Reacties voor: Nieuwe iPhone 8-dummy geeft blik op de nieuwste iPhone

Er zijn foto's opgedoken van een dummy-model van de iPhone 8. De mock-up geeft een duidelijk beeld hoe de iPhone 8 er uiteindelijk uit gaat zien, inclusief roestvrij stalen rand en verticale cameralens.

Reacties: 27 reacties

  1. Het is wachten op reacties : wat lelijk blabla. Ik laat me graag positief verrassen in september en sluit dit snel af.

  2. wat lelijk blabla

  3. Als dit het model is wat de iPhone 8 gaat worden dan ben ik positief verrast.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Hij is mooi, maar niet als de bovenkant er zo uit gaat zien met je speaker en cam (voorkant). Vreemde uitsparing, hadden ze beter het scherm tot onder speaker kunnen laten lopen dan dit.

    Verder ziet die er goed uit. En wat betreft het blabla, dat is altijd en wie het hardst zegt hem niet te kopen, die staan als eerst in de rij!

  6. @Swen: šŸ˜‚

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Afschuwlijk. Als dit het wordt dan heb ik een laatse reden om overstappen naar Samsung.

  9. Origineel geplaatst door Cihan
    Afschuwlijk. Als dit het wordt dan heb ik een laatse reden om overstappen naar Samsung.

    Lol

  10. “Tot die tijd moeten we het dus nog met geruchten en dummy-modellen als deze doen, al geeft het wel een steeds beter beeld hoe vernieuwend de iPhone 8 gaat worden.” – Vernieuwend? LOL!

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. @Yingie: Ik zie het ook nog niet helemaal. Het wordt vast een heel goed (en heel duur) toestel maar venieuwend? Het is een evolutie, geen revolutie. Apple heeft de laatste jaren overal een beetje achteraan gesjokt en trekt nu een klein sprintje om weer op gelijke hoogte te lopen. Ik hoop dat ze me nog echt verrassen maar ik ga er niet meer van uit.

  13. @Cihan: ik vind hem mooi

  14. Origineel geplaatst door Marc – iPhone
    Hij is mooi, maar niet als de bovenkant er zo uit gaat zien met je speaker en cam (voorkant). Vreemde uitsparing, hadden ze beter het scherm tot onder speaker kunnen laten lopen dan dit.
    Verder ziet die er goed uit. En wat betreft het blabla, dat is altijd en wie het hardst zegt hem niet te kopen, die staan als eerst in de rij!

    Van de andere kant zijn dat opzich wel mooie plekjes om altijd zwart te houden en de batterij en ontvangst te tonen.

    Zonder achtergrond zoals op de foto dus.

  15. @Cihan: we weten het onderhand wel, dan is t de vingerafdruk scanner, nu dit. Stap gewoon over naar de wondere wereld van Google. Niemand houdt je tegen. Alleen zijn die al net zo betrouwbaar als de combi facebook-whatsapp

  16. @Conservo: overal achteraan?? 64-bit, vingerafdruk scanner,apple-pay,oplader die niet maar op 1 manier in je telefoon past, enz en ga nu niet zeggen dat anderen dat ook al hadden. Namelijk niet op een manier die wel goed werkt!

  17. Origineel geplaatst door Eric
    @Conservo: overal achteraan?? 64-bit, vingerafdruk scanner,apple-pay,oplader die niet maar op 1 manier in je telefoon past, enz en ga nu niet zeggen dat anderen dat ook al hadden. Namelijk niet op een manier die wel goed werkt!

    Deze man heeft verstand van zaken šŸ˜‰

  18. Origineel geplaatst door Marc ā€“ iPhone
    Hij is mooi, maar niet als de bovenkant er zo uit gaat zien met je speaker en cam (voorkant).

    Origineel geplaatst door Mark
    aan de andere kant dat kunnen opzich wel mooie plekjes om altijd zwart te houden en de batterij en ontvangst te tonen.

    Dit vind ik een hele slimme opmerkingā€¦ En dit zou ook echt nog wel kunnen zeg. Alleen zit ik met een ander probleem. De klok. De klok kan in deze situatie niet maar in het midden. Daarnaast is het met deze uitsparing ook zo dat landscape niet meer symmetrisch is.

    Hmm.. als dit hem wordt plus hoe jij het zegt met de status balk erin te verwerken. Voorzie ik ook nog dat we interactieve app icons krijgen. Waar laatst al een begin naar gezet is door app iconen te laten veranderen zonder update van de ontwikkelaar.(zodat ios 10 dit ook nog een beetje heeft.) Dan hebben we de app ā€œklokā€ die we overal neer kunnen zetten, als widget? Misschien gaat IOS incombi met de Iphone 8/pro/edition wel meer veranderen als wij allen denken.

  19. Jongens, wat is ie DIK..!!

  20. Opvallend trouwens dat Samsung altijd zā€™n marketeers klaar heeft staan om op forums als dit direct te gaan roepen: ā€œals dĆ­t hem is stap ik direct over op Samsungā€. Zelfs letterlijk steeds dezelfde zinnen. Stop daar maar een keer mee jongens. Het werkt toch niet!

  21. Ben ik de enige die die stalen rand lelijk vind ?

  22. Het ziet er weer strak uit. Afwachten op het uiteindelijke product, maar het beloofd iets moois en zeker in afwachting hoe deze wordt gebracht aan de man!!

    (Red.) Een deel van deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  23. Dan heb ik hem liever zo.

  24. Origineel geplaatst door Eric
    @Conservo: overal achteraan?? 64-bit, vingerafdruk scanner,apple-pay,oplader die niet maar op 1 manier in je telefoon past, enz en ga nu niet zeggen dat anderen dat ook al hadden. Namelijk niet op een manier die wel goed werkt!

    Apple pay werkt nog steeds niet in NL. Apple pay was de reden waarom ik zo enthousiast was over de Iphone 6. Tot op heden kan ik er nog steeds geen gebruik van maken.

  25. Deze lijkt op de 3Gs, die ook dikker was. Dat vind ik juist fijn want dan ligt ie beter in de hand. Verder denk ik dat de iphone qua model wel zo’n beetje is uitontwikkeld. Veel variatie is er niet mogelijk, misschien nog iets asymmetrisch, zoals bij de Obi worldphone, maar dan houdt het wel op.

  26. @Ceyh:

    Alsof Apple daar wat aan kan doen. Misschien moet daarvoor eens gaan klagen bij je bank.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.