Reacties voor: iPhone-applicatie Xray Crack Up verbrijzelt handen

Xray Crack Up is een applicatie waarmee je de vingers van een röntgenfoto kunt laten breken. Daarbij hoor je het typische geluid van brekende botten, dat iedereen zo goed kent, aldus de ontwikkelaar.

Reacties: 17 reacties

  1. Typisch Amerikaans he..geen tepeltje/borsten te zien, maar “geweld” gebroken handen etc. is dan weer geen probleem..hoe hypocriet.

  2. Flauw, to say the least…

    Origineel geplaatst door Dejive
    Typisch Amerikaans he..geen tepeltje/borsten te zien, maar “geweld” gebroken handen etc. is dan weer geen probleem..hoe hypocriet.

    Dit heeft niks met hypocrisie te maken, wat heeft sex met geweld van doen? Dit is gewoon een kwestie van grenzen stellen, of je het daar mee eens bent is wat anders. Jij bent duidelijk meer een tepeltjes man dan een gebroken handen man, dat kan. 😉 Maar hypocriet is het niet.

  3. Een zieke geest die zoiets verzint… Not cool. 🙁

  4. @Rob
    make love not war.
    Ik heb bijv. liever dat mijn kinderen perongeluk een pornofilm te zien krijgen dan films waar constant mensen worden doodgeknald en onthoofd ofzo.

  5. Niks aan, snel gezien.

  6. ik vind het wel humor 😉

  7. @Dejive:

    Zou liever hebben dat ze geen van beide zien, maar inderdaad, met seks komen ze toch vroeg of laat in aanraking, laten we hopen dat ze nooit in aanraking komen met geweld, revolvers en onthoofdingen!!!

    vindt het vrij flauw dat hij andere namen gebruikt om te vergelijken, het is niet verboden, maar vindt niet dat hij in zijn recht is om het wel te doen… vindt het toch een beetje ethisch onverantwoord…

    Achja zo een applicaties boeien me niet en zullen ze nooit doen, ipint of gelijk welke andere applicatie nemen enkel ruimte in op je iphone en brengen verder niets verder bij op je iphone… gewoon tof om ff te tonen…

  8. Wat een onzin dat hier een discussie van moet komen.. Het is toch duidelijk dat in het filmpje van Achmea het een homescreen is dat breekt?
    Ik zou ook geen reclame willen zien waarbij mijn product breekt.

    Bij die hand is het een totaal ander verhaal. Daar loopt het product zelf geen schade van op.

  9. Leuk of flauw….

    Gratis! 😛

  10. Origineel geplaatst door Rob
    Flauw, to say the least…Origineel geplaatst door DejiveTypisch Amerikaans he..geen tepeltje/borsten te zien, maar “geweld” gebroken handen etc. is dan weer geen probleem..hoe hypocriet.Dit heeft niks met hypocrisie te maken, wat heeft sex met geweld van doen? Dit is gewoon een kwestie van grenzen stellen, of je het daar mee eens bent is wat anders. Jij bent duidelijk meer een tepeltjes man dan een gebroken handen man, dat kan. Maar hypocriet is het niet.

  11. @Rob:

    Dit heeft alles met hypocrisie te maken. In Amerika mag er geen seks op tv en kennelijk ook niet in de App-store met als argument dat kinderzieltjes daardoor bedorven kunnen worden. Waar het op geweld aankomt, kan er van alles in Amerika. Alsof kinderen zonder enig bezwaar aan allerlei vormen van geweld blootgesteld kunnen worden, terwijl voor seks hele andere regels schijnen te gelden. Inderdaad, ontstellend hypocriet.

  12. De mensen die dit soort dingen downloaden zijn ziek. Maar ja het is 2009 & hebben alles al gezien en meegemaakt, dus is er dus behoefte aan dit soort aplicaties. Daardoor blijven programmeurs dit soort dingen bedenken.
    Vind het eigenlijk wel goed dat Apple toch een redelijke hoge drempel maakt, voor mij niet hoog genoeg! Ik ben geen wereld verbeteraar, maar een beetje taboe is toch gezond !

  13. Wat een ophef over zo’n kleine app. Wat is er ziek aan? Je kan je toch wel voorstellen dat je het wel lache is om zoiets aan je vrienden te showen? Gewoon een rontgen app maar met iets extra’s. Poepoe wat een geweld zeg.

    Sommige mensen maken ook van een mug een olifant.

  14. Origineel geplaatst door raindog
    @Rob: Dit heeft alles met hypocrisie te maken. In Amerika mag er geen seks op tv en kennelijk ook niet in de App-store met als argument dat kinderzieltjes daardoor bedorven kunnen worden. Waar het op geweld aankomt, kan er van alles in Amerika. Alsof kinderen zonder enig bezwaar aan allerlei vormen van geweld blootgesteld kunnen worden, terwijl voor seks hele andere regels schijnen te gelden. Inderdaad, ontstellend hypocriet.

    Is toch niet helemaal waar. In Amerika wordt geweld net zo gecensureerd als sex. Het is niet zo van sex mag niet en geweld wel. Daarbij is dat niet hypocriet, dat is een scheef moraal. Wat wel hypocriet is, is dat geweld overal op tv en in andere media verworpen en weggecensureerd wordt maar op elke straathoek kun je wel zonder problemen een shotgun kopen en mag je mensen van je erf af schieten als ze inbreken o.i.d. (waar ik overigens wel voor ben)

  15. Helemaal met je eens rob! =)

  16. Even ontopic graag..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.