Glovyes touch screen handschoenen

iPhone bedienen met al je handschoenen

Op koude dagen je iPhone bedienen met je favoriete handschoenen. Het kan met Gloyves, een drukgevoelige laag die je over je touchscreen kunt bevestigen.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Het is een veelvoorkomend probleem op koude dagen. Je wilt even snel een berichtje beantwoorden of je telefoon opnemen, maar doordat je handschoenen aan hebt kun je het touchscreen niet bedienen. Glovys lost dit probleem voor je op. Het Kickstarter-project heeft een verwijderbaar laagje ontwikkeld die je over het touch screen legt en zo elke handschoen geschikt maakt voor je iPhone.

Glovyes touch screen handschoenen

Glovys bestaat uit twee drukgevoelige, transparante lagen die in eerste instantie lijken op een screenprotector voor je iPhone. Je bevestigt het Glovys-scherm over je touchscreen door middel van vier siliconen drukkertjes. De gaat snel en eenvoudig. De makers beweren dat je Glovys binnen 5 seconden op je smartphone aan kunt brengen. Om er zeker van te zijn dat de laag niet verschuift is het product getest in verschillende situaties, zoals tijdens het dansen of door het toestel meerdere keren in en uit een broekzak te halen. Zodra je het schermpje over je touchscreen hebt bevestigd kun je met elk soort handschoen het scherm bedienen. Zelfs wanneer je geen handschoenen meer draagt kun je nog gewoon swipen, typen en in- en uitzoomen terwijl de laag nog over touchscreen zit.

Glovyes handschoen

Het Glovys-schermpje is beschikbaar voor iPhone 3 en hoger en te bestellen op Kickstarter voor 19 dollar. Dit is de prijs voor ‘early birds’. Zodra deze voorraad verkocht is zul je 25 dollar moeten betalen. Verzending naar Nederland en een opberghoes zijn bij de prijs inbegrepen.

Eerder schreven we al over manieren waarop je zelf je favoriete handschoenen geschikt kunt maken voor je smartphone. Zo kun je ze met metaaldraad en borduurgaren geleidend maken of een geleidende polyamide-oplossing op de vingertoppen van de handschoenen smeren. Je hoeft ze dan alleen nog droog te blazen met een föhn. Het nadeel van deze opties is dat je zelf je handschoenen aan moet passen om ze te laten werken met je iPhone. Met Glovys is dit niet geval, waardoor je ook meerdere handschoenen kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2015, 10:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, winter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.