Reacties voor: ‘iPhone 8 heeft ingebouwde vingerscanner, massaproductie start in september’

Apple heeft een eigen vingerafdrukscanner ontwikkeld, die in de iPhone 8 wordt gebruikt. De massaproductie daarvan begint in september 2017.

Reacties: 10 reacties

  1. Haha, massaproductie in september pas? Dan je kan je de 8 pas kopen of verkrijgen rond kerstmis of zo? Hopelijk beginnen ze er wat vroeger aan anders wordt dat een ramp.

  2. Twee nieuwe series (7s en 8) vrijwel tegelijk uitbrengen vind ik ook verrassend van Apple. Ben benieuwd wat de prijsstelling van de 8 wordt.

  3. Geruchten, geruchten.

    Begrijp mij niet verkeerd; allemaal heel, heeeeel erg tof en leuk, maar men is vaker teleurgesteld geweest (kijk naar de vorige keer… en daarvoor… en daarvoor).
    Men leest hier een gerucht en neemt het aan alsof het ook daadwerkelijk zo gaat gebeuren.

    Ik geloof echt wel dat Apple bezig is met een spectaculaire smartphone (AR, gezichtsherkenning etc. etc.), maar ik denk dat we dit jaar ‘gewoon’ een 7 S(Plus) gaan krijgen en heel misschien, vanwege het jubileumjaar, een special edition. Maar dit gaat echt niet alles bevatten wat de afgelopen tijd is gesuggereerd.

    Al die jaren redelijk ‘magere’ updates (volgens velen) en dan *hop* ineens een telefoon met van alles erop en eraan? Nah, niet voor een S model. Ik gok op meer vernieuwing vanaf de 8; de telefoon die niet dit jaar uitkomt, maar volgend jaar.

  4. Denk dat er alweer velen teleurgesteld zullen zijn in september.
    De geruchten zijn overdreven.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Zolang de vingerprintscanner niet op de achterkant komt vind ik alles goed.

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Zo dat is een beetje kort dag zeg. Wat zullen er veel productie fouten in gaan zitten.

  9. DigiTimes…. do I need to say more…

  10. Hopelijk komt Lifeproof er dan snel achteraan met een case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.