Reacties voor: ‘Samsung levert OLED-schermen voor iPhone 9, beschikbaar in twee formaten’

Samsung zou de productie van OLED-schermen voor de iPhone 9 meer dan verdubbelen ten opzichte van de iPhone 8. De OLED-schermen zou in twee nieuwe schermformaten komen. Betekent dit een nóg grotere iPhone?

Reacties: 9 reacties

  1. Iphone 9?!

  2. Hou eens op met het maken van die dakpannen als telefoon. Ik wil een KLEINE telefoon. 4″ groot zat. Maar dan met de laatste vetste specs.
    Snap nu wel waarom ze stoppen met de Mac Mini; de telefoons worden namelijk net zo groot. Ziet er toch niet uit, mensen met zo’n snijplank aan hun oor. Doe eens normaal Apple. Luister naar wijlen Steve of maak in ieder geval 1 kleine telefoon in je line-up…

  3. Origineel geplaatst door Jeroen
    Hou eens op met het maken van die dakpannen als telefoon. Ik wil een KLEINE telefoon. 4″ groot zat. Maar dan met de laatste vetste specs.

    Snap nu wel waarom ze stoppen met de Mac Mini; de telefoons worden namelijk net zo groot. Ziet er toch niet uit, mensen met zo’n snijplank aan hun oor. Doe eens normaal Apple. Luister naar wijlen Steve of maak in ieder geval 1 kleine telefoon in je line-up…

    iPad Mini bedoel je. Nog nooit iemand met MacMini aan hun oor zien lopen. Zonder gekheid aan een stokje: ik deel je frustratie. Ik vind 4,7″ nu wel fijn. Maar groter hoeft niet!

  4. @Michel: hahaha inderdaad weet je ook al iets over de iphone 24

  5. @Jeroen: Smartphones veranderen, waar 4 inch ooit een makkelijk te bedienen telefoon was en 5 of 5,5 inch onhandig en log laat Samsung (en in zekere zin LG) zien dat het niet zo zwart-wit meer te definiëren is. Een Galaxy S8+ met 6,2 inch scherm is een kleinere telefoon dan een iPhone 7+ met 5,5 inch scherm. Dat is de realiteit. Ik ben daarom juist blij dat Apple mee verandert en niet stil blijft staan.

  6. Voor zover ik weer heeft LG patent op de technologie die gebruikt word voor de grote oled schermen en Samsung de patenten voor de technologie die gebruikt word voor de kleine oled schermen.

    Tja dan is het niet moeilijk ” voorspelen” wie ze gaat maken….

  7. Nee, nog even niet!
    Dat een iPhone in twee formaten komt is geen nieuws.
    Dat is al jaren zo. Eerst maar ‘s de volgende iPhones 😄

  8. @Jeroen: Ik ben ook fan van het kleinere formaat. Ik wacht dan ook nog steeds op een vervanging van de SE.

  9. @Jeroen: Voor elk wat wils dus, de één een kleine telefoon, de ander een grote. ‘Normaal’ is dwang. Ik hou mijn ipad mini 4 niet bij mijn oor, maar gewoon voor me als ik ermee bel. Hij past natuurlijk niet in m’n broekzak, maar wel in de zak van een jasje en in een tas. Een phablet zou ik best willen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.