Reacties voor: iPhone-bezitters meest tevreden smartphone-gebruikers

Een onderzoek van J.D. Power wijst uit dat iPhone-bezitters het meest tevreden zijn over hun smartphones. Alleen als het aankomt op batterijduur vinden zij hun telefoons slechter dan gemiddeld.
Bart Breij -

Reacties: 27 reacties

  1. Als een toestel uitnodigt om hem veel te gebruiken dan zal dat ook gebeuren en is de batterij dus ook sneller leeg πŸ˜‰

  2. @Ricardo: dat is zeker waar! Maar ik hoor genoeg HTC, Samsung & BB gebruikers die net zo hard klagen dan wel harder. De iPhone was ‘helaas’ het eerste toestel waarbij dit op viel en er daarom zo bekend om staat.

  3. valt wel mee voor een volle dag met mijn iphone 4 batterij. ik zit regelmatig op internet en speel spellen en om 8 uur savonds heb ik nog 40%, red ik de avond ook nog mee, en dan als ik ga slapen weer aan de oplader

  4. Ik vindt het ook meevallen, na 6 jaar Qtek / HTC was de iPhone4 de eerste die een volle dag haalde met Bluetooth en Wifi constant aan. En dat een smartphone ‘s nachts aan de lader moet vindt ik ook normaal. Maar kan me voorstellen dat als je van een simpele Nokia de overstap hebt gemaakt naar een iPhone dat het wel tegenvalt πŸ™‚

  5. Als ik mee zou doen aan deze enquete zou ik iphone ook overal een 10 geven. Heb nog nooit een andere telefoon geprobeerd maar Iphone moet wel de beste zijn.

  6. Laats zei een vriend: moet je eens kijken. Vanochtend opgeladen, net een uurtje muziek geluisterd op mij blackberry en nou al 40% van de batterij weg…

    Dus batterij in iPhone valt nog mee dan zo te horen

  7. Ik moet zeggen.. Dit zijn wel de reacties die je zou verwachten op deze iPhone site hehehe, ‘welnee de batterij valt wel mee’ :-p desalniettemin valt het idd mee πŸ˜‰

  8. Ik vind de iPhone batterij best redelijk. Ik haal 15 uur gebruik en 30 uur standby. πŸ™‚ maar als ik de iPhone zou willen verbeteren zou het indd de batterij duur zijn.

  9. Ik kan ook makkelijk een hele dag doen op zowel WiFi als 3G (op school). ‘s Avonds rond een uur of 9 nog 20% batterij meestal en dat terwijl ik hem er ‘s ochtends om 7 uur uithaal πŸ˜‰

  10. Ach de iphone blijft de beste he?
    Lol, dit is natuurlijk niet helemaal waar, maar de iphone bevalt mij het best van detelefoons die ik heb gehad πŸ˜‰

  11. Als ik zo naar mijn directe omgeving kijk zie ik dat telefoons snel geditcht worden. Maar ik doe toch echt al twee jaar met mijn iPhone 3GS en ben er nog steeds zeer tevreden over ik denk zeker dat hij nog wel jaartje mee gaat.

    Daarom vind ik het ook vreemd dat er dan van die mensen zijn die moeten een Galaxy want de iPhone is drie keer niks. En na een half jaar moeten ze er vanaf en wil niemand hem meer want ze moeten allemaal een Galaxy II.
    Tja zonde

  12. @wouterT: Inderdaad. Of het werkelijk de beste telefoon is, kan ik bij gebrek aan vergelijkingsmateriaal niet oordelen.
    De batterijduur vind ik wel behoorlijk ruk, maar de meesten hier sluiten daar hun ogen voor.

  13. Een vriend van me loopt zelfs met 2 accu’s anders red hij het niet met ze bb

  14. De batterij is voor een smartphone heel goed zelfs, ik heb een galaxy s2 en die batterij is veel veel sneller plat hoor, echt erg, je moet dat al gaan oplossen mee ivm roms enzo opsteken, kheb der geen verstand van en dus ook geen zin in. Ik heb ook nog een paar andere smartphones gehad zoals htc en ook in deze waren de batterijen sneller leeg dan bij de iphone 4.
    Het is logisch dat de batterij sneller plat gaan dan vroeger :-).

  15. Heb zo’n beetje alles wat Apple te bieden heeft aan hard- en software (t/m de batterij-oplader toe) behalve een… iPhone. Ben deze week na 8 jaar aan mijn 5e BlackBerry begonnen een Bold 9900. Super toetsenbord en daar heb ik hem dan ook uitsluitend voor, bellen, mailen, pingen en een heel klein beetje SMS’en.

  16. Ben het eens met meeste mensen hier, met een Iphone ga je automatisch vele dingen doen, vergelijk dat maar eens met een simpele nokia vroeger waar je alleen maar snake op speelde.

    Doordat er op een Iphone tig meer functies zitten verbruikt het uiteraard meer, ik inet en game redelijk veel en dan heb je ook nog whatsapp & muziek luisteren wat je daarnaast doet. Heb zelf ook een HTC ernaast en als ik de HTC op dezelfde manier zou gebruiken als mijn Iphone dan haalt hij de eind van de dag niet, waar de Iphone dat nog net wel red. vergeleken met andere smartphones is gewoon een Iphone qua batterij wel iets beter dan de rest, maar mag altijd natuurlijk wel beter πŸ™‚

    En nee ben ik geen Apple fan boy πŸ™‚

  17. Zoals de meeste hier al zeggen: als je je iPhone veel gebruikt, gaat dat ten koste van de batterij. Maar t verbaast me iedere keer weer, dat weer dat muziek luisteren op iPhone zo weinig batterij verbruikt. Kheb een BB gehad, ook om oa als mp3-speler te gebruiken, maar batterij ging als een malle. Leve de iphone/ipod!

  18. Ik ben ook tevreden vanaf het eerste model, in 2007,die ik wel moest jailbreaken, t/m de 4!
    Maar vindt wel dat zonder een jailbreak, je een heleboel handigheden mist!

  19. Rumor has it, the best new feature on the iPhone 5 is that it will be able to make phone calls! How cool is that!

  20. iPhone is echt heel goed, maar ben onlangs overgestapt naar BB, super handig, batterij gaat wel een paar dagen mee, IPV de iPhone die een dag meeging. Allebei echt top.

  21. Het batterij leven van htc is VERSCHRIKKELIJK, als ik hem tussen de les (10minuutjes) en in de pauze gebruik en voorderest stand-by staat is hij om 4 uur leeg, terwijl hij pas om kwart voor 8 van de later is afgehaald, oftewel VERSCHRIKKELIJK,

    Ik denk dat ik ga overstappen op de iPhone 5 mits hij een mooi design heeft maar dat kunnen we wel verwachten van Apple!

  22. Origineel geplaatst door Jorn
    iPhone is echt heel goed, maar ben onlangs overgestapt naar BB, super handig, batterij gaat wel een paar dagen mee, IPV de iPhone die een dag meeging. Allebei echt top.

    Als jij je BB net zo intensief gebruikt als je iPhone, zou je BB na een halve dag al leeg zijn!! :p

  23. Een familielid heeft privΓ© een iPhone en van zijn werkgever een HTC. Volgens hem is de accu van de HTC in no-time leeg. Ook blijkt de HTC vaak te crachen.

  24. Een vriend van mij heeft een Samsung smartphone die gewoon om de 10 minuten vastloopt. En na een uur of 8,9 begeeft de batterij het al. Zelf heb ik een iPhone 4, gejailbreaked, en loopt nooit vast, en ik doe er 9/10 keer wel een hele dag mee. ‘s nachts idd aan de oplader. Geen problemen mee.

  25. @J-sun: Nee, ik heb zelf ook een iPhone 4 gehad, nu heb ik de BB 9300, deze kan wel 2 a 3 dagen mee met intensief gebruik, tot tegenstelling tot de iPhone, dit vindt ik het enige minpunt van de iphone.

  26. Origineel geplaatst door Pim Brussee: Een familielid heeft privΓ© een iPhone en van zijn werkgever een HTC. Volgens hem is de accu van de HTC in no-time leeg. Ook blijkt de HTC vaak te crachen.

    hangt er ook van af welk model he..

  27. Beetje oneerlijk om te concluderen aan deze statistieken dat de iPhone-gebruiker de meeste tevreden smartphone-gebruiker is…

    Apple heeft alleen de iPhone waarmee ze op de high-end markt richten… Als je bijv HTC en Samsung neemt, welke zich richten op meerdere markten. Is het uiteraard te verwachten dat iemand een slechtere ervaring krijgt van een low-end toestel dan een high-end toestel van hetzelfde merk, wat er voor zorgt dat de gemiddelde ervaring omlaag gaat.

    Om de conclusie te trekken dat ze de meest tevreden smartphone-gebruikers zijn, moet je de vlaggenschepen van de merken vergelijken..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.