Reacties voor: ‘iPhone 8-scherm niet zo sterk gebogen als Galaxy S8’

De iPhone 8 krijgt een OLED-scherm dat niet zo sterk gebogen is als de Galaxy S8. Daardoor ontstaat een minder sterk 'infinity'-effect.

Reacties: 55 reacties

  1. 1000 dollar wordt in Nederland 1200 euro inclusief belastingen.. Ik vind de prijs echt te bizar, vooral als je het vergelijkt met Android toestellen..

  2. Idd, veel te prijzig….. maar ik ben wel blij dat het niet zulke gebogen randjes gaat krijgen.

  3. Wordt onderhand alleen een toestel voor de rijken.

  4. Zou een verstandige keuze zijn van Apple.

  5. Samsung is Apple op het gebied van hardware inmiddels ver voorbij voor minder geld………jammer dat er geen ios op draait.

  6. Ik heb een sterk vermoeden dat Apple enorm gaat tegenvallen dit jaar (wederom). De concurrentie is er al lang voorbij gevlogen met macht 3.

  7. Apple loopt inderdaad ver achter op de concurrent,
    Je koopt elke twee jaar weer het zelfde toestel een paar milliseconden sneller thats it. Totaal geen toegevoegde waarde om een nieuwe iphone aan te schaffen. Dat wordt dit jaar toch echt Een Galaxy s8.

  8. Waarom doet men alsof er geen andere smartphone merken bestaan. Het is alleen Samsung (of Apple) wat de klok slaat.

  9. Mocht Apple dit jaar niet met een Samsung achtige desgin komen dat stap ik over op Samsung. Ondanks android. Iphone is een prima toestel maar jaren het zelfde desgin begint nu toch echt saai te worden als je ziet wat Samsung heeft neergezet met de S8.

  10. Laatste iPhone voor mij.

    – te duur
    – te beperkt
    – te weinig innovatie

    Hetzelfde geldt voor de Apple watch en Apple tv.

    Als je kijkt wat je mogelijkheden zijn met een simpele chromecast. En daarbij komend blokkeerde Apple werkende diensten.

  11. Ik heb ook wel zin in de nieuwe Sony en welk os maakt niet zo veel uit. Apple is over and out. Ook mbt de pc stap ik weer terug naar Windows voor LR en PS cc.

  12. Altijd groot Apple fan geweest, maar moet eerlijk zeggen dat de Samsung S8 wel een enorm mooi apparaat is, hoor.

    Wanneer Apple niet met een soortgelijk —qua prijs en design gaat komen, ga ik over op Samsung. Voor het eerst in mijn leven.

  13. Apple gaat dit jaar zeker innoveren. Kom op jongens, Apple moet wel want anders zullen ze verlies gaan draaien als je kijkt naar de concurrentie. En daarnaast: Android blijft Android en iOS blijft iOS. Hoe mooi een toestel ook is, het gaat ook echt wel om de binnenkant qua wat software betreft. Ik weet zeker dat Apple onze ogen zal doen verbazen dit jaar.

    Hoe dan ook, ik blijf trouw aan Apple. Want ik weet wat voor topbedrijf het is en dat ze innovatief en slim denken.

  14. Apple komt dit jaar met de iPhone 8/8+ dat is al zeker. Ik geloof persoonlijk niet dat dit over de €1000 gaat kosten want dat zou Apple niet kunnen doen. Ze weten hoe goed hun iOS is maar als je de prijs zo erg opdrijft, jaag je vanzelf mensen weg. De S8 is een goed en mooi toestel en dat is ook waar. Overstappen voor mij wordt het alleen niet! 😁😏 en wat betreft die innovatie, wacht maar eens op de ideeen die nu nog worden uitgewerkt. Over een half jaar ziet de wereld er wel anders uit op het gebied van Apple

  15. @V.D.B.: Dat dachten we met de iphone 7 ook het is gewoon wederom een iphone 6 geworden.

  16. @Exxelent: Precies! Het is tijd dat Apple wakker wordt van de ‘wat we ook maken ze kopen het toch syndroom’. Zo niet dan wordt het klappen ontvangen voor Apple.

  17. Wat een negativiteit hierboven. Koop dan lekker een Samsung, veel plezier met Android. Er is vast ergens een Samsung pagina/Android pagina waar je kan lopen kwijlen over die zooi.

  18. Tijd voor SamsungCulture..

    Origineel geplaatst door MLVC
    Wat een negativiteit hierboven. Koop dan lekker een Samsung, veel plezier met Android. Er is vast ergens een Samsung pagina/Android pagina waar je kan lopen kwijlen over die zooi.

    Zo is dat, wij zijn voor Apple dus supporten we zonder na te denken! Net als Kim Jong-un die een toespraak houdt voor een menigte. Gewoon geen kritiek uiten en altijd juichen!

  19. @MLVC: Ik heb erg veel liefde voor IOS en de filosofie van Apple. En uiteraad niemand is verplicht om een iphone te kopen. Maar als trouwe Apple klant mogen we toch wel kritiek uiten? We mogen toch wel een beetje vernieuwing in desgin willen? Het is al jaren de zelfde koek.

  20. Het enige wat mij kan schelen is de gebruikerservaring en die is perfect van mijn iPhone 7 en dat zal straks ook weer goed zijn bij de 8s als ik aan de beurt ben. iOS werkt gewoon perfect

  21. Il ben ook een echte Apple fan maar ga ook eerst eens kijken wat ze gaan aanbieden! En van die verkoopsrecorden ben ik ook niet zo zeker want de prijs is echt wel te veel aan het worden, ongeacht of je het wil of kan betalen.

  22. Voor de mensen die de s8 zo geweldig mooi vinden, bekijk de foto’s van de achterkant eens. Daarnaast doet Samsung Apple gewoon na. Zo is het begonnen, zo is het nog steeds. Maar omdat Samsung elk jaar een paar maanden voor Apple is doen ze het al van tevoren na.

    Of dat een probleem moet iedereen allemaal zelf weten, maar wel even fijn om vermeld te hebben.

  23. @Daan: Zo was het jaren geleden ja. De laatste jaren lijken de Samsungs niet meer op de iPhones. (Mijn mening)

  24. ‘Samsung lijkt het geruchtencircuit over Apple iPhone goed in de gaten te hebben gehouden’….
    Heeft Samsung ooit wat anders gedaan??!

    @KM: hoezo Samsung levert meer voor minder geld?! de Samsung S8 en S8+ zijn respectievelijk een paar tientjes dúúrder en één tientje goedkoper dan de iPhone 7 en 7 Plus…..dus eh… die bewering is gewoon onzin!

  25. Origineel geplaatst door Melvin
    @Daan: Zo was het jaren geleden ja. De laatste jaren lijken de Samsungs niet meer op de iPhones. (Mijn mening)

    Dat is het ook niet. Samsung innoveert niet. Het probeert wanhopig de Apple geruchtenmachine in haar eigen ontwerpen te integreren. In plaats van dat ze nu eens een eigen visie neerzet blijft ze maar desperaat naar Apple en de geruchtenmachine kijken.

    Persoonlijke noot, na mijn laatste Samsung miskoop in 2007 heb ik destijds besloten nooit meer een Samsung telefoon aan te schaffen. Apple heeft me nog nooit teleurgesteld dus daar blijf ik dit jaar ook weer bij.

  26. Samsungculture?

  27. @Richard: er is alleen 1 verschil. Bij Apple blijft het bij geruchten. En Samsung maakt die geruchten waar.

  28. Krijg voor mijn verjaardag van mijn vriendin Apple AirPods. Super innoverend en vernieuwend. En -zie youtube- niet kapot te krijgen. Al het gehannes met dat snoertje van de earpods, zo ouderwets, achterhaald en passee! En laat mij nu in mijn verbeelding zien, een mooie vrouw met Airpods in haar oor en naar een favoriete muzieknummer zoekend op de geheel glazen superdunne iPhone 8 op een bankje aan de Scheveningse boulevard in de lente. Wat kan het leven mooi zijn.

  29. Origineel geplaatst door Arie de Grote
    1000 dollar wordt in Nederland 1200 euro inclusief belastingen.. Ik vind de prijs echt te bizar, vooral als je het vergelijkt met Android toestellen..

    Natuurlijk is dat bizar! €1200 is een bak geld, waar je hard voor moet werken! Precies ook mijn rede om dat geld in mijn zak te houden. Nieuwe iPhone’s komen en gaan.
    Voor mij dus zinloos om daar zoveel geld aan uit te geven.

  30. Mensen die Samsung in de mond nemen zijn dol op nutteloze features.
    Op welk vlak is Samsung Apple voorbij?
    -geen.

  31. Origineel geplaatst door V.D.B.
    Hoe dan ook, ik blijf trouw aan Apple. Want ik weet wat voor topbedrijf het is en dat ze innovatief en slim denken.

    Dat is nu juist het probleem, ze WAREN innovatief. De laatste tijd is het echt een enorm log en saai bedrijf geworden. Ze spelen te veel op save. Momenteel is maar een ding belangrijk en dat is winst met zo min mogelijk middelen. Je ziet het echt terug in de huidige producten, ze lijken allemaal op elkaar en bestaan uit dezelfde onderdelen, lekker goedkoop. Uiteraard betaalt je wel de hoofdprijs. De software ontwikkeling (behalve iOS) ligt voor mijn gevoel ook stil.

    Ik kijk nog even de kat uit de boom en geef geen Euro uit aan de huidige Apple producten.

  32. @Cihan: Kritiek mag, maar het lijkt af en toe meer op een Samsung fanpage terwijl Samsung echt niet het wiel heeft uitgevonden.

  33. Beetje gekleurd artikel. “Samsung heeft het geruchtencircuit in de gaten gehouden” omdat hij op de iPhone 8 lijkt. Alsof Samsung de telefoon in de afgelopen 2 maanden heeft ontwikkeld. Ook Samsung werkt het hele jaar door aan een volgende telefoon.
    Ik ben absoluut geen fan van Samsung & Android, maar dit vind ik een opmerking die totaal niet klopt. Overigens ben ik wel een klein beetje fan van de S8…

  34. Origineel geplaatst door Niels
    @Cihan: Kritiek mag, maar het lijkt af en toe meer op een Samsung fanpage terwijl Samsung echt niet het wiel heeft uitgevonden.

    Het enige wat Apple uitvindt zijn manieren om hun toestellen te kopiëren. iPhone 6 -> iPhone 7.
    Apple watch -> Apple watch series
    MacBook pro in augustus uitgekomen in januari alweer een RAM update.

    Weetje wat Apple goed kan? Geld verdienen en de gebruiker er niets voor terug geven.
    Een besturingssysteem wat continue beberkt wordt omdat Apple dat wil. Kijk naar 32bit apps. Daarvoor heb ik betaald en ik gebruik ze nog steeds. Soms dagelijks: maar omdat Apple iets wilt moet ik het maar accepteren? No way.
    Waarom mag ik beamer niet meer gebruiken? Omdat Apple dat wilt.

    Ik ben helemaal klaar met dit gezeik. En als ik het om me heen bekijk zijn er heel veel mensen met mij.

    Verandert dit niet dan word dit hopelijk een klap in het gezicht van Apple. Misschien gaan ze dan nadenken.

  35. Origineel geplaatst door KM
    Samsung is Apple op het gebied van hardware inmiddels ver voorbij voor minder geld………jammer dat er geen ios op draait.

    Perfecte opmerking. Helemaal mee eens!

  36. Die dure prijs is alleen voor het Pro model,
    De normale 7s (die ook super snel is) zal waarschijnlijk even veel kosten als de iPhone 7. De Samsung S8 is mooi maar apple moet wel innoveren anders gaat hun aandeel omlaag terwijl het nu super hoog staat. Dus dat is wachten op de iPhone Pro

  37. Origineel geplaatst door V.D.B.
    Hoe dan ook, ik blijf trouw aan Apple. Want ik weet wat voor topbedrijf het is en dat ze innovatief en slim denken.

    Innovatief? Haha net als die eerste Apple watch waar geen gps in zat. Alle andere smartwatches hadden het al. Eerst even cashen en dan eentje uitbrengen die wel gps had. Dan nog durven beweren dat men innovatief is? 😂 ja innovatief in omzetmaximalisatie

    Origineel geplaatst door Zayn
    Beetje gekleurd artikel. “Samsung heeft het geruchtencircuit in de gaten gehouden” omdat hij op de iPhone 8 lijkt. Alsof Samsung de telefoon in de afgelopen 2 maanden heeft ontwikkeld. Ook Samsung werkt het hele jaar door aan een volgende telefoon.

    Klopt helemaal. Zo wordt het wel een beetje raar. Dus als iedereen maar iets roept wat Apple mogelijk zou kunnen gaan doen en een concurrent doet het…. dan kopiëren ze de boel terwijl Apple nog niets heeft uitgevoerd. Lijkt me de omgekeerde wereld. Dan kan iedereen wel stoppen met innoveren want ze kopiëren bij voorbaat al Apple na. Beetje lachwekkend als het niet zo treurig was

  38. Leuk voor de mensen die geld teveel hebben.
    Maar die over willen stappen: mensen, kijk nou niet meteen naar Samsung. Kijk ook eens naar de ZTE AXON 7. Wat een geweldig toestel, scherm en super dolby geluid. En dat voor 410 op Amazon.

  39. Dinsdagmiddag zit ik hier rustig op mijn stoeltje in de tuin, en zie ik opeens het scherm van mijn Watch loshangen. Meteen gebeld en ondanks verlopen garantie, heb ik nu een refurbished exemplaar om mijn pols hangen. Dat word dus met 2,5 dag geregeld, zonder kosten.

    Dat is waarom ik altijd Apple zal blijven kiezen. Het loopt en als er zich onverhoopt een fabrieksfout voordoet (Zelfs door derde goedgekeurde partijen; mijn ipad pro werd ook vervangen nadat er krassen opgekomen waren door de logitech cover met toetsenbord) zal Apple ervoor zorgen dat de klant zo kort mogelijk zonder zit.

    Je betaald dus voor service, operating systeem en apparaat in een, dat schijnen mensen wel eens te vergeten.

  40. Origineel geplaatst door Rumor
    Een besturingssysteem wat continue beberkt wordt omdat Apple dat wil. Kijk naar 32bit apps. Daarvoor heb ik betaald en ik gebruik ze nog steeds. Soms dagelijks: maar omdat Apple iets wilt moet ik het maar accepteren? No way.

    Wat een onzin…
    Als jij je 32bit apps wilt blijven gebruiken doe je toch geen os upgrade? Niemand die je verplicht…
    Ik hoor niemand zeuren dat zijn oude Win 95 applicaties niet kunnen draaien op Windows 10.

  41. Origineel geplaatst door KM
    Samsung is Apple op het gebied van hardware inmiddels ver voorbij voor minder geld………jammer dat er geen ios op draait.

    Origineel geplaatst door Ruud
    Perfecte opmerking. Helemaal mee eens!

    Noem eens een voorbeeld op het gebied van hardware dan?
    Heb je de prijzen überhaupt bekeken?
    Samsung S8 > 799,-
    iPhone 7 > 769,-

  42. @Bas Bloemink: Haha Windows 95 wat 22 jaar oud is niet nee?
    Moet ik jou vertellen dat er nog anderhalf jaar geleden 32 bits gemaakt werden EN door Apple werden GOEDGEKEURD?

    Nee maar de services van Apple zijn perfect.

  43. Een Periscope-video van een Spaanse gebruiker toont hoe hij een Samsung Galaxy S8 ontgrendelt met behulp van een portretfoto. Door de foto op het scherm van een andere telefoon voor het toestel te houden, krijgt hij toegang via gezichtsherkenning.

    Innovatie van Samsung hahaha, hebben weer eens goed nagedacht daar😂

  44. Ach je kan altijd nog alleen de vingerafdrukscanner gebruiken als hij op tafel ligt, toch…😉

  45. Origineel geplaatst door Eric
    Ach je kan altijd nog alleen de vingerafdrukscanner gebruiken als hij op tafel ligt, toch…😉

    Hoe gaat Apple dit ondervangen dan? Een gezichtsvorm blijft een gezichtsvorm.

    Maar Samsung heeft de irisscanner
    Haha

  46. @Eric: je bent snel vergeten dat je de vingerafdrukscanner van de iphone met je tepel kon ontgrendelen😄

  47. Origineel geplaatst door ACTA Est fabula
    Tijd voor SamsungCulture..

    Origineel geplaatst door MLVC
    Wat een negativiteit hierboven. Koop dan lekker een Samsung, veel plezier met Android. Er is vast ergens een Samsung pagina/Android pagina waar je kan lopen kwijlen over die zooi.

    Zo is dat, wij zijn voor Apple dus supporten we zonder na te denken! Net als Kim Jong-un die een toespraak houdt voor een menigte. Gewoon geen kritiek uiten en altijd juichen!

    😂😂😂

    Beste reactie 👍

    Al komt deze:

    Origineel geplaatst door Sandra
    Waarom doet men alsof er geen andere smartphone merken bestaan. Het is alleen Samsung (of Apple) wat de klok slaat.

    ook een eind in die richting (maar die verliest op punten door weglating van de toevoeging dat het zelfs niet alleen tussen iOS en Android gaat 😉).

  48. @Erik: Dus je wilt ook een Ferrari kunnen kopen omdat anderen dat kunnen?

  49. Origineel geplaatst door Rumor

    Origineel geplaatst door Eric
    Ach je kan altijd nog alleen de vingerafdrukscanner gebruiken als hij op tafel ligt, toch…😉

    Hoe gaat Apple dit ondervangen dan? Een gezichtsvorm blijft een gezichtsvorm.

    Maar Samsung heeft de irisscanner

    Haha

    Ja en heb gelezen hoe gemakkelijk die in gebruik is haha😉

  50. Origineel geplaatst door Rumor
    @Bas Bloemink: Haha Windows 95 wat 22 jaar oud is niet nee?

    Moet ik jou vertellen dat er nog anderhalf jaar geleden 32 bits gemaakt werden EN door Apple werden GOEDGEKEURD?

    Nee maar de services van Apple zijn perfect.

    Wel bij de feiten blijven, Rumor.

    Apple introduceerde de eerste 64 bit processor (de A7) op 10 september 2013. Dat is zo’n 3,5 jaar geleden.

    Sinds juni 2015 verplicht Apple app-ontwikkelaars om 64 bits ondersteuning in hun app of app update in te bouwen. Doe je dat niet, dan keurt Apple jouw app of app-update niet goed. Een app die nu nog geen 64 bits ondersteuning aanbiedt is dus minimaal 22 maanden niet geupdated.

    Zo lang jij iOS 10.3 gebruikt zullen 32 bits apps gewoon blijven werken.

    Je mag hiervan vinden wat je wilt, maar ik vind op basis van deze feiten dat Apple erg netjes te werk gaat.

    En plaats het eens in perspectief. Om welke 32 bits apps gaat het eigenlijk? Hoeveel heb je voor deze betaald? Wie is verantwoordelijk om die up to date te houden? (Spoiler-alert: niet Apple.) Zijn er 64 bits alternatieven? (Meestal wel.)

    Het is storm in een glas water, als je het mij vraagt.

  51. Origineel geplaatst door HaJee

    Origineel geplaatst door Rumor
    @Bas Bloemink: Haha Windows 95 wat 22 jaar oud is niet nee?

    Moet ik jou vertellen dat er nog anderhalf jaar geleden 32 bits gemaakt werden EN door Apple werden GOEDGEKEURD?

    Nee maar de services van Apple zijn perfect.

    Wel bij de feiten blijven, Rumor.

    Apple introduceerde de eerste 64 bit processor (de A7) op 10 september 2013. Dat is zo’n 3,5 jaar geleden.

    Sinds juni 2015 verplicht Apple app-ontwikkelaars om 64 bits ondersteuning in hun app of app update in te bouwen. Doe je dat niet, dan keurt Apple jouw app of app-update niet goed. Een app die nu nog geen 64 bits ondersteuning aanbiedt is dus minimaal 22 maanden niet geupdated.

    Zo lang jij iOS 10.3 gebruikt zullen 32 bits apps gewoon blijven werken.

    Je mag hiervan vinden wat je wilt, maar ik vind op basis van deze feiten dat Apple erg netjes te werk gaat.

    En plaats het eens in perspectief. Om welke 32 bits apps gaat het eigenlijk? Hoeveel heb je voor deze betaald? Wie is verantwoordelijk om die up to date te houden? (Spoiler-alert: niet Apple.) Zijn er 64 bits alternatieven? (Meestal wel.)

    Het is storm in een glas water, als je het mij vraagt.

    Naja dan zat ik er 4 maanden naast. Blijft het feit dat ik vind dat je minimaal 3 jaar van een gekochte app mag verwachten dat die werkt. Kijk, Apple wilt Een goedkeuringssysteem voor apps. Hierdoor mag je verwachten dat het aan bepaalde kwaliteitseisen mag voldoen. En ik vind dat ze hier de plank mee misslaan. Je kan 22 maanden nadat je de app goedkeurde, niet afwijzen omdat jij dat als bedrijf zomaar in gaat voeren.
    En dat is met veel dingen met Apple.
    Kijk naar de beamer app die ineens niet meer werkt en dan ook nog is zonder aankondiging.
    NFC chip die in al onze toestellen zit maar ongebruikt omdat Apple zijn eigen Apple pay wilt doordrukken.
    Dat wij betalen, want zo is het, voor iets wat vanaf volgens mij de iPhone 5s aanwezig is maar ongemoeid blijft, zou hun een worst zijn.

    En dat is nou juist wat er tegen me borst stuit. Maar wel de hoofdprijs willlen vragen.

    Apple blijft het communisme onder de techware. Ze domineren, soms manipuleren en drukken tegen de zin van gebruikers dingen door.

    Blijft een feit dat iOS goedwerkt. Maar de tussenstand tussen en Android van vroeger en nu is een enorm verschil.

  52. Mijn vrouw is al jaren Samsung fan en krijgt 19 april de galaxy s8, ik ben erg benieuwd, vind hem er iig al prachtig uitzien dus zal kijken of ik voor een nieuwe iPhone ga of niet 🙂

  53. Hier ook groot Apple fan. De nieuwe Samsung S8 is een waanzinnig mooi toestel. Alleen jammer dat deze niet op iOS draait. Uiteindelijk bepaald dat het gebruiksgemak.

  54. Origineel geplaatst door Cihan
    Mocht Apple dit jaar niet met een Samsung achtige desgin komen dat stap ik over op Samsung. Ondanks android. Iphone is een prima toestel maar jaren het zelfde desgin begint nu toch echt saai te worden als je ziet wat Samsung heeft neergezet met de S8.

    Dit riep je 5 jaar geleden al op nujij.nl maar blijkbaar vind je het alleen maar prettig om jezelf voor de gek te houden. Of is het voor jou misschien een kwestie dat je bang bent dat mensen je niet voor vol aanzien omdat je geen iPhone hebt?

  55. Origineel geplaatst door Rumor

    Origineel geplaatst door Niels
    @Cihan: Kritiek mag, maar het lijkt af en toe meer op een Samsung fanpage terwijl Samsung echt niet het wiel heeft uitgevonden.

    Het enige wat Apple uitvindt zijn manieren om hun toestellen te kopiëren. iPhone 6 -> iPhone 7.

    Apple watch -> Apple watch series

    MacBook pro in augustus uitgekomen in januari alweer een RAM update.

    Weetje wat Apple goed kan? Geld verdienen en de gebruiker er niets voor terug geven.

    Een besturingssysteem wat continue beberkt wordt omdat Apple dat wil. Kijk naar 32bit apps. Daarvoor heb ik betaald en ik gebruik ze nog steeds. Soms dagelijks: maar omdat Apple iets wilt moet ik het maar accepteren? No way.

    Waarom mag ik beamer niet meer gebruiken? Omdat Apple dat wilt.

    Ik ben helemaal klaar met dit gezeik. En als ik het om me heen bekijk zijn er heel veel mensen met mij.

    Die 32bit apps, zijn die eigendom van Apple of van de ontwikkelaar? Apple heeft 1,5 jaar terug al aangegeven dat de apps omgezet moeten worden naar 64bit, echter is het de ontwikkelaar die er geen heil meer in ziet om dit te doen. Wat jij dus wil is dat de ontwikkelaar van de door jouw betaalde apps de technische vooruitgang tegen blijft houden omdat ze hun app niet willen updaten! Je klaagt over de verkeerde partij, je moet de ontwikkelaar ter verantwoording roepen en niet Apple.
    Verandert dit niet dan word dit hopelijk een klap in het gezicht van Apple. Misschien gaan ze dan nadenken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.