Reacties voor: Meer hints voor 3D-camera met gezichtsherkenning in iPhone 8

Er zijn meer hints verschenen die wijzen op gezichtsherkenning in de iPhone 8. LG Innotek zou de cameramodule maken die hiervoor nodig is. De 3D-frontcamera kan ook voor games gebruikt worden.

Reacties: 10 reacties

  1. In het donker (zonder opgelicht scherm), op 40 cm afstand van mijn gezicht gaat deze 3D functie even snel en accuraat werken?

    Sorry, doe mij maar toch touch-ID.

  2. Origineel geplaatst door L8
    In het donker (zonder opgelicht scherm), op 40 cm afstand van mijn gezicht gaat deze 3D functie even snel en accuraat werken?

    Sorry, doe mij maar toch touch-ID.

    Ja hoor geen probleem, dit gaat via infrarood.

  3. AppStore aankopen bevestigen met je gezicht, nee dank je. Doe mij maar een touch id bevestiging.

  4. Als die camera op de iPhone 8 maar niet meer uitsteekt…! Blijft zo lelijk op de 6, 6s, 7 en 7s.

  5. Iedereen maakt zich zó ontzettend druk over de Touch ID-integratie. Als je nou eens even goed bij jezelf nagaat: waarom zou Apple Touch ID weghalen in de volgende iPhone? Kom op, dat gaan ze echt niet doen. Ze verzinnen wel een manier. En wat betreft de achterkant, daar geloof ik niks van. Ik denk dat ze ‘m of in de ontgrendelbutton van de iPhone zullen integreren of gewoon in het scherm zoals dat al langer de geruchten zijn. Met al deze opgenoemde functies hierboven + de Touch ID Display-integratie, wordt de iPhone 8 de smartphone van het jaar en zullen de verkopen stijgen. Heel erg stijgen.

  6. @Jelmer: op de 7s ??

    Die ken ik nog niet 😉

  7. 6 keer je vinger moeten schoonmaken omdat touchid je vinger niet herkent is onderhand een ergernis geworden. Een camera die snel je gezicht herkent en daarmee je telefoon ontgrendeld is voor mij een welkome feature. Mits veilig en niet te omzeilen met een foto zoals bij de s8…

  8. Ik hoop dat je deze functie ook kunt uitschakelen, want ik wil geen gezichtsherkenning, nergens niet.

  9. Zou gezichtsherkenning echt komen op de iPhone die iedereen maar hardnekkig ‘iPhone 8’ blijft noemen?
    (Zo gaat ie écht niet heten!). Gezichtsherkenning hooguit als extraatje náást de veel betrouwbaarder Touch ID, maar waarom zou Apple twee methoden voor ontgrendeling erop zetten (naast ontgrendeling door intoetsen van de code). Dat lijkt me overdreven.

    Kan best zijn dat er een 3D camera op komt, hoewel me dat niet eenvoudig lijkt, maar dan eerder voor gaming/augmented reality.

  10. Origineel geplaatst door Sander
    6 keer je vinger moeten schoonmaken omdat touchid je vinger niet herkent is onderhand een ergernis geworden. Een camera die snel je gezicht herkent en daarmee je telefoon ontgrendeld is voor mij een welkome feature. Mits veilig en niet te omzeilen met een foto zoals bij de s8…

    Ok, maar als jij net een boterham met chocoladepasta op hebt en je mond zit er lekker vol gekliederd mee, dan moet je waarschijnlijk ook eerst je mond schoonmaken. Zo hou je altijd wel wat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.