Reacties voor: ‘Alle nieuwe iPhones van 2017 krijgen een True Tone-display’

Volgens bronnen krijgen de iPhone 7s, iPhone 7s Plus en de iPhone 8 een True Tone-display. True Tone wordt al gebruikt in de 9,7-inch iPad Pro en zorgt ervoor dat kleuren beter over komen bij wisselend omgevingslicht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Revolutionair….
    Ik begin toch langzamerhand te denken aan een overstap naar de S8 van Samsung. Krijg namelijk het idee dat de iPhone wat gedateerd is.

  2. Origineel geplaatst door Mark
    Revolutionair….

    Ik begin toch langzamerhand te denken aan een overstap naar de S8 van Samsung. Krijg namelijk het idee dat de iPhone wat gedateerd is.

    Zou nog even wachten man. Ik heb al heel lang geleden voorspeld dat apple bij deze iphone all out gaat. En eerlijk. Ze moeten nu wel. Ze hebben te veel in de ijskast gestopt. Tijd om alle functies eruit te gooien.

    Ik kijk terug naar een eerder moment dat er veel innovatie was. Van beide kanten. Samsung heeft nu de eerste grote stap weer gemaakt. Ik geloof en durft bijna te wedden dat apple nu ook een hele grote stap maken. Ze moeten wel

  3. Er is meer dan alleen Samsung, zucht.

  4. @Mark: je hebt wel gelijk, het is gewoon een slimme marketing truc om er voor de 4e jaar op rij mee weg te komen met een ‘inferieur’ lcd scherm

    Apple heeft wat schermen de boot ech gemist. De nieuwe iphones zouden allemaal een oled scherm moeten hebben straks. Ben benieuwd waar apple mee gaat komen. Die galaxys worden elk jaar echt steeds beter en beter, het is dat ik zo diep in het slimme eco systeem van apple zit anders had ik best wel eens en keer die overstap willen proberen.

  5. Origineel geplaatst door Sandra
    Er is meer dan alleen Samsung, zucht.

    Zeker waar Sandra, toch is het zo dat Samsung en Apple de grootste spelers zijn. Wat heeft jou voorkeur buiten deze twee dan?😊

  6. Een S8 met iOS en ik ben sold. Samsung heeft er echt een mooie smartphone van gemaakt. Apple moet nu uitpakken

  7. Origineel geplaatst door Sandra
    Er is meer dan alleen Samsung, zucht.

    Origineel geplaatst door Justin K
    Zeker waar Sandra, toch is het zo dat Samsung en Apple de grootste spelers zijn. Wat heeft jou voorkeur buiten deze twee dan?😊

    Ik heb niet echt tijd ingestoken om een juiste merk te vinden wat bij mij zou passen, mocht ik ooit van iPhone af zou stappen, maar terug naar Samsung doe ik niet meer. Sowieso zou er dan eentje zonder bloadware worden. Motorola maakte goede met z’n G4, en ook Google met Nexus, deze vind ik prima toestellen. Als ik kan kiezen uit 325 Android-modellen, waarom zou ik perse voor een vlaggenship van Samsung gaan? (zeg ik met m’n 5s) De ontwikkelingen bij de alternatieve merken gaan zo snel dat ik niet meer de tijd neem om ze te bij houden. Maar ze doen het allemaal ook goed. Ook een punt waar ik zou opletten is welk merk de OS-updates beter onderhoudt. Dat moet Samsung ook beter kunnen.

  8. Voor de mensen die overwegen naar Samsung te stappen.. in volgend artikel is te lezen dat de revolutionaire iris scanner van de S8 met een foto te omzeilen is.. dat zal bij Apple niet het geval zijn..

  9. Waarom zie ik iedereen hier alleen maar over Samsung opscheppen en spreken? Als jullie zo graag een Samsung a.k.a. Android-gebruiker willen worden, ga je gang. Aan het einde van het jaar zien we jullie wel weer terug.

  10. @Sandra: Als je een android device wil die altijd de eerste up to date is met os updates kan je in feite alleen maar voor een Nexus of Google pixel gaan. De rest loopt altijd achter en idd samsung heeft altijd het probleem dat ze er bloatware insteken waar niemand om vraagt die het toestel uiteindelijk vertraagd (dan mogen ze nog al de ram erin duwen zolang ze bloatware blijven gebruiken heeft dat extra geheugen/processorpower geen enkel nut). Samsung zou op dat gebied ook eens een voorbeeld moeten nemen aan apple aangezien ze er vroeger ook niet beschaamd voor waren. De gebruiksvriendelijkheid van iOS is voor mij nog de enige reden dat ik het bij de iphone hou.

  11. @Justin K: all out. Ook duo sim dan?

  12. @Mark: ja de vingerafdrukscanner op de achterkant, daar zitten we op te wachten!

  13. @Eric: Is een kleine toevoeging waar ik niet warm van wordt maar leg een Samsung S8 en een iPhone 7 eens naast elkaar.
    De 7 ziet er prehistorisch uit in vergelijking met de S8. Zie hier.

    En voor mensen die zeggen dat Samsung dmv updates en “bloatware” langzamer wordt; doe niet alsof iPhones langzamer worden dmv updates.
    Wees alsjeblieft objectief. Mijn iPhones zijn allemaal langzamer geworden gedurende de periodes en ik ben natuurlijk niet de enige die dat ervaart.

  14. @Mark: dan heb je niet de 6s want deze is met 10.3 sneller dan ooit. En de s8 heeft nieuw uit de doos al haperingen, meerdere reviews bevestigen dit, vind ik echt niet kunnen.

  15. Een Periscope-video van een Spaanse gebruiker toont hoe hij een Samsung Galaxy S8 ontgrendelt met behulp van een portretfoto. Door de foto op het scherm van een andere telefoon voor het toestel te houden, krijgt hij toegang via gezichtsherkenning.

    Hahaha innovatie noemen ze dat bij Samsung.

  16. Origineel geplaatst door Eric
    @Mark: dan heb je niet de 6s want deze is met 10.3 sneller dan ooit. En de s8 heeft nieuw uit de doos al haperingen, meerdere reviews bevestigen dit, vind ik echt niet kunnen.

    iPhone’s kwamen altijd vlekkeloos uit de release wil je zeggen? Ik hoop niet dat je de bent gate, de antenne gate en de weet ik veel wat voor gates nog meer bent vergeten?
    Begrijp me niet verkeerd; ik ben fan van Apple, heb inmiddels zo’n 6 iphones gehad, 2 iMac gehad, 2 ipad’s en een Macbook Pro, maar ik vind dat je niet moet doen alsof Apple heilig is want zo innovatief zijn ze gewoon niet meer. You have to deal with that. En qua design ziet zo’n S8 er natuurlijk vele malen mooier uit. Nu besef ik tijdens het typen dat het een kwestie van smaak is, maar come on: je kan me niet vertellen dat Apple qua design met de iPhone echt al een tijdje achter loopt op Samsung. Hoe pijn het ook doet om te zeggen…

  17. @Mark: nou weet niet van welke gate jij last hebt gehad, maar ik van geen een. Het is meer t verhaal hoge bomen vangen veel wind. En ja de nieuwe Samsung is mooier, maar laat nou net dat hetgene zijn wat me weinig boeit. Gebruiksgemak en ios,(geen software waarvan het verdienmodel je gegevens verkopen is!snap niet dat mensen dat normaal vinden ) is waar het mij om draait. En nee ook niet halfbakken gimmicks, want ja daar is Samsung heer en meester in!

  18. Origineel geplaatst door Dekon7
    @Sandra: (…) De gebruiksvriendelijkheid van iOS is voor mij nog de enige reden dat ik het bij de iphone hou.

    Bijna eens, maar toch meer de combinatie van gebruiksgemak/-vriendelijkheid en de goedgevulde appstore wat mij betreft.

    Qua gebruiksgemak valt (mij iig) nl W10m héél erg mee, betrap me er sinds ik ze wat intensiever naast elkaar gebruik zelfs op dat ik vaker W10 gestures op de iPhone probeer te gebruiken dan omgekeerd omdat de eerste kennelijk nóg intuïtiever zijn 😁
    Startscherm is overzichtelijker, flexibeler en efficiënter. En ook de OS updates komen netjes met een frequentie die niet onderdoet voor die van Apple – en dat met een lagere bugdichtheid, wie had die “wereld op z’n kop” een paar jaar terug kunnen voorspellen 😧

    Maar die ‘echo’ in de W10m appstore vanwege de gigantische leegte 😖 …
    Dat is echt de afknapper die een volledige overstap in de weg staat.

  19. Even on topic: ik ben echt enthousiast over True Tone. Het is eigenlijk wat er tegelijk met Night Shift al had moeten zijn. Nooit meer is je scherm te blauw of oranje, dat is toch geweldig?

  20. @V.D.B.: Dat kan ik uit ervaring helemaal beamen. Toen ik de Samsung Galaxy S5 kocht had ik al na enkele maanden spijt, wat een miskoop! Zo blij dat ik terug een iPhone had. De S7 en S8 zijn wel heel andere toestellen dan de S5, Samsung is zeker vooruitgegaan, maar ik vertrouw het merk helaas niet meer. Hoe zeggen ze het alweer? Vertrouwen komt te voet en gaat te paard…

  21. Al dat gezeur en gezever altijd over Apple vs Samsung.
    Neem lekker het toestel waar jij je prettig bij voelt en klaar is kees.

    Ik heb ondertussen Android en BlackBerry 10 OS gehad en mijn voorkeur gaat naar iOS van Apple. Ik vind het prettiger werken. Big deal.

  22. Begin genoeg te krijgen van de mensen die steeds zeggen dat Apple met de iPhone ten opzichte van Samsung achterlopen wat innovatie betreft. Laat ik maar nu keihard antwoorden: Waarom heeft Samsung in haar nieuwste model geen Airpods mogelijkheid. Kan het zijn omdat Samsung deze innovatie en vernieuwing niet kan verwezenlijken? Daarom mijlenver op Apple achterloopt? Waarom heeft Samsung geen eigen volwaardig besturingssysteem als Ios en/of Android ontwikkeld? Apple’s Siri loopt jaren vooruit op die van Samsung die niet eens het Nederlands kent. Kritiek mag je best geven en dat is gezond. Maar Apple afzeiken op een gerucht is vreemd en raar. En oja, koop dan een Samsung als je ie beter en mooier vindt. Respecteer dan de koopkeuze van de ander en laat hem dan van zijn/haar keuze genieten!

  23. @PvB: Waarom zijn apple fans altijd zo boos?

    Je mag toch ook een mening hebben EN geen samsung te hoeven kopen?
    Het is raar maar waar maar sommige mensen vinden samsung IN HUN BELEVING gewoon innovatiever. Dan is Samsung iniedergeval goed in de marketing van haar producten.

    Desalniettemin is mijn mening dat ik Apple beter vind!

  24. Ik ben ook een apple fan.
    Maar bij de laatste beta 10.3.2 doen mijn vpn apps niet meer.
    Echt balen.
    En minder streamen op de apple tv.
    Apple blokkeert steeds meer.
    Dat is voor mij een reden om over te stappen.
    En de nieuwe Samsung ziet er super uit.
    Ik wacht dit jaar nog af anders ben ik weg bij apple.
    Wat ik dan wel jammer vind.

  25. @Eric: Eric, jij bent absoluut niet objectief. Ik vraag me werkelijk af waarom jij zo furious je Apple producten loopt te verdedigen, want let wel, door Jouw mentaliteit en zo miljoenen anderen is Apple in staat om de pricing van ze producten 100den dollars te hoog te houden. De S8 is momenteel de top of the bill van Samsung en kan aan de consument geleverd worden voor een prijs van 799 euro. Apple gaat zijn edition of 8 waarschijnlijk leveren voor over de 1000 euro voor het goedkoopste model. Dan kom jij met wat bugs en haperingen aanzetten als verdediging tegenover Mark. Daar heb je updates voor net zoals gezichtsherkenning. Dit zijn bugjes die Apple ook om de haverklap heeft.

    Dan nog even gates dit en dat. Grip of death meegemaakt en confirmed en tested.
    Dooie wifi na update, meegemaakt.
    Bentgate, gezien bij collega dus confirmed
    2x een dooie 5s gehad na update, maar gelukkig niet bricked.

    Ok Ok Samsung had een exploderende Note 7, maar……. daar kreeg je je centen terug….

    En dan nog als laatste…… storage gesoldeerd op het moederbord bij een professioneel product als een macbook pro….. God…. wat ben ik blij met mijn elitebookje van HP….

    Apple is niet heilig. Apple is mooi, werkt goed, werkt leuk, je hoeft niet na te denken.
    Maar…. Apple is al jaren niet speciaal meer en als ze daar niet heel hard aan gaan werken, dan winnen ze het op lange termijn niet van Android (mobiel) en Microsoft (zakelijk).

    @Simo: Beter in wat? 80% van de Iphone is Samsung, een macbook draait op Intel, maar in beide gevallen niet eens de krenten uit de pap…
    Wat er over blijft is dus eigenlijk een mooi ontwerp en een makkelijk OS…..

    Voor iedereen die mij wil gaan bashen trouwens als android lover en zo.
    Ik heb mijn 3rde Iphone op rij, 2 Ipads, zoon een Iphone en Ipad en dochter een Ipad.
    Alleen…. Ik ben kritisch…..
    Kritisch:
    Een telefoon is niet stoer, het is een telefoon
    Een tablet is een tablet, of het nou Ipad, Ipad Pro, of Nexus of Galaxy of Surface heet, het is een tablet. Oh en nee Apple was niet de eerste.
    Een smartwatch is lelijk, elke smartwatch is lelijk, maar ze kunnen handig zijn.
    Een laptop is een laptop, geen Macbook, geen X2 elite, geen Surface, nee gewoon een laptop met snufjes.
    Oordopjes zijn oordopjes, bluetooth of geen bluetooth ongeacht of het Apple, Sennheiser, B&O, Bose of BenW is, het zijn oordopjes en er komt geluid uit (en meestal nog prut geluid ook)

    Dus mijn volgende telefoon, tablet, laptop, oortjes of horloge? May the best man win.

  26. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  27. @Robert: Serieus?
    Je installeert een beta ios en gaat daarna gaan klagen dat vpn niet meer werkt? Heeft niets met blokkeren te maken maar eerder dat de apps moeten geupdate worden om op iOS 10.3.2 te draaien(wat de ontwikkelaar zelfs niet hoeft te doen voordat de officiële 10.3.2 gereleased is). Beter wat logisch redeneren ipv direkt op oorlogspad te gaan.

  28. Origineel geplaatst door PvB
    Begin genoeg te krijgen van de mensen die steeds zeggen dat Apple met de iPhone ten opzichte van Samsung achterlopen wat innovatie betreft. Laat ik maar nu keihard antwoorden: Waarom heeft Samsung in haar nieuwste model geen Airpods mogelijkheid. Kan het zijn omdat Samsung deze innovatie en vernieuwing niet kan verwezenlijken? Daarom mijlenver op Apple achterloopt? Waarom heeft Samsung geen eigen volwaardig besturingssysteem als Ios en/of Android ontwikkeld? Apple’s Siri loopt jaren vooruit op die van Samsung die niet eens het Nederlands kent. Kritiek mag je best geven en dat is gezond. Maar Apple afzeiken op een gerucht is vreemd en raar. En oja, koop dan een Samsung als je ie beter en mooier vindt. Respecteer dan de koopkeuze van de ander en laat hem dan van zijn/haar keuze genieten!

    He he, eindelijk iemand die het snapt. Ben het helemaal met je eens. Allerlei Apple-fans zitten hier Apple met Samsung te vergelijken en te zeggen dat Apple niet innoveert. Well, get your facts together want Apple innoveert zeker. Apple was ook een van de eerste die Touch ID had, nog geen jaar later volgde Samsung. Samsung haalt daarnaast ook altijd uit naar Apple in de promotie add’s…. Ooit Apple weleens naar een ander merk zien uithalen? I don’t think so. Innovatie zit er zeker wel in bij Apple.

  29. Origineel geplaatst door PvB
    Ooit Apple weleens naar een ander merk zien uithalen? I don’t think so..

    Well, maybe you should get your facts together!
    https://www.youtube.com/watch?v=qfv6Ah_MVJU
    https://www.youtube.com/watch?v=EJWWtV1w5fw
    Zijn er trouwens nog een hoop te vinden waar ik niet allemaal kan opkomen.

  30. @V.D.B.: De eerste met fingerprint scanning was Motorola in 2011 op een Android toestel

  31. Origineel geplaatst door @rno
    @Justin K: all out. Ook duo sim dan?

    Waarvoor is een duo sim nog nodig met de alles onbeperkt abonnementen die de regel zijn tegen de tijd dat de nieuwe iphone er is?

  32. Origineel geplaatst door Robert
    Ik ben ook een apple fan.

    Maar bij de laatste beta 10.3.2 doen mijn vpn apps niet meer.

    Echt balen.

    Het is een beta, komop hey!

  33. Origineel geplaatst door PvB
    Begin genoeg te krijgen van de mensen die steeds zeggen dat Apple met de iPhone ten opzichte van Samsung achterlopen wat innovatie betreft. Laat ik maar nu keihard antwoorden: Waarom heeft Samsung in haar nieuwste model geen Airpods mogelijkheid. Kan het zijn omdat Samsung deze innovatie en vernieuwing niet kan verwezenlijken? Daarom mijlenver op Apple achterloopt? Waarom heeft Samsung geen eigen volwaardig besturingssysteem als Ios en/of Android ontwikkeld? Apple’s Siri loopt jaren vooruit op die van Samsung die niet eens het Nederlands kent. Kritiek mag je best geven en dat is gezond. Maar Apple afzeiken op een gerucht is vreemd en raar. En oja, koop dan een Samsung als je ie beter en mooier vindt. Respecteer dan de koopkeuze van de ander en laat hem dan van zijn/haar keuze genieten!

    Ik weet het niet fanboy, maar volgens mij mag iedereen zeggen wat die wilt hier. En als jou dat niet bevalt, ga je lekker zelf weg. Apple loopt achter sta is een feit. Die AirPods,,, hartstikke leuk als je stil op de bank zit. Heb je die dingen wel is ingedaan op de fiets? Of tijdens het hardlopen. Flikkeren om de haverklap uit je oren. Siri hartstikke leuk. Heb je wel is cortana van Microsoft geprobeerd. Het communistische beleid van Apple gaat zich terug betalen en langzaam zie je dat mensen daar op reageren. Apps zomaar blokkeren terwijl er een hele achterban is; lees BEAMER!
    En dat is jammer want tot de iPhone 5s had Apple veel in zijn mars. Maar na de iPhone 6 copy, namelijk iPhone 7, met een paar mili seconden sneller. Pikken mensen dat niet meer wn kijken verder.

    Je hebt het over respecteren. Respecteer dan dat iemand met een iPhone zijn ongenoegen uit op deze Apple site. Want het hoeft niet allemaal rozen kleur en manenschijn te zijn als we het over Apple hebben. Dan mag je juist op een Apple site je ongenoegen uiten.

  34. @Eric: Samsung is al jaren heer en meester kwa scherm en camera kwaliteit, iets waar Apple sinds 2012 is blijven hangen. Ik gebruik iPhone puur en alleen om de kwaliteits apps, en problemen op hardware-gebied…..die ondervind ik bij elk nieuw toestel van Apple, met name de vreselijk gecalibreerde schermen…de een is geler/deels gelig ipv uniform wit. Al om al, petje af voor Samsung.

  35. Origineel geplaatst door @rno
    @Justin K: all out. Ook duo sim dan?

    Origineel geplaatst door Gabor
    Waarvoor is een duo sim nog nodig met de alles onbeperkt abonnementen die de regel zijn tegen de tijd dat de nieuwe iphone er is?

    Heel simpel, om privé en professioneel bereikbaar zijn te kunnen scheiden zonder met twee toestellen rond te hoeven lopen… precies de reden waarom dual-SIM ook nu voor sommigen wenselijk is dus. Daar veranderen een nieuwe iPhone of nieuwe abonnement(svorm)en echt helemaal niets aan hoor 🤔
    ___

    Origineel geplaatst door V.D.B.
    He he, eindelijk iemand die het snapt. (…) Ooit Apple weleens naar een ander merk zien uithalen? I don’t think so. Innovatie zit er zeker wel in bij Apple.

    Ehm, je komt hier zeker nog niet zo lang? Anders had je in dit artikel gelezen dat Apple wel degelijk ook afgeeft op andere merken. Zonder namen te noemen weliswaar, wat netjes zou zijn als het niet op zo’n suffe manier gebeurde dat je het eigenlijk ook als kritiek op (andere) producten van henzelf, ihb de Macs, moet opvatten 😂
    _

    Overigens van harte eens met de “leven en laten leven” kritiek in sommige reacties op sommige andere reacties hier. Maar wel met één aanvullend verzoek: dan ook niet met twee maten meten svp. Eerst respectloze kritiek geven op de keuze van anderen en hen dan vragen om jouw keuze wel te respecteren komt een beetje hypocriet over 🤔

    Zal ook geen namen noemen, wie de schoen past trekke hem aan…

  36. @Gabor: dan hoef ik niet met 2 telefoons te lopen. Privé en zakelijk

  37. @Rick: camera kwaliteit blijven hangen sinds 2012, je weet niet waar je t over hebt! Vind t prima dat mensen klagen over Apple, niet alles is rozengeur en maneschijn! Maar hier zitten gewoon heel veel Android gebruikers af te geven op Apple terwijl dat andersom op Android sites amper gebeurt. En ja daar stoor ik en meerdere zich aan.

  38. Mijn vorige reactie moet ik nog even aanvullen.
    Ik zie op de galaxy 8 helaas geen stereo speakers.
    En ook geen 2 cameras.
    Ik heb zelf de iPhone 7 plus en vind de speakers geweldig
    Klinken.
    En ook de camera is super.
    Wil stereo en de camera niet meer missen.
    Dit zijn voor mij al reden om toch niet over te stappen
    Hoop wel de iPhone 8 wordt super anders wel zaai
    Maar de kwaliteit van apple blijft super

  39. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.