Reacties voor: ‘Virtuele homeknop iPhone 8 verkleint en verdwijnt tijdens gebruik’

Hoe gaat de homeknop van de iPhone 8 straks werken? Nieuwe details laten zien dat de homeknop zichzelf qua formaat aanpast en dat deze automatisch verdwijnt, bijvoorbeeld bij schermvullende video's.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Twee vragen

    1. Ik lees her en der geruchten dat de iphone 8 een 5,18 inch danwel een 5,8 inch scherm gaat krijgen. Wat is de meest waarschijnlijke schermgrootte obv de geruchten uiteraard ?

    2. Nergens in de geruchten lees je iets over de plus versie. Komt deze er niet?

  2. @Jan jansen: het scherm van de iPhone 8 wordt 5,8 inch, min de statusbalk en de ruimte rondom de virtuele homeknop is dat nog een te gebruiken scherm van 5,15 inch. Daarnaast komt er slechts één versie van de iPhone 8. Naast de iPhone 8 worden er hoogstwaarschijnlijk wel nog een iPhone 7s en een iPhone 7s Plus aangekondigd.

  3. Het lijkt mij logischer als de homeknop normaal een Siri knop is, en wanneer er touch id nodig is het veranderd in een touch id icoontje, die na het scannen weer veranderd in een Siri icoontje.

  4. Origineel geplaatst door Marnick
    Het lijkt mij logischer als de homeknop normaal een Siri knop is, en wanneer er touch id nodig is het veranderd in een touch id icoontje, die na het scannen weer veranderd in een Siri icoontje.

    Hoe kan je in dat geval een app sluiten?

  5. Een vrij ingewikkeld verhaal voor iets waarvan we blij waren dat het nu juist zo eenduidig was.
    Of het slim is om daaraan te tornen zal moeten blijken. Ik zie het nog niet zo

  6. @jero98: Terwijl Windows Mobile al jaren laat zien hoe het én efficiënt, én consequent en simpel kan: edge-swipe om te verbergen, edge-swipe om weer tevoorschijn te halen.
    Hou je tenminste zelf de controle: snel toegankelijke virtuele knoppen, of optimaal gebruik scherm(resolutie). 🤔

    Nou ja, zo lang de SE maar leverbaar blijft heb je bij Apple óók de keus: handzaam en gebruiksvriendelijk, of lomp en omslachtig 😉

  7. Maar goed, laten we eerst maar eens het uiteindelijke product afwachten ipv onze mening te baseren op moderne waarzeggers @Ferryman 😉

  8. @Richard: Zelf niet gelezen zeker? Gáát helemaal niet over windows…
    En staat dan ook 100% los van dit artikel 🤔

  9. Jouw reactie wel

  10. @Richard: Ja, windows mobile, heeft dus helemaal niets met de surface te maken… het enige waar de hobbysite achter jouw linkje op losgaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.