Reacties voor: iPhone blaast 6 kaarsjes uit!

Het is vandaag 6 jaar geleden dat de iPhone op de markt verscheen.
Lees het complete artikel → iPhone blaast 6 kaarsjes uit!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Happy Birthday dear iPhone, thanks for being there.

  2. Ik blijf rillen als ik dat filmpje bekijk

  3. Ik ook!

  4. “A wide screen iPod, a revolutionairy mobile phone, a breaktrough internet connector: are you getting it?” Geweldig filmpje.

  5. Ik kan er niet tegen dat Samsung probeert apple te raken

    Btw. Hoop op een revolutionaire iPhone dit jaar om de verjaardag waar te maken.

  6. De smartphone is intussen dusdanig functioneel dat er weinig revolutie meer te verwachten is, grootste verschil tussen apple en samsung is de winstmarge per toestel en voor de gebruikers de waardevastheid van apple producten

  7. …….met een vingerscanner, dat komt er denk ik wel aan vanwege Foxconn’s swartwatch die ook een vingerscanner heeft: ze kunnen zoiets dus produceren in die fabrieken. Of wat zou jullie revolutionaire iPhone zijn, mensen?

  8. Mooi geschreven…

  9. +1 voor de iPhone. +1 voor Steve.

  10. 6 jaar nog maar. Klinkt als zo weinig. En al zoveel verschillende iPhones….

  11. “De Mac is bijzaak geworden” als één van de twee zou moeten verdwijnen dan kies ik toch voor de iPhone. Zou mijn iMac echt niet willen missen. Die is net toch wat belangrijker voor mij en wat Apple heeft groot gemaakt.

  12. Origineel geplaatst door Milo
    “De Mac is bijzaak geworden”

    Tijdens de laatste WWDC Keynote meen ik toch gehoord te hebben dat de iMac de meest verkochte (#1) desktop computer (in de USA?) is. Niet slecht voor een “bijzaakje”.

  13. Woz heeft hier ook aan mee geholpen hoor

  14. Iphone for ever!!!

  15. Gefeliciteerd iPhone!!! Gonny, mooi stukje! Denk dat je het perfect hebt verwoord: Samsung is leuk en gaat misschien over Apple heen qua verkochte toestellen maar ze trekken andere soort gebruikers. Steve Jobs heeft ook altijd gezegd (zie biografie) dat het behalen van de grootste winst leuk is maar absoluut niet Apple’s drijfveer. Het gaat Apple hier om: ‘Mensen weten niet wat ze willen totdat je het hen laat zien.Het is onze taak om dingen te lezen die nog niet op de bladzijde staan’. De iPhone is daarvan een perfect voorbeeld!

  16. In alle lof, wat ik ook deel, toch even een kritische noot: Helaas is sinds de iPad de innovatie uitgebleven, steeds meer mensen kiezen ook voor een Android de laatste jaren. Met het uitkomen van Google Glass heeft Apple z’n langste tijd wel gehad wrs…

  17. Origineel geplaatst door Marcel
    Gefeliciteerd iPhone!!! Gonny, mooi stukje! Denk dat je het perfect hebt verwoord: Samsung is leuk en gaat misschien over Apple heen qua verkochte toestellen maar ze trekken andere soort gebruikers. Steve Jobs heeft ook altijd gezegd (zie biografie) dat het behalen van de grootste winst leuk is maar absoluut niet Apple’s drijfveer. Het gaat Apple hier om: ‘Mensen weten niet wat ze willen totdat je het hen laat zien.Het is onze taak om dingen te lezen die nog niet op de bladzijde staan’. De iPhone is daarvan een perfect voorbeeld!

    Dit was compleet waar in de beginjaren van de iPhone een gaat minder op de laatste tijd. De iPhone laat niet meer de dingen lezen die nog niet op een bladzijde staan.
    Zoals reeds meerdere malen aangehaald het is meer evolutie dan revolutie. Op zich niets verkeerd mee. Bij alle smarthphonemakers of platformen is de rek er een beetje uit. Het gaat meer over polishen en hier en daar wat verbeteringen en of extra features toevoegen.

  18. Het stukje heeft wel een heel hoog Fanboy (girl) gehalte zeg.

  19. dit is ook de iphone club en niet de android club ik denk dat je op de verkeerde site zit

    Origineel geplaatst door Donstil
    Het stukje heeft wel een heel hoog Fanboy (girl) gehalte zeg.

  20. Geweldig filmpje! Thank you apple.

  21. Gebruik ‘m nog elke dag (wegens m’n 4 in de lappenmand)…

  22. Gefeliciteerd iPhone!

  23. Origineel geplaatst door Mss
    Gefeliciteerd iPhone!

    Een apparaat waar er sinds 1853 miljarden van zijn verkocht: Gefeliciteerd wasknijper!!

    Een apparaat feliciteren… het moet niet gekker worden…

  24. waarom willen zo veel mensen zo graag een vingerafdruk scanner op hun iphone??? Wat is daar de toegevoegde waarde van… Je wachtwoord is genoeg lijkt me.

  25. @fanboy: Android gaat verdwijnen samsung zal zen eigen besturing systeem gebruiken Sony win8

  26. Geweldig.. herrinner me het nog als de dag van gisteren maar het blijft geweldig…

    Ja, ik ben een fanboy… en schaam me dan ook niet om te zeggen dat ik elk model wat uitgekomen is, heb (inclusief de ‘2G’).

    Gonny, mooi geschreven stuk!

  27. Origineel geplaatst door Barend
    …….met een vingerscanner, dat komt er denk ik wel aan vanwege Foxconn’s swartwatch die ook een vingerscanner heeft: ze kunnen zoiets dus produceren in die fabrieken. Of wat zou jullie revolutionaire iPhone zijn, mensen?

    Konden ze 5 jaar geleden ook produceren

  28. Het meest geniale stukje keynote uit de geschiedenis van Apple

  29. Wow… Zes jaar alweer. Weet nog de winkel in Seattle waar ik de eerste generatie iPhone kocht en de spannende momenten later met het jailbreaken en unlocken. 🙂
    De tijd vliegt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.