Reacties voor: iPhone-betaaldienst Square officieel van start

Betaaldienst Square is officieel van start gegaan. Met Square kun je via een gratis creditcardlezer met de iPhone of een Android-toestel creditcardbetalingen innen.
Lees het complete artikel → iPhone-betaaldienst Square officieel van start
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ben ik naief of zie ik de ideale mogelijkheid om een magneetstrip op te slaan? Kwestie van leuke background app en keylogger en voila. Alle gegevens van de gebruiker aanwezig op 1 device: Magneetstrip, Pin & Handtekening.

  2. wat een slechte reclame zeg.. ook die betaalmethode vind ik niet zo waterdicht, het is juist dat nu bij veel gelegenheden waar je met een creditcard kan betalen verplicht pincode moet invoeren omdat handtekening zo fraudegevoelig is.

  3. Wat een gladde reclame! Lijkt me ook behoorlijk fraude gevoelig.

  4. Origineel geplaatst door lex
    wat een slechte reclame zeg.. ook die betaalmethode vind ik niet zo waterdicht, het is juist dat nu bij veel gelegenheden waar je met een creditcard kan betalen verplicht pincode moet invoeren omdat handtekening zo fraudegevoelig is.

    Die reclame heerst juist! Want the great Adam Lisagore zit erin.

    Verder vind ik het hele concept van Square ontzettend leuk, het is gebruiksvriendelijk, het is ondanks dat het gloednieuw is al wel vertrouwd (iedereen weet hoe je moet pinnen) en zo’n klein adaptertje kun je altijd bij je dragen.

    Ik ben inderdaad wel benieuwd hoe fraudegevoelig de dienst is. De punten die Pinky daar noemt zijn erg interessant. Ik zou niet zomaar 1,2,3 bij de bloemist op de hoek m’n kaart door zijn foon halen.

    Van de andere kant is Jack Dorsey niet de eerste de beste op tech-gebied, bovendien zal hij zich uitstekend hebben laten bijstaan.

    We zullen zien, maar ik was al enthousiast.

    Dat Europese idee zie ik nog niet zo snel gebeuren. Wij zijn hier in Europa nooit zo bar goed in het toepassen van nieuwe technieken, gaat altijd ontzettend veel fout en het gaat altijd ontzettend over het budget heen.

  5. Wat hebben we eigenlijk aan dit bericht? Ik zie geen link naar fabrikant of naar de app in de store. Kunnen wij er wat mee als nederlander? Ik heb namelijk het idee dat dit idee niet voor NL bedoelt is.

    Squareup.com/app resulteert in een error. Wij als europeanen hebben niets aan dit systeem.

  6. zooo foute porn achtige reclame (muziekje) echt zwaar slechte commercial. en idd ik zou de dienst niet gebruiken, veel te link.

  7. Vergeet niet dat bij creditcardfraude de omgekeerde bewijslast heerst, en dat de “eigenaar” van de kaart niet hoeft te bewijzen dat hij de aankoop niet gedaan heeft, maar dat de verkoper die het geld ontvangt dient te bewijzen dat hij een product of dienst daadwerkelijk geleverd heeft… Daarom zijn die kaarten ook zo duur… En daarom vragen veel winkeliers ook een legetimatiebewijs bij de creditcardbetaling… Dit maakt dus dat dit systeem voor de betalende partij heel veilig is…

  8. leuk hoor die CC betalingen, maar wanneer komt dit nou eens in NL voor de PIN betalers?
    Dit zou echt een top oplossing zijn voor kleine ondernemers in NL op locatie.

  9. Jammer dat dit niet in Nederland werkt.

  10. Hier in NL is de magneetstrip binnenkort toch verdwenen en gaat alles met een chip. 2012 is iedereen ‘om’.

  11. als ik Steve Jobs was, had ik dat bedrijf overgekocht…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.