Reacties voor: Waarom iOS 11.1 een belangrijke update voor de iPhone 8 lijkt te worden

Het is niet de hardware maar juist de software die voor problemen bij de iPhone 8 zou zorgen. Volgens een bron zouden draadloos opladen en gebruik van de 3D-camera daarom pas in een latere update toegevoegd worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Als touchid toch niet in het scherm verwerkt wordt en gezichtsherkenning het wel wordt maar we nog geen werkende hebben…euh hoe unlock je dan je telefoon. Ik denk overigens allemaal bs nieuws. Zal echt nog wel spannend zijn maar het is nog 2 maanden voordat de nieuwe telefoon uitkomt en Apple gooit er gewoon een bak mensen op en dan komt het gewoon klaar zoals gepland.

  2. Ik denk dat je dit soort geruchten maar met een grove korrel zout moet nemen. Was het Apple zelf laatst niet die zei dat ze juist de “surprise factor” terug wilde brengen? Wat let ze dan om zo nu en dan wat valse geruchten in uit te brengen? Het enige dat we eigenlijk weten is dat er in September een nieuwe iPhone wordt uitgebracht. En dat is het dan wel zo’n beetje.

  3. @Mike: Wat dacht je van unlocken met een pincode…

  4. Als heel die productie nog moet beginnen en in “September” in de winkels moeten liggen?? Ik geloof er niks van. Alle productie apparatuur en de gehele keten moet dan ook klaar zijn. Maar als ze het nu allemaal nog niet weten…
    daarom net als de overige reacties, het blijven geruchten, en ik denk dat Apple het zo er niet laat komen. Of ze moeten hem in zijn geheel doorschuiven met alles.

  5. Ik denk niet dat Apple TouchID laat vallen. Eventuele gezichtsherkenning komt er hooguit bij en dan vooral ook vanwege de mogelijkheden voor AR.

  6. Ik denk dat dit hetzelfde verhaal is als dat sinterklaas ieder jaar problemen heeft met de intocht. groetjes Microsoft Piet.

  7. Apple zou nooit touch ID op de achterkant plaatsen, het verbaast me dat ze hier enigsinds over nagedacht hadden. Touch ID komt in het scherm of op de grotere sluimerknop. De sluimerknop zou een uitstekende alternatief zijn. Het werkt op tafel, wat anders niet had gekund

    Gezichtsherkenning zou ook veel beter werken dan bij de concurrentie, naar geruchten krijgt de iPhone 8 Infra rood sensors en een 3D camera. Waardoor het werkt in het donker, plat op tafel terwijl je er voor, naast of achter zit. En last but not least; je kunt in tegenstelling tot de concurrentie niet simpel weg een foto voor de camera houden en unlocken maar.

    Ook met een 3D print van jou gezicht kan het moeilijk, aangezien je gezicht echt tot in detail wordt gescant, mist het ook maar 1 tintje van je oogkleur dan is het al geen match. Hierdoor hoop ik dat het mogelijk is om meerdere scans te maken zodat wanneer je gekleurde lenzen draagt dat ook geen probleem wordt.

  8. @Rico: Maar wie draagt er dan ook gekleurde lenzen?

  9. @Ferry: ook al zoiets ja

  10. @Swen: Lenzen? Als ik een avond stevig in de kroeg doorhaal heb ik wallen onder mijn ogen en zijn ze rood. Zou wel handig zijn als ik mijn telefoon dan nog kan gebruiken om een taxi te bellen. Of moet ik dan een foto van mezelf meenemen in nuchtere toestand 😉 Pin zal nog wel blijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.