Reacties voor: Bekijk deze ‘hands-on’ video’s van de koperkleurige iPhone 8

Op internet zijn iPhone 8 hands-on video's en foto's verschenen, waarbij het gaat om lege dummy's. Ze laten de kopergouden kleur goed zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ben ik de enige die zo’n witte voorkant extreem lelijk vind op deze manier?

  2. De iPhone 8 in het zwart maar met een chrome rand zoals bij het witte exemplaar zou pas een hommage geweest zijn aan de iPhone 1 !! Zwart met zwarte rand is wel heel stijlvol, maar het mocht net iets meer zijn voor een jubileum model.

  3. Ik heb jarenlang een witte iPhone gehad, alleen mijn huidige iPhone 7 Plus is jet black. Bij het nieuwe model ‘iPhone 8’ vind ik inderdaad zwart veel mooier omdat de randen zo smal zijn geworden dat het wit storend werkt. Zwart geeft dan het effect dat het helemaal van rand naar rand loopt en ook de uitsparing bovenin het scherm valt minder op.

  4. Natuurlijk het is een “Dummy” en uiteindelijk kunnen we wellicht nog wat verrast worden. Maar man oh man wat ogen deze toestellen goedkoop, doet me beetje denken aan de Galaxy’s s5-s6 betreft goedkoop ogende afwerking. Om maar over de camera te zwijgen wat een afschuw. Persoonlijk vindt ik de lens op de 6/s en 7 prima gedaan, waarom nu zo gigantische puist erop.

    Gelukkig verplicht niemand mij om een nieuwe iPhone te kopen en hou ik het inderdaad bij mijn oude toestel. Bewust overgestapt van een 7 naar een SE, recentelijk een gerucht voorbij zien komen van een ge-update SE.. Ben benieuwd laat maar komen zou ik zeggen.

    Eerste keer sinds jaren dat ik in september geld “over” hou, al is dat inmiddels uitgegeven aan een iPad pro 10.5 maar dat is bij zaak Haha.

  5. Eens met Dietrich.

    Zwart met onbehandelde RVS lijkt me verreweg het mooiste en waarschijnlijkste, net als iPhone 4, een bepaalde versie van iPod ooit en RVS iWatch.

  6. Dat wit ziet er idd niet uit… Maar vind sowieso zo’n witte voorkant niet zo mooi. Dat is de reden dat ik altijd voor space gray of zwart ga. Maar zoals ik al eens eerder gezegd heb, sla dit jaar ff over. Ben nog erg tevreden met m’n heerlijk in mijn broekzak passende SE met zwarte voorkant. Volgend jaar maar eens kijken voor de echte 8 genaamde iPhone of nog beter, de eventuele opvolger van de SE.

  7. Origineel geplaatst door Dane Nijhoff
    Ben ik de enige die zo’n witte voorkant extreem lelijk vind op deze manier?

    Nee, dat ben je niet.

    Ben ik dan de enige die de kopergoud kleur extreem lelijk vind?

  8. @Ro: ‘t is dat je erover begint.
    Een soort iPhone 6/loodgietersversie..

  9. Origineel geplaatst door jero98
    @Ro: ’t is dat je erover begint.

    Een soort iPhone 6/loodgietersversie..

    😂

  10. Het valt mij op dat het “edge to edge” scherm nog steeds dikke bezels heeft aan de zijkanten, en zo op het oog niets smaller dan de 7.

    Het samsung gehalte vind ik ook groot, vooral de achterkant.

  11. @Victor: Met name de koperen en zilveren versies zien er inderdaad erg Samsung uit ja.

  12. Pff wat is die uitsparing aan de bovenkant oerlelijk. Mag toch hopen dat dit totaal anders wordt. Wat een gedrocht

  13. Misselijk makend dat chrome. (eff niet over de kopere) Ik hoop zo erg dat het dit niet word! Al denk ik dat ik hem alsnog neem puur voor kleinere formaat met bijna zelfde scherm als de plus.

  14. Dat chrome (en glas?) gaat toch vet snel onder de krassen zitten of niet? Niet iedereen gebruikt een hoesje…

  15. bullshit. Dit zijn gerenderde 3d-modellen en worden toegevoegd in de video met behulp van ARkit. 🤣

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.