Reacties voor: ‘iPhone 8 van 5,8-inch krijgt glazen behuizing, 4,7-inch iPhone van aluminium’

De nieuwe iPhones komen in drie formaten, namelijk 4,7-, 5,5- en 5,8-inch. Alleen de 5,8-inch iPhone 8 zou een glazen behuizing krijgen, terwijl de 4,7-inch versie van aluminium is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Heftig! Of het allemaal waar is valt te bezien maar ik wordt hier alvast blij van

  2. Oke lekker overzichtelijk allemaal zo. Beetje Samsung achtig.

  3. Broekzakken vergroten ook ? ๐Ÿ™‚

  4. Origineel geplaatst door Werner
    Broekzakken vergroten ook ? ๐Ÿ™‚

    Met een glazen behuizing zou ik het zelfs afraden hem in je broekzak te steken.

  5. En voorlopig houden we al die geruchten nog wel een half jaar. Tot die tijd is nog helemaal niets zeker.

  6. Digitimes… moet ik nog meer zeggen.

  7. Aluminium behuizing met glazen Apple logo om draadloos op te laden…

  8. Als die “8: ook maar een beetje op de rendering lijkt: Laat maar dan, Als ik mijn 6+ nu fatsoenlijk beet pak, heb ik al ongeveer delen van de muis van mijn hand in beeld ..

  9. Het enige dat ik hoop is dat de 4,7 fysiek kleiner wordt door de afwezigheid van de randen. Ik heb nooit kunnen wennen aan het grote formaat van de 6 (7). Ben dus “terug” naar een SE en dat formaat bevalt zoveel beter. Ik hoop dus zo dat de afmetingen van de nieuwe 8 dus kleiner worden. Please Apple?
    Medestanders??

  10. @Jeroen: absoluut jeroen. Heb ook de 5SE en is in mijn ogen perfect.
    Stoppen met die grote veel te platte telefoons.
    Gewoon SE formaat, handelbaar en maak hem ook maar 2 mm dikker voor een nog betere accu.

  11. @Jeroen: Zeker, voor mij ook liever een handzame iPhone als de 5S. En we zijn, in NL iig, niet de enigen zoals laatst ook bleek uit dat onderzoek naar gebruikte smartphones (ipv verkochte). De kleine maatjes, zelfs 4 en 4S, doen het beter dan de diverse plussen ๐Ÿ˜„ (en de 4″ en 4.7″ modellen blijken aardig in evenwicht).

    Moet nog zien of ook maar iemand op een 5,8″ bakbeest zit te wachten. Hoe ‘vernieuwend’ ook, ik hoor Tim C. nu al ronken: the biggest iPhone ever ๐Ÿ˜

  12. Sorry hoor maar dit is nog erger dan wat Samsung doet.

    Ik zit al te kijken of ik de nieuwe Samsung ga halen want Apple begint met de jaar steeds minder te worden bijna niks nieuws onder de zon zelfs de design is zolang het zelfde gebleven maar dat is mijn mening ik hoop dat Apple me gaat verassen maar ik gok dat dat niet gaat gebeuren.

  13. Hebben ze dan helemaal niets geleerd van Steve Jobs. Steek je energie in 1 hele goeie smartphone ipv veel verschillende modellen.

  14. Geruchten, geruchten … net zo vermoeiend als alternative facts, zucht

  15. Ik zou een oude slogan van stal willen halen en aan Apple willen voorleggen: “Compact is the only way to go”.

  16. Het gaat alle kanten op met de schermgrootte van de iPhone 8… gisteren was het 5 inch, nu weer 5,8 inch. Naja we zullen wel zien ๐Ÿ˜Œ

  17. Please, geen gebogen scherm… De bezels kleiner maken is een ding, maar een gebogen scherm zoals bij de Galaxy Edge is gewoon verschrikkelijk. Het is irritant om vast te houden, extra gevoelig voor valschade (een hoesje helpt niet echt aangezien je dan meteen weer je schermranden bedekt).. ik kan er echt geen enkel voordeel in zien.

    Het Meizu model daarentegen (het hele front als scherm) is een stuk beter. Zolang er maar ruimte blijft voor covers of bumpers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.