Reacties voor: Teardown van iPhone 8: nieuwe componenten, maar repareerbaarheid is identiek

iFixit is begonnen aan zijn traditionele teardown van de iPhone 8. Qua repareerbaarheid is veel hetzelfde gebleven maar de teardown is dan ook nog in volle gang.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Prima specs maar vormgeving daar ben ik nu na 4 jaar echt volledig op uitgekeken.
    Jammer dat ze niet het X design hebben genomen, zonder Face ID en met de home knop oplossing zoals Samsung die heeft ehhh…”uitgetest”

  2. Origineel geplaatst door jero98
    Jammer dat ze niet het X design hebben genomen

    Die is nog niet verkrijgbaar!
    Pas vanaf 3 nov.

  3. Origineel geplaatst door jero98
    Prima specs maar vormgeving daar ben ik nu na 4 jaar echt volledig op uitgekeken.
    Jammer dat ze niet het X design hebben genomen, zonder Face ID en met de home knop oplossing zoals Samsung die heeft ehhh…”uitgetest”

    Nog een jaartje wachten vermoed ik, dan wordt de hele iPhone lijn geupdate naar het ontwerp van de X en hopelijk ook de prijs wat naar beneden. Want dit gaat nergens over 🙂

  4. Origineel geplaatst door jero98
    Jammer dat ze niet het X design hebben genomen

    Origineel geplaatst door Arie
    Die is nog niet verkrijgbaar!
    Pas vanaf 3 nov.

    OK dat snap ik, en er moet ook een verschil blijven met de X, maar een heeeeel klein beetje smallere bezels, dat had na 4…5 jaar toch wel gekund, niewaar ?

  5. Ben in staat om de 8 te halen maar trap er niet in. Ff paar weekjes wachten dan maar 😬 voor de X.

  6. @Mike: Hier hetzelfde… alleen is het wel wat meer dan een paar weekjes. Heb de X al besteld via yourmacstore.. hopen dat het allemaal goed gaat en ik de X gelijk op 3 nov krijg!!

  7. Origineel geplaatst door Kevin
    @Mike: Hier hetzelfde… alleen is het wel wat meer dan een paar weekjes. Heb de X al besteld via yourmacstore.. hopen dat het allemaal goed gaat en ik de X gelijk op 3 nov krijg!!

    Zou er niet vanuit gaan, Apple geeft eigen stores eerst voorraad en gaat daarna vaak de providers af.
    Je beste gok zou zijn met de iPhone Apple Store app je iPhone X als favoriet op te slaan, Kun je namelijk om 9:01 als de pre-order begint direct door klikken naar reserveren en ophalen.

  8. Met de jaren word ik steeds meer uitgekeken op apple ze zijn tegenwoordig niet meer zo vernieuwend als iedereen claimed. Die zogenaamde iphone 8/7s is een grap. Denk dat ik maar de samsung s8 erbij neem uit protest

  9. Dus als ik het goed lees kan ik beter van de 6 overstappen naar de 7 ipv maar de nieuwe 8.
    Want als er toch geen verschil is en de batterij juist nog minder is.
    Dan kan ik voor minder geld dus gewoon de 7 pakken?!

  10. Ik heb even wat punten in het artikel verduidelijkt. iFixit kijkt namelijk met de bril van ‘repareerbaarheid’ en daar slaat dan ook de opmerking op dat veel hetzelfde is gebleven. Het gaat dan specifiek om de manier waarop het scherm is bevestigd en de plaatsing van de batterij, etc. Er zitten natuurlijk wel nieuwe hardwarecomponenten in en er zitten ook nieuwe functies in het toestel. Maar de teardown van iFixit richt zich vooral op de vraag waar de schroefjes en lijmklodders zitten.

  11. Die iPhone x hype gaat nergens over dikke bezels en een dikke lip. Waardoor je dus filmpjes en dergelijke gecropt gaat zien. €1300 voor 256gb en zo veel extra krijg je niet viel me echt vies tegen. Zou dan liever voor een 8 plus gaan.

  12. Origineel geplaatst door jero98
    Prima specs maar vormgeving daar ben ik nu na 4 jaar echt volledig op uitgekeken.

    Na 3 jaar vervang ik mijn 6 voor een 8. De Porsche 911, Vespa en KitchenAid zien er al tientallen jaren hetzelfde uit. Daar hoor je terecht niemand over klagen. Een goed ontwerp hoeft immers niet telkens veranderd te worden.

  13. @Paul: Bij alles is wel een vergelijking te vinden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.