Reacties voor: iPhone-bezitters nog steeds jong, rijk en tevreden

Nielsen Mobile heeft een onderzoek onder smartphone-bezitters in de VS uitgevoerd. En ook nu gebruiken iPhone-bezitters hun telefoon intensiever en zijn ze jong, rijk en tevreden.

Reacties: 38 reacties

  1. whow, 75.000 per jaar? dat is erg veel voor iemand onder de 35, of zie ik het nou verkeerd?

  2. @mus
    Valt opzich nog wel mee hoor 😉
    het is 75000 dollar, dat is nog geen 48000 euro,
    wat ook nie slecht is ofzo 😛
    maar echt “erg veel” voor iemand onder de 35 jr is dat nou ook weer niet,
    en als iemand een extreem hoog ink heeft onder die personen gaat het totale gem. ook flink omhoog he

  3. ik vind 75.000 DOLLAR wel weinig eigenlijk… ik verdien het in euro’s en ben 27 jaar

  4. De salarissen in de US liggen doorgaans ook een pak hoger dan hier. Men betaalt minder sociale lasten en het levensonderhoud is duurder. En salaris van 78k daar stelt dus minder voor dan een in bedrag vergelijkbaar salaris van hier.

  5. ik vind 75.000 DOLLAR wel weinig eigenlijk… ik verdien het in euro’s en ben 27 jaar

    leuk dat je dat even wou delen… maar als je kijkt naar modaal is 75000 best wel veel….

  6. @Jochem
    dan doe je dat erg goed… wat voor baan dan?

  7. Zal wel aan mij liggen, maar veel mensen om mij heen verdienen het ook… wat is het modaal dan?

  8. @Jochem: Het modaal is 90.000 euro in Nederland, dus je zit er iets onder, maar niet zo veel. Het gemiddelde is wel rond het bedrag wat jij krijgt. Ach als je kunt kopen wat je wilt, zonder dat dit *te* makkelijk is, dan moet je blij zijn denk ik. Als alles te makkelijk is verliest het zijn waarde.

  9. Je bent hier niet op iPhoneclub om op te scheppen over je inkomen…
    75k per jaar is een hoog inkomen in Nederland, dat weet je zelf ook wel. Het gemiddelde in Nederland is namelijk 35.000 euro….

    Maar weer ff ontopic.
    Wel leuk om te weten dat het de gemiddelde iPhone gebruiker goed vergaat en heel tevreden is 🙂

  10. @henk sorry maar begrijp je niet helemaal.. maar ach zal wel aan mij liggen.

  11. @henk

    dat is niet correct.
    het modale inkomen in nederland is zo rond de 30-40 duizend per jaar.
    Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Modaal_inkomen

  12. Ach ik verdien toch het meest!!!!!

    Krijg het alleen niet 😉
    owja wel een iPhone hoor…..

  13. Duh, Henk maakte een grapje….

  14. ik betwijfel het of het te bewijzen is dat mensen die 75.000 dollar of euro p/j verdienen ook daadwerkelijk hogere telefoonrekeningen krijgen dan mensen die daar (net) onder zitten. Zo niet, dan doet de info van dat 63% meer van 75.000$ verdient er eigenlijk niet toe, behalve dat het wel leuk is om te weten enzo.

    En over die discussie hierboven trouwens; jongens, kom op, wat is nou 75.000 dollar OF euro. niet echt een bedrag om van wakker te liggen, als je het mij vraagt. kappen ermee dus 🙂

  15. Haha,

    Ik verdient het meest van allemaal 125.000 per jaar, dus da,s enkele malen modaal per jaar!

    Jongens ,denk je nu echt dat het wat uitmaakt voor de lezer wat je verdient,pffffffffff

    Dit nieuws item gaat omtrent de iphone, dat opscheppen doe je maar ergens anders.

    Bert.

  16. euh, ik doe er een schepje boven op, ik doe 300.000,= per jaar

    oh, sjit, dat is omzet, blijft net 10% van over 🙁 😉
    Maar ja, ik heb toch mijn iPhone 😀

  17. Mensen denken wel eens dat de inkomsten “rijk” maken..
    Maar het zijn de uitgaven die het doen..

    Ik heb ooit voor het NRC Next een bijlage in elkaar mogen zetten met hierin een paar verhalen over hoe mensen “veel” geld verdiende..

    Er was zelfs een persoon die in Nederland een uitkering trok en daar in een ander continent als God in Frankrijk van leefde. (villa met eigen kok en prive chauffeur)
    Dit heeft hij een aantal jaren kunnen volhouden.. (zonder te vertellen hoe hij het gedaan had)
    Dan denk ik altijd wie heeft er gewonnen..

    Wat ik alleen maar wil zegen is; dat niet altijd de inkomsten het doen maar als je meer naar de uitgaven gaat kijken je veel makkelijker kunt sparen..
    Begin maar iedere maand 5% te BESPAREN.. en dat vast te houden en de maand erna weer 5%, enzo door en door..

  18. Ik dacht dat dit de iphoneclub was…… Of is dit nu dehoeveelverdienjeclub geworden???? Heb ik wat gemist….

  19. Krijg je hé, iphone is voor de nouveau rich natuurlijk zeer aantrekkelijk, altijd zeer vervelende mensen vind ik persoonlijk!
    Maar ok, nou moet ik wel zeggen dat dit natuurlijk het ideale artikel voor deze groep is om hun hart op te halen, dus ja dan lok je wellicht dit soort reacties uit!
    Jongens haal de Cayenne’s en Range Rovers te voorschijn en ga samen met jullie labrador en ongetwijfeld jongere snol met veels te veel make-up lekker in jullie auto zitten en sluit je iphone 3g aan op je beeldscherm en bezoek dit bericht van de Iphoneclub en ‘suck it in’ this is your moment.

  20. Ik ben een jongen van 17 jaar en ik verdien dus nog niks(en ik heb er een), wat maakt het ook uit wat je verdient? Dat iedereen hier blij mag zijn dat hij een iPhone heeft!!!
    Dat onderzoek is ook maar een steekproef eh!!

  21. Haha, die Jochem..

  22. apple en t-mobile verdienen een pak slaag (omdat ik mijn iphone nog niet heb)

    /cry

  23. jongens jongens een student hier, ik haal misschien net de 4000 euro in t jaar, en zelfs ik heb n iphone…(geen 3g, maar toch)…Ben ik nu een heel stuk minder dan jullie? Dan hoor ik t graag hoor…jemig.

    Waar t om gaat in dit nieuwsbericht, is dat de iphone OVER T ALGEMEEN door de wat betere verdienende mensen wordt gekocht. Gek he? T is een duurder apparaat…Apple computers worden ook door de iets beter verdienende mensen gekocht, en BMW’s ook…Wat een openbaring he?

  24. Goed gezegd DE RIJK (goeie naam trouwens) !!!!

    ik verdien geen drol en toch een iphone ! 😀 lekker belangrijk alemaal ….

  25. @de Rijk – Cayennes en Range Rovers, pfft.. Wat een pauper auto’s. Mijn pappie rijdt in een Bentley Continental GT en mijn mammie in een Audi R8. Bedankt dat je ons, de richkids, dus onze 15 minutes of fame gunt, maar ik hoop dat je de volgende keer begrijpt dat cayennes en RR’s waggies zijn voor de mensen die vooral dénken dat ze rijk zijn, maar het eigenlijk niet zijn.

    @Prullenbak – haha, grappig, ik heb net inderdaad een BMW Z4 M besteld, ik heb een iPhone en mijn huis staat vol macs 😛

  26. lol 😀 perhaps the people under 35 gave in the yearly income of their parents ^^ in case those people were aged less than 18

  27. @Flipske moest erg hard lachen om je berichtje.. je geeft ongeveer weer wat ik probeerde te zeggen alleen nog beter een duidelijke expressie van iets teveel in de spaanse zon gezeten! Zonnesteekie?

    @Matijs thanks ben trots hoor op mijn achternaam! HAHA

    gegroet

  28. Ik ben 25 en verdien ook boven modaal. Lijkt dus wel een vrij precieze doelgroep voor Apple. Jonge mensen die goed verdienen. Dit lijkt me toch de groep die wel van gadgets houdt en het niet erg vindt om iets meer uit te geven aan een goed product. Wees nou eerlijk, Apple maakt natuurlijk wel erg goede producten, maar uit bezuinigingsoogpunt kiest men toch vaak voor de goedkopere pc met windows of een goedkopere mp3 speler. Tot de iPhone behoorde ik ook tot deze groep 😉

  29. en ik ben al jaren ontzettend gelukkig, en dat is nog steeds onbetaalbaar 🙂

  30. @ Jorje – Mijn ouders hebben wel veel geld, natuurlijk, maar dat ik niet zo oud ben betekent niet dat ik zelf niet veel geld heb hoor. Ik bedoel, heb echt wel veel op de bank en bovendien tig aandelen. Hiermee heb ik die BMW ook besteld.

    @ de Rijk – Ik snap niet precies waarom je hard moest lachen om mijn bericht, want eigenlijk is je corrigeren op één punt in jouw bericht het enige dat ik deed.. Wel grappig dat je begint over de Spaanse zon, die Z4 M heb ik inderdaad besteld om lekker cabrio te kunnen rijden als ik verblijf in mijn (eigen) luxe villa in Marbella 🙂

  31. wat zal Flipske toch een gelukkige jongen zijn

  32. Ik denk dat flipske gewoon een grapje maakt, en dat iBerno dat niet helemaal begrijpt

  33. natuurlijk maak ik géén grapje, iBernio heeft gelijk: ik ben supergelukkig. Tsja, jij bent dus degene die het niet begrijpt, maar ik hoef ook niet veel meer te verwachten van iemand die zichzelf PRULLENBAK noemt… Arm schaap

  34. Wat een treurig gebeuren hier allemaal jo. Als ik wil weten wat flipske besteld en allemaal heeft dan pak ik de Quote 500 wel…lekker belangrijk zeg ! Snap sowieso niet wat het nut ervan is om hier te gaan opscheppen met de spullen die je “wellicht” bezit. Het gaat hier toch om de iphone ????

  35. @Flipske

    Wellicht ook Hyves? Je bent van harte welkom op http://bmwz4association.hyves.nl/

    Groet Gert

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.