Reacties voor: iPhone-bezitter luistert 10x zoveel naar muziek

Onderzoek van M:Metrics laat zien dat iPhone-bezitters meer dan tienmaal zoveel naar muziek luisteren, dan doorsnee telefoonbezitters. Maar de groep 'adhoc-luisteraars' is door hun enorme aantal toch belangrijk voor de muziekindustrie.
Lees het complete artikel → iPhone-bezitter luistert 10x zoveel naar muziek

Reacties: 6 reacties

  1. De reden is echt niet alleen slome dataverkeer…Als ik zou moeten kiezen tussen muziek kopen of gratis downloaden, kies ik toch echt voor de 2e, veel mensen denk ik ook wel…Ik heb nu 1200 nummers op mn iPhone, ik luister wss maar 10% regelmatig, dus als ik alles, 1200 nummers!, had gekocht ben ik veeel geld kwijt, en beluister ik marr naar 10% ervan…Veel mensen geven het mss niet toe, maar bijna iedereen download tegenwoordig muziek….

  2. @ASN zolang downloaden gewoon legaal is, ben ik het wel met je eens. Echter koop ik de “betere” muziek(die 10%) wel weer, omdat ik het dat geld waard vind. En ik denk dat velen zo zullen denken..
    Ik ken eigenlijk maar 3 mensen die regelmatig muziek luisteren op hun mobieltje. De rest luisterd geen muziek onderweg ed, of heeft een ipod.

  3. Inderdaad, de muziek die ik echt graag hoor, daar wil ik gerust voor betalen. Ik wil namelijk niet zien gebeuren dat artiesten ermee stoppen omdat er teveel gedownload wordt. Zo onlangs ook de nieuwe CD van Jef Neve Trio bijvoorbeeld gekocht, kon hem evengoed downloaden, maar ik vind hem gewoon zo goed dat ik hem meteen gekocht heb. Natuurlijk eens thuisgekomen direct op m’n iPhone gekopïeerd:)

  4. Ik heb wel eens muziek gedownload via de iTunes op mijn iPod. Het grootste probleem is dat je gedownloade muziek vanaf je iPod/iPhone niet op je pc kan zetten. Dus wat er bij mij gebeurde, mijn gedownloade muziek was ineens weg. Mooi balen dus, want het is maar 1 keer te downloaden.

  5. @ Tom: Als je muziek in de iTunes WiFi Store koopt wordt het automatisch terug naar je Mac/PC gekopieerd. In iTunes verschijnt automatisch een playlist “Aangeschaft op [naam iPhone]”.

  6. als een album de moeite waard is heb ik er geen mee om er voor te betalen. Zo heb ik het nieuwe album van Moby en van dEUS via Itunes aangeschaft en op mijn Iphone geplaatst.

    Grungie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.