Reacties voor: ‘iPhone 8 met OLED-scherm werkt ook met irisscanner’

Behalve het OLED-scherm, zou de iPhone 8 zich ook onderscheiden met een irisscanner. De testproductie van de chips en onderdelen zouden bovendien eerder van start gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Can’t wait!!!

  2. Even afwachten lijkt mij.
    Bijna elk jaar zijn de vroege rumors veel mooier dan het daadwerkelijke product in september

  3. Ik kan me voorstellen dat een iris- of gezichtsscanner als extra beveilig zou kunnen gelden, want sneller dan ontgrendelen met je vinger kan bijna niet: ik houd mn vinger al op de scanner tijdens het pakken, nog voordat ik m’n telefoon zie.
    Ontgrendelen met je vingerafdruk dus, en gedurende het gebruik erna checkt de iPhone of je echt wel dezelfde persoon bent. Zo zou je kunnen voorkomen dat een nagemaakte vingerafdruk gebruikt wordt.

    En wellicht als toegevoegde functionaliteit bij het fotograferen: zodat gezichten altijd goed belicht zijn en rode ogen automatisch gecorrigeerd worden?

    Ach, we zien wel 😊

  4. Ik hoop dat meneer Ming gelijk krijgt. Zou wel weer ‘s leuk zijn, zo’n nieuwe feature. Maar ik geloof niet dat Apple iPhones gaat uitbrengen met verschillende nummers. Dat geeft alleen maar verwarring. Daar beginnen ze niet aan.

  5. Ben hier geen voorstander van. Ze kunnen op die manier een soort paspoort van maken van je, met alle kennis dat ze hebben van je.

  6. Goh, hopelijk blijft de verf wel zitten!

  7. Behalve het OLED-scherm, zou de iPhone 8 zich ook onderscheiden met een irisscanner

    Hûh? En ik maar denken dat je om je te onderscheiden juist iets bijzonders, liefst unieks, moest doen … 🤔
    Geldt voor geen van beide, nl al lang bij concurrenten verkrijgbaar en (daar) sowieso geen toegevoegde waarde – eerder ‘t tegendeel.

  8. @Ferryman: waarschijnlijk komt apple met iets, waarbij t wel weer werkt! En daar zijn ze gewoon goed in

  9. Mijn tent staat al klaar:)

  10. @Eric: “It just works” bedoel je zeker? En “Ooit waren ze daar goed in” !?

    Maar inmiddels hebben ze een CEO zonder ‘t perfectionisme en de bemoeizucht van z’n voorganger, en kennelijk geen QA divisie van enige betekenis om dat gemis op te vangen… Met alle gevolgen vandien (voor SW én HW) 😢

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.