Reacties voor: iPhone-bezitters zijn fanatieke Wi-Fi-gebruikers

iPhone-bezitters maken veel meer gebruik van Wi-Fi dan bezitters van andere mobiele telefoons. Maar liefst 42% van alle requests in het AdMob-netwerk gebeurt via Wi-Fi, terwijl dat bij andere telefoons met Wi-Fi maar 10 tot 20% is.
Lees het complete artikel → iPhone-bezitters zijn fanatieke Wi-Fi-gebruikers
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ja ik geef jobs helemaal gelijk.
    Ik heb een iPod touch 32GB en ook ik zit iedereavond voor de tv met mijn ipod nog even een mailtje te versturen of ik kijk of er nog roosterwijzigingen zijn..

    Ik ben zelf een SE gebruiker als mobieltelefoon maar een iPhone of iPod touch blijven de beste internettoestellen allertijden!

  2. Ik vind het onzin dat je verplicht wordt om Wifi te gebruiken om sommige applicaties te downloaden .
    Waarom heb ik dan onbeperkt internet?
    En daar komt nog is bij dat ik zelf geen Wifi heb thuis!

  3. Beide gelijk.
    Iphone heerlijk toestel om even mee op internet te duiken. Heb thuis wifi, gaat ook mooi snel en wanneer ik apps wil downloaden kan dat ook.
    Kan me aan de andere kant ook goed voorstellen dat als je thuis geen wifi hebt, je geen zin hebt om daar ook nog een keer geld aan uit te geven.
    Hoewel…. Remote is echt een helden applicatie… voor de wifi gebruikers wel te verstaan.

  4. Mjah een iPhone 3G over GPRS is een beetje sneu he. Met T-Mobile is het in deze omgeving of internetten via GPRS, of via je eigen wifi hotspot :p. Best sneu eigenlijk.

  5. @Crown – Omdat het 3G netwerk niet toereikend is voor grote hoeveelheden data ? Apple keurt apps die grote hoeveelheden data versturen of ontvangen ook niet goed in de appstore. Dat zal zo wel meerdere redenen hebben.

  6. De meeste mensen hebben tegenwoordig toch wel internet thuis??? Nou om wifi thuis te hebben hoef je alleen maar een draadloos routertje te kopen en klaar ben je. Is echt niet zo duur hoor. Je hebt er zo gigantisch veel gemak van.

  7. snap ik:P
    overal toch ff een ww proberen te raden….3 van de 10 keer luk et me(A)

  8. @hdv – je kan remote ook via een ad-hoc netwerk gevruiken;)

  9. @Crown

    Onbeperkt internet is wat anders dan het downloaden van apps. Ik kan me voorstellen dat T-mobile het niet wenselijk vind dat iedereen mb naar mb verstookt en het netwerk overbelast raakt zoals met oud en nieuw.

  10. Origineel geplaatst door Rob
    @Crown

    Onbeperkt internet is wat anders dan het downloaden van apps. Ik kan me voorstellen dat T-mobile het niet wenselijk vind dat iedereen mb naar mb verstookt en het netwerk overbelast raakt zoals met oud en nieuw.

    Ja daar zit wat in!

  11. Je betaald toch voor een abo dus moet tmobile maar zien dat iendereen deftig kan internetten via hun netwerk. Btw at&t heeft heel amerika, dus waarom zou tmobile dit dan niet kunnen in dit kleine Nederland( als je usa met nl vergelijkt dan toch.) @Crown

  12. Zitten genoeg limieten aan mobiel internet, meeste providers gebruiken ja de fair usage limiet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.