Reacties voor: ‘Apple gaat in 2018 een 6,46-inch OLED-iPhone uitbrengen’

Wat is Apple van plan met de iPhone in 2018? Volgens bronnen werkt Apple aan een iPhone met een 6,5-inch OLED-scherm die in 2018 uit moet komen. Maar dat is niet het enige formaat waaraan gewerkt wordt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. En 4″ dan?
    Ik ken iemand die onlangs telefoon vd zaak mocht kiezen, iPhone 7 zat er ook bij en ze wilde het vooral compact houden. Toch voor een kleinere Samsung-model gegaan, wegens het broekzakformaat. Tja, zoals deze persoon zijn er velen, die specs zouden willen van iPhone 8 in een SE formaat.

  2. @Sandra: Er is toch helemaal niets mis met de nieuwe iPhone SE? Klein formaat en de specs van de 6S.

  3. Zou dom zijn om iPad mini er uit te gooien. Fantastisch handzaam formaat. En perfect voor kinderen overigens. Zijn overigens genoeg mensen die een kleinere tablet willen en geen enorm dure iPhone 8/9. Zou mij niks verbazen als in het najaar een nieuwe versie van iPad mini word aangekondigd.

  4. @Sandra: volgens mij heb ik hier ergens gelezen dat volgend jaar rond maart de opvolger van de SE komt.

  5. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Zou dom zijn om iPad mini er uit te gooien. Fantastisch handzaam formaat. En perfect voor kinderen overigens. Zijn overigens genoeg mensen die een kleinere tablet willen en geen enorm dure iPhone 8/9. Zou mij niks verbazen als in het najaar een nieuwe versie van iPad mini word aangekondigd.

    +1, zeker als je op reis gaat is 7,9″ het ideale formaat.

  6. De iPad mini is ook budgetvriendelijk(er) t.o.v. de andere iPads en de toekomstige high-end 6,46″ iPhone. Soms wil je gewoon een ding om mee te surfen of YouTube filmpjes te bekijken in de zetel, en daar voldoet een iPad mini prima aan. De iPad & iPad Pro zijn wat duur & high-end voor zoiets simpels.

  7. Want 4.7″ is geen broekzak formaat te noemen.. Ding is hartstikke klein juist. Mag van mij gerust het minimum worden- en blijven. Zolang ik maar van de plus mag genieten.

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Aardig dat de geruchtenstroom alweer op gang komt vóórdat de 2017 iPhones gepresenteerd zijn. Zouden het er (weer) 3 zijn, of toch maar weer 2? Het lijkt me geen slecht idee als er in het telefoonformaat van mijn huidige iPhone 7 Plus een flink groter scherm gaat passen. Hoe groter, hoe beter. En voor degenen met pleinvrees kan er best een iPhone XSE komen (vernieuwde SE). De iPad Mini zou ik erin houden. Handig formaat dat nog net in je binnenzak past. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat ik mijn iPad Mini niet meer heb gebruikt sinds ik een iPhone 6 Plus/7 Plus kreeg.

    Nou ja jongens (en meiden): op naar de iPhone 8 en 8 Plus (in september 2018…!!) of zou dat supergrote scherm dan toch weer iPhone PRO heten? Ook niet verkeerd. iPhone 8 en iPhone PRO, voor de liefhebbers. 😄

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.