Reacties voor: iPhone-bezitters nog steeds loyaler dan Android-gebruikers

Volgend onderzoek van GfK zweert 84 procent van Alle iPhone-bezitters bij hun huidige merk. Bij Android ligt dit percentage op 60 procent en bij BlackBerry op 49 procent.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Lijkt me logisch, Je kan je iOS device nou eenmaal niet zo makkelijk vervangen voor een ander merk 😉

    Gaat het nou om merktrouw of OS trouw in dit onderzoek? Lijkt me nogal een verschil…

  2. dat kan ik mij best voorstellen.. Tot nu toe 3g, 3gs en iphone 4 gehad.. Altijd tevreden geweest.. Als ik een android of een blackberry in me handen heb voelt het niet goed…

  3. Android draait om tig verschillende merken, nogal logisch dat merkentrouw meer hardqarematig gerelateerd is

  4. Is ook onderzocht welke apparaten de mensen nog meer hadden. Als je bijv. een iMac en een iPhone hebt, zijn deze redelijk samen te gebruiken; zeker nu met iCloud. Dan stap je niet zo makkelijk meer over op een ander OS. Merktrouw heeft daar niets mee te maken.

  5. maak van die 48% bb maar 10% ik ken zo veeel bb gebruikers die niet kunnen wachten tot hun abo afgelopen is zodat ze eindelijk andere telefoon kunnen nemen 😛

  6. Volgens mij hoor ik bij die 16% want sinds iOS 5 heb ik steeds meer problemen. Als er geen oplossing komt voor de browser en steeds meer andere crashende progamma’s stap ik heel snel over op android.

  7. Ik heb vanaf de 3G een iPhone en heb alle modellen gehad en ook zou ik geen iMac hebben gehad toch zou ik bij iPhone blijven. En over ios5 heb ik ook geen klachten alleen dat m’n batterij sneller leegloopt moet er wel bij zeggen dat ik m’n telefoon steeds meer in m’n hand heb.

  8. iOS en mijn andere Apple devices zijn de reden dat ik nog niet ben overgestapt. Heb al vaak met een Android telefoon in mijn handen gestaan, met name vanwege de grotere schermen, maar durf de stap toch niet te nemen. Alles is nu op elkaar aangepast en daar kan ik niet meer zonder!

  9. Het heeft niet alleen met’t merk te maken, ook de te gebruiken app’s zijn in deze belangrijk. Zonder week cal, welke ik gebruik, zou ik misschien toch eerder over kunnen stappen. Ook exel vind ik een gemis op mijn tel.

  10. Ik heb nu een 4S en had daarvoor een 3GS, ook mijn volgende telefoon word weer een iPhone 🙂

  11. Origineel geplaatst door Rita
    Android draait om tig verschillende merken, nogal logisch dat merkentrouw meer hardqarematig gerelateerd is

    de kracht van android is dat xda developers ports maken, die super krachtig en soepel lopen

    P.S. ik kan ook niet zonder m’n iPod Touch hoor

  12. Ik weet nog niet of ik loyaal aan Apple blijf. Mijn iPhone 4 heb ik iets langer dan een jaar nu, de Home knop werkt niet altijd goed en sinds vandeweek werkt de power button niet meer. Helaas maar 1 jaar garantie bij Apple. Waarschijnlijk kies ik hierna toch maar voor een telefoon waar wel 2 jaar garantie op zit.

  13. Totdat je iPhone gestolen wordt en je vast zit aan een oude Nokia…

  14. Ik heb zelf een Ipod touch maar ga geen nieuwe meer halen, Ik vind het wel handig op zich maar geef me toch maar liever me android met google music app.

    Ik heb van se experia x10 naar de desire hd naar de htc sensation en nu htc sensation xe door me verzekering, Ik had hem laten vallen in center parks barst in me scherm maar ik mocht een nieuwe :D.

    Verder niks tegen ios ieder ze ding ik ben veel blijer met Android zelf.

  15. Ik ben letterlijk verliefd op mijn iphone! Hoe raar het ook klinkt. Er moet echt iets legendarisch gebeuren bij de concurenten wil ik overwegen om overtestappen

  16. @dmr: Dat heb ik dus zeg maar van Android ik vind het echt gewoon geweldig, Zo open systeem met zoveel mogelijkheden maar toch zo gebruiksvriendelijk en goeie interface.
    Ik heb nu al een tijd Ipod touch gehad maar dit heeft me nog steeds kunnen overhalen voor een Iphone, Ik ga misschien wel over een tijdje over na een mac of linux als windows dat windows 8 met die idiote metro interface uitbrengt en je verplicht het te gebruiken.

    Ik had een publieke beta geprobeerd maar als je metro uitschakelde gingen dingen in windows flippen.

  17. Origineel geplaatst door Mirk
    Totdat je iPhone gestolen wordt en je vast zit aan een oude Nokia…

    Android smartphone gekocht, na een maand kapot. En android ligt me totaal niet, ik zweer bij apple. Zit nu ook vast aan een Nokia van 8 jaar oud, die nog altijd werkt 😉

  18. Ik blijf ook bij iPhone. Tenminste als die blijft spannend…. Ik heb Samsung laatste Galaxy toestel van een collega naast mijn iPhone gelegd en even gebruikt en toen dacht ik ‘wat een bagger die Galaxy vergeleken met iPhone!’.

    Mijn dochter wilde toch echt HTC met Android… die heb ik ook uitgeprobeerd.. ik snapte niet hoe mijn dochter de weg in die warrige toestel kon vinden! Alles leek zo onnodig ingewikkeld…

    Maar dat alles is natuurlijk persoonlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.