Reacties voor: iPhone-abonnementen voor Duitsland vanaf 50 euro

De Duitse website MacNotes heeft tariefgegevens van T-Mobile achterhaald. Duitse iPhone-kopers betalen straks tussen 50 en 90 euro per maand voor hun iPhone-abonnement met EDGE.
Lees het complete artikel → iPhone-abonnementen voor Duitsland vanaf 50 euro
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. vijftig euro!!! :O :O :O !

    sodeknetter!

  2. Stel idioten deutschland uber alles ook met de prijzen ja.. In mijn ogen schiet je hier geen reet mee op.. Simpel 50 euro per maand x 24 (vast 2 jarig abbo) 24x 50 ja dan hebben ze de iphone wel terug dubbel en dwars. en wed maar dat de iphone extreme er ook zo aan komt.. Sowieso binnen het eerste jaar van je abbo al..

    Mijn tip is dan ook blijf maar kopen uit de states, heb je er genoeg van dan verkoop je hem, no strings attached.

  3. damn, nu weet ik echt zeker dat ik goedkoop uit ben met die inkoop actie!
    maar kan je hem in duitsland totaal NIET zonder abbo kopen?

  4. Tja, dat soort prijzen waren te verwachten 🙂 49.95eur….. Wat een joke voor 1h en 40mins bellen + 40 sms’jes per maand, een opgesoepte GPRS-verbinding, WiFi access, 2-jarig vastzitten aan een contract en als klapper op de vuurpijl mag je nog even 400 EUROS afrekenen voor de iPhone zelf.

    Grappig hoe het apparaat verkocht wordt verkocht alsof je een tricorder koopt ofzo, een of ander, uit de toekomst ontsnapte, technologie… 🙂

    I love the iPhone, begrijp me niet verkeerd, maar laten we elkaar nou niet voor de gek houden, de iPhone is geen wonderphone die 5 jaar voorloopt op andere telefoons technology-wise. Het is gewoon een GSM met een betere interface+touch-panel dan de gemiddelde GSM.

  5. Is het niet zo dat je pas gaat betalen als je thuis je abbo activeerd??
    Want dan wachten we gewoon op een unlock van 1.1.1, en maken we hem simlock vrij!

  6. 50 eu.. das nie mis… Wat me trouwens opvalt is dat het rond de NL release behoorlijk stil is de laatste tijd…

  7. @Michel: Er is al een sim-unlock voor 1.1.1 😉

  8. We kunnen toch gewoon het toestel aanschaffen (in Duitsland of de UK) en due gewoon unlocken, een goedkoop simonlu abbo en je bent klaar?

    Of mis ik dan iets?

  9. @esteban: Daar moet je voor betalen zeker! heb je misschien info?

  10. @Michel check even deze post en lees ook de comments even door (dus geen unlocked 1.0.2 upgraden naar 1.1.1. en dan weer gaan unlocken): https://www.iculture.nl/anysim-111-uitgebracht-nieuwe-iphones-firmware-102-en-111/

  11. 50 EURO jha ben je helemaal gek als die ook zo duur word in nederland dan ga ik hem wel in amerika hale hoor ik ben niet helemaal gek!!!!

  12. 50 euro,

    en wat krijg je? 100 belminuten en 40 smsjes. WTF!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.