Reacties voor: Voormalige Google-topman: ‘Gebruik een iPhone voor echt goede fotografie’

Welke toestellen maken nu betere foto's: de iPhone of Android-telefoons? Volgens een voormalige Google-manager moet je een iPhone gebruiken als je ook maar iets geeft om goede fotografie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Toch moet ik als “Applehead” bekennen dat de foto’s gemaakt in het donker, bij een samsung s7 veel “beter” zijn dan mn Iphone7+ toestel. Ook bewegende beelden zien er vaak net wat scherper uit.

  2. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Tja…

    Vic Gundotra
    Chris Broesder, redacteur Tweakers

    Not the same

  3. Vroeger was de iPhone superieur ten opzichte van Android concurrentie op camera gebied. Toen moest je echt de het pro instellingenmenu induiken als je een leuke foto wilde maken met je Samsung of HTC. Tegenwoordig is de iPhone aardig voorbij gestreefd, volgens professionele tech sites althans die allerlei vergelijkingen hebben gemaakt. Zelfs een website als The Verge, die altijd behoorlijk Apple minded is noemt de alleen de Google Pixel en Galaxy S8 als het op beste camera’s in telefoons aankomt.

  4. Toch vind ik dat deze man gelijk heeft. Op papier hebben de meeste top android toestellen een betere camera dan de iphone. Maar als ik de fotos vergelijk in de praktijk vind ik de fotos die met de iphone genomen zijn toch een stuk mooier.

  5. Enkel spijtig dat je met iPhone nog steeds geen andere instellingen kan doen bij de foto app.
    Wil je 16:9 gebruiken dien je een bijkomende app te installeren

  6. Origineel geplaatst door Willy
    Enkel spijtig dat je met iPhone nog steeds geen andere instellingen kan doen bij de foto app.

    Wil je 16:9 gebruiken dien je een bijkomende app te installeren

    En waarom wil je 16:9 gebruiken bij het maken van een foto?

  7. En waarom wil je 16:9 gebruiken bij het maken van een foto?

    Ik vind dat handig voor bv gebruik in FCP.

  8. Meneer zoekt een baantje?

  9. Wie ook maar iets om FOTOGRAFIE geeft gebruikt een dslr of de nieuwe generatie mirrorless camera’s. Wie tevreden is met KIEKJES kan inderdaad de miniscule sensor van een telefoon gebruiken…

  10. Mijn ervaring.

    iPhones maken zonder gekke instelmogelijkheden standaard mooie foto’s. Heb je het geluk dat je wat van fotograferen af weet (en dan heb ik het niet over de huismoeders (no offense) met een spiegelreflex die denken dat ze een fotograaf kunnen zijn bij een bruiloft etc) dan kun je met o.a. Samsung & Sony toestellen mooiere foto’s maken.

  11. @ilse: dat was nou precies mijn reactie 😌

  12. Er zijn reviews en testen die iets anders laten zien, daar is een aantal Android telefoons beter dan de iPhone.

  13. Wat Ilse zegt 🙂 Bovendien, en dat is dan ook het enige nadeel aan het toestel, sinds ik ‘terug’ ben gegaan van de 6 plus naar de SE, maak ik een stuk minder foto’s met mijn mobiel omdat de camera van de SE niet al te best is.

    En voor echte fotografie heb ik idd altijd mijn DSLR bij me.

  14. Mmm volgens mij zoekt er iemand een baantje ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.