. Samsung heeft een prima alternatief in mijn ogen en Sony-Ericsson komt ook met een prima alternatief. Alleen het OS en de probleemloze werking van die twee alternatieven heeft mij nog niet helemaal overtuigd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.