Reacties voor: iPhone-bezitters volgens statistieken goed voor 12 miljoen iPad-verkopen

Uit een onderzoek van AdMob blijkt dat 16% van de iPhone-bezitters interesse heeft om binnen zes maanden een iPad te open. Omgerekend zou het gaan om 12 miljoen iPads.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Rare vraag, waarom zou je een iPod touch willen kopen als je een iPhone heb?

  2. 42 miljoen iPhones (volgens Wikipedia) x 16% = 6,72 miljoen iPads toch? Waar komt de 12 miljoen vandaan?

  3. Wie wil er nu een iPod Touch als je een iPhone hebt?
    Voor de batterij ? En als 2e device gebruiken?

  4. ik wil er ook 1 voor in mijn Bosedock, niet handig om mijn iPhone niet bij de hand te hebben als ik in mijn huis rondloop.

    Origineel geplaatst door Bram Bourgonjon
    Wie wil er nu een iPod Touch als je een iPhone hebt?
    Voor de batterij ? En als 2e device gebruiken?

  5. Ik wil er ook wel een kopen, de vraag is echter of ik er ook een ga kopen 😉

  6. Ik wilde voor de 64gb gaan, maar ik begin nu steeds meer aan de 32gb te denken aangezien ik mijn 32gb iphone ook nog lang niet vol heb gekregen. Misschien zelfs de 16gb en dan eventueel van een opvolger een uitgebreidere 🙂 .

  7. Dit soort onderzoeken waren voor even leuk maar het gaat nu echt nergens meer over. Er zweven teveel losse uitspraken rond over ditjes en datjes hieromtrent. Wat me echt interessant lijkt is het soort van onderzoeken te zien dat bijvoorbeeld ervaringen (op het gebied van usability, toegankelijkheid en ergonomie) en daaruit voortvloeiende verwachtingen van consumenten inzichtelijk maakt. Zulke gegevens bieden dan ook echt iets leerzaams voor Apple, Microsoft en Google i.p.v. allerlei mythes gecreëerd door typische Apple-haters en -lovers.

  8. Zo, dat is wel een héél stellige kop boven het artikel. 12 miljoen geïnteresseerden staat dus gelijk aan 12 miljoen verkopen. Dacht het toch niet.

  9. De tijd zal het leren hoeveel er dit jaar verkocht gaan worden. Als er voldoende wereldwijde levering komt, dan denk ik wel dat de 12 miljoen haalbaar moet zijn.
    Die Amerikanen zijn dol op Apple producten. Een mp3 speler heet daar iPod, de meeste iPhones zijn daar verkocht en ze kopen gemiddeld de meeste apps uit de Appstore.

    Wereldwijd zou 12 miljoen toch wel moeten lukken?

  10. Grappig dat steeds de link naar iphone wordt gemaakt. Ik ga de ipad als vervanger van de laptop aanachaffen. Hoewel nog wel afhankelijk van prijs. Tis al bijna maart, wat een oorverdovende stilte……….

  11. Die resultaten lijken op zich niet heel veel aan te geven. Als al zo veel mensen aangeven dat ze ook een iPod Touch willen als ze al een iPhone hebben dan vraag ik me af hoeveel van die mensen daadwerkelijk tot koop over gaat. Dat zou ook onderzocht moeten worden. Die cijfers zullen denk ik een stuk lager zijn. De iPad geef ik meer kans aangezien het in een andere categorie valt.

  12. Ik ben een echte Apple lover geworden
    ben nu in het bezit van:
    1 iPod Touch 16 GB
    2 iPhone 3G
    3 iPhone 3GS
    4 (hier komt de iPad)

    waarom in het begin had ik nog niet veel geld en wou ik wel iets gaafs nou dus heb ik de iPod gekocht. Maar ik kwam er later achter dat er ook een iPhone was maar die was heel duur. Maar nadat ik mijn Samsung u700 zat was ben ik toch nog maar gaan sparen voor de iPhone 3G die heb ik in het wit gekocht en had er zo veel lol mee dat ik de nieuwere versie moest en zal hebben. toen heb ik op de dag dat de iPhone 3GS uitkwam 26 juni 2009 gelijk gekocht de datum weet ik nog uit m’n hoofdt. En het is net wat andere zeggen ik heb nu een wel een laptop maar de ipad is de vervanger. toen ik de iPhone 3G nog had toen hoopte ik eigenlijk al dat er iets zou komen met een grotere Beeldscherm en wat komt ernu? De iPad!

    Gr. iPhonevanolaf

  13. Vanwaar 2 iPhone’s?

  14. Ik ben ook een apple lover.

    1 Imac 07-2008
    2 Iphone 3G 11-04-2009
    3Apple tv 20-02-2010
    4 Nieuwe magic mouse 20-02-2010

    Beide broers iphone. en mac mini ander imac.

  15. Origineel geplaatst door Richard
    Vanwaar 2 iPhone’s?

    Omdat hij waarschijnlijk een 3G gekocht heeft toen die uit kwam en later overgestapt is naar een 3GS? Maar dat had je zelf ook wel kunnen bedenken mag ik hopen….

  16. Persoonlijk snap ik totaal niet waarom iemand een twee iPhone’s en een iPod touch zou hebben. Als je bakken met geld hebt kan ik er nog wel inkomen maar als je er voor moet sparen dan snap ik het eerlijk gezegd niet. Het lijkt me dat je dan niet erg strategisch bezig bent. Uiteraard moet iemand dat zelf weten, het is je eigen geld.

    Ik heb zelf besloten dat twee jaar een mooie tijd is om de iPhone te vervangen. Ik verwacht dan een update die de moeite waard is. Mijn oude iPhone verkoop ik dan. Ik vermoed echter dat dan de markt overspoelt wordt met tweedehands iphones. Als de marktwaarde te laag is hou ik mijn oude iPhone als een veredelde iPod touch.

  17. Ik heb zelf ook 2 iPhones, een 3G en 3GS, inderdaad omdat ik een 3GS wilde hebben. De 3G ligt in een la als spare.

    Straks komt er een iPad bij, en nee dit is geen iPod Touch…dat mag toch wel duidelijk zijn. Dit is eerder een laptop vervanger. En ja…Windows 7 of OS X had het ding flexibeler gemaakt. Maar voor Internet, mail en maps oid is dit lekker simpel. Aanzetten, werken, lekker ongecompliceerd.

  18. @WvB22:

    toen ik niet zo veel geld had was dat de tijd op school. ik werk nu en heb wel wat centen ook omdat ik nog thuis woon

  19. dit is 16% van de aantal iphonebezitters die forums lezen en enquetes online doen, de meeste mensen die de iphone of andere smartphone hebben maar niet als een randdebiel alle fora willen lezen, weten geeneens dat er een ipad aankomt

  20. Als je de iPad als vervanger van een laptop in huis haalt, ga je dan geen problemen krijgen met de zeer beperkte opslagcapaciteit in vergelijking met een harde schijf?
    Ikzelf vind de iPad leuk om te hebben maar zeker niet als vervanger van een laptop, als is het maar omdat ik op mijn laptop ook games speel en ook de facebookspelletjes doe.

  21. ik doe de laptop ook niet weg kan altijd nog handig zijn

  22. Origineel geplaatst door Willempie
    Als je de iPad als vervanger van een laptop in huis haalt, ga je dan geen problemen krijgen met de zeer beperkte opslagcapaciteit in vergelijking met een harde schijf?
    Ikzelf vind de iPad leuk om te hebben maar zeker niet als vervanger van een laptop, als is het maar omdat ik op mijn laptop ook games speel en ook de facebookspelletjes doe.

    Ik had de aanschaf van een laptop op de planning staan vanwege mijn werk, studie en eigen bedrijf, maar heb me bedacht wegens de aankondiging van de Ipad. Ik heb al die ruimte niet nodig voor alledaagse zaken, 16 GB is zat ruimte voor documentjes, presentaties, spreadsheets, enz. en wat productivity software. Voor films en muziek heb ik betere alternatieven in de auto, waar de opslagcapaciteit dus wél een rol gaat spelen.

  23. Origineel geplaatst door Kuipie
    Ik ga de ipad als vervanger van de laptop aanachaffen.

    Wel jammer dat je nog wel een iTunes draaiende MAC/PC nodig hebt voor het syncen e.d.

    Op deze manier is het geen vervanging voor een Macbook, iMac, iPhone of iPod…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.