Reacties voor: ‘Gebogen OLED-scherm in iPhone 8 krijgt geen grote nieuwe functies’

De iPhone 8 zou volgens bronnen wel een gebogen schermrand krijgen, maar niet zo sterk als bij de Samsung-toestellen. Dat betekent dat er geen grote nieuwe functies aan de gebogen schermen toegevoegd worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het gebogen scherm is vooral een gimmick. Dus dat het geen nieuwe functies met zich mee zou brengen, verbaast mij niets. Het gerucht moet alleen nog wel even blijken te kloppen.

  2. Als de iPhone 8 na de iPhone 7 weer zo teleurstelt ga ik na meer dan 8 jaar toch denken een Samsung! Ik vind het sinds de 6 is uitgekomen allemaal maar zwaar tegenvallen met Apple.

  3. Ben benieuwd hoe Lifeproof hier een voor gaat maken dan.

  4. Wat een prettig gerucht! Zoals hierboven al is gezegd een gebogen scherm is gimmick. Persoonlijk vindt ik het scherm betreft rand op se 6/s/7 etc prima.

  5. Apple zal nooit een scherm als de Galaxy Edge implementeren als het geen toegevoegde waarde heeft. Zoiets hebben ze nooit gedaan en zullen ze ook dit keer niet doen. Als er over een gebogen scherm wordt gesproken moeten we denk ik vooral denken aan het glas dat gebogen is en niet zozeer aan het gedeelte wat het beeld weergeeft.

  6. Origineel geplaatst door Pieter
    Als de iPhone 8 na de iPhone 7 weer zo teleurstelt ga ik na meer dan 8 jaar toch denken een Samsung! Ik vind het sinds de 6 is uitgekomen allemaal maar zwaar tegenvallen met Apple.

    Helaas ben ik het volledig met je eens. Samsung zet stappen vooruit en Apple blijft hangen. Daarnaast gaan de prijzen (naar geruchten) voor de iPhone 8, flink omhoog.

  7. Het lijkt me niet erg geloofwaardig. Of Apple brengt een state-of-the-art iPhone Edition, met bijzonder design én bijzonder innovatieve functies uit om extra aandacht te trekken óf ze doen dat helemaal niét en komen ‘gewoon’ met iPhones 7s en 7s Plus, met kleinere updates in de iPhone. Ik denk nog steeds het laatste. Apple is niet van de jubilea!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.