Reacties voor: iPhone als beatbox: bChamp van Rotterdamse ontwikkelaar 1up toys

Het Rotterdamse bedrijf 1up toys heeft een beatbox gemaakt voor de iPhone. Iedereen kan daarmee drummen met de mond, gewoon door in de microfoon te blazen. bChamp gaat 79 eurocent kosten en is volgende week te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Leuk, dit zou wel eens een grote ‘hit’ kunnen gaan worden.

  2. Dat ziet er goed uit, ben benieuwd of het in de praktijk nog steeds zo goed werkt. Hij sluit z’n iPhone natuurlijk aan op de boxen, maar als je dat niet doet, dan zal het geluid veel minder hard zijn.

    Hebben de jongens van 1uptoys zelf de app ontwikkeld of is dat door een andere partij gedaan?

  3. wow, ziet er zeer cool uit ๐Ÿ˜€ ik ben benieuwd

  4. koel!!!

  5. Jazeker, we hebben deze app van de grond af zelf ontwikkeld.

  6. Dat is nu eens een deftige applicatie waar je wat mee kan aanvangen !

  7. Mwah. Is bijna hetzelfde als Ravensburger, iedereen kan ‘schilderen’. Niks kan op tegen de real deal, en ik heb eigenlijk meer het idee dat je zwaar voor lul staat als je je iPhone uit je broekzak haalt en dan begint te ‘beatboxen’ of in elk geval iets wat er op lijkt. Neh, ik denk Rahzel en dat soort lui zich kapot lachen om dit soort onzin.

  8. Origineel geplaatst door Desperado
    ik denk Rahzel en dat soort lui zich kapot lachen om dit soort onzin.

    Het gaat toch om het idee -_- het is echt niet bedoelt om serieus te gaan beatboxen ? ๐Ÿ˜‰

  9. Leuk, veelbelovend. Graag dan wel met dikke samplepacks komen! Een simpele bass, snare en hi-hat is voldoende voor een lite versie ๐Ÿ˜‰

  10. @Desperado:

    Rahzel lacht sowieso iedereen uit, volgens mij vind hij dit soort dingen alleen maar positief. Ik vind het wel cool bedacht, hoop voor ze dat het aanslaat!

  11. Origineel geplaatst door huppel
    Origineel geplaatst door Desperado ik denk Rahzel en dat soort lui zich kapot lachen om dit soort onzin.Het gaat toch om het idee -_- het is echt niet bedoelt om serieus te gaan beatboxen ?

    Is een hobbelpaard van 1up toys ook bedoelt als training voor Olympisch goud? Daarom is het ook gemaakt door een SPEELgoedwinkel ๐Ÿ™‚

  12. Beedje het smule idee.

  13. Ik voel een NK en WK Iphone beatbox kampioenschap aan komen ! ๐Ÿ˜‰

  14. Origineel geplaatst door Justw1n
    Ik voel een NK en WK Iphone beatbox kampioenschap aan komen !

    kijk neem voorbeeld aan deze boy !

    hij neemt het gewoon serieus en dat mag ik graag XD

  15. dit vind ik gewoonweg toppie!

  16. Het WK Beatboxen begint eind deze maand trouwens echt! Leuke app, maar inderdaad, je moet er boxen op aansluiten,… ik beatbox liever zonder iPhone: http://www.youtube.com/watch?v=uHSHe-tlr4A

  17. Misschien is het gewoon speelgoed, maar dan wel leuk speelgoed. In tegenstelling tot 90% van de onzin apps die de appstore bevolken.

  18. Als Beta-tester heb ik de kans gehad om te spelen met bChamp en het is echt leuk! Het geluid is hard genoeg, maar met boxen of headphones is het nog veel cooler!

  19. kun je het ook opslaan? zo wel vet zijn ๐Ÿ™‚

  20. Ik mis alleen nog een knop om je beat te loopen.. Zo zou je gewoon je gitaar erbij kunnen pakken.. En je One-Man-Band is een feit.

    Overigens.. Toffe dingetjus maken ze bij 1up-toys..
    Die V-Beat AirDrums en V-Beat AirGuitar zijn ook cker kewl en kunnen ook goed van pas komen bij de beat die je op je iPhone hebt gemaakt! ๐Ÿ™‚

  21. Goed commentaar en suggesties!

    Gaan we zeker mee aan de slag.
    Het plan is om de app regelmatig te updaten met uitbreidingen. De zaken die jullie voorstellen staan iig hoog op de lijst!

    Gisteren hebben we zelf nog een demo video gemaakt met veel achtergrond geluid, nl in een auto op de snelweg. De beatbox detectie werkte echt goed. Check hem uit: http://www.youtube.com/monodomo

    @Ramon ben jij er bij in Berlijn op het WK? Wij zijn er ook bij met een delegatie ๐Ÿ™‚

    Voor fans: We hebben op facebook en hyves pagina’s gemaakt om op de hoogte te blijven van bChamp en nieuwe monodomo apps!

  22. @Martijn Nee helaas, heb het te druk met andere dingen. Maar ik ga het zeker online volgen! Ben benieuwd wat jullie allemaal met de app gaan doen, succes!

  23. Issie eral?

  24. Nog steeds onvindbaar..

  25. echt jammer he.. Ik keek er echt naar uit

  26. @Kenny en @RamonPouw :

    bChamp zit nog steeds in de pijpleiding van Apple’s submission process.. Wij vinden ook dat het lang duurt. Maar hij komt er aan! Dus hang on with us!

    Ik en Ronald zijn in Silicon Valley dus we zullen bij ze aankloppen om er wat vaart achter te zetten ๐Ÿ˜‰

    We houden jullie op de hoogte.

    Gr,
    Martijn

  27. Eey Martijn

    U bent een van de ontwikkelaars? Bedankt dat u ons op de hoogte houd… Hoelang zit die al in die pijpleiding?

    Alvast bedankt

  28. @RamonPouw

    Ja, klopt ik ben รฉรฉn van de Monodomo jongens. Jou en alle andere enthousiastelingen op de hoogte houden doen we erg graag! Jullie feedback zet ons op scherp om nog betere, toffere producten te maken.

    bChamp is ge-submit op 21 mei, dus morgen 2 weken. We kregen een paar dagen later bericht terug dat we in de AppStore tekst de prijs in dollars niet mochten noemen. Dat hebben onmiddelijk aangepast. Wellicht heeft dat voor vertraging gezorgd.

    M

  29. Eey MartijN!

    Bedankt voor je Response…. Ik ben echt benieuwd hoe die word…. Alvast bedankt en een feedback krijg je zeker ๐Ÿ˜‰

  30. HIJS IS ER EINDELIJK ๐Ÿ˜€

  31. @RamonPouw: bedankt, ik heb hem ook meteen gekocht ๐Ÿ™‚ aansluiten op de boxen is wel vetter aangezien die boxjes van me iPhone niet zo hard gaan. echt vette app, origineel 8)

  32. Wij hebben bChamp officieel gelanceerd tijdens de iPhone Launch Party in San Francisco. Een van de aanwezigen was Apple co-founder Steve Wozniak en we hebben hem gestrikt voor een kort filmpje. Kan Woz beatboxen? You bet!

    Beatboxing Woz

    iPhone Launch Party demo

    Ronald — monodomo.

  33. @Ronald Mannak:
    Leuke filmpjes ! ik heb hem gelijk gekocht !

  34. @justw1n: Top! Laat weten wat je er van vind: ronaldAT1uptoys DOT com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.